Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro26.05.2022 00:18

Ieri, din Raionul Ialoveni,


A A

Vizita delegației din Rep. Moldova la CJD

Vizita delegației din Rep. Moldova la CJD

*Relațiile de prietenie dintre Județul Dâmbovița și Raionul Ialoveni, din Republica Moldova, sunt susținute și consolidate de președintele Corneliu Ștefan

 

Ieri, 25 mai 2022, Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, a primit vizita unei delegații din Raionul Ialoveni (Republica Moldova). Vizita a urmărit revigorarea relațiilor de colaborare dintre Consiliul Raional Ialoveni și Consiliul Județean Dâmbovița, relații ce au fost întemeiate printr-un acord de cooperare încă din anul 2015, acest parteneriat reprezentând cadrul formal de inițiere și realizare de activități comune, cu specific economic, social, cultural-educațional.

Președintele Corneliu Ștefan a asigurat conducerea Raionului Ialoveni de intenția continuării și intensificării colaborării și în viitor, cu precădere în domeniul educației.

Cu acest prilej, Mihail Silistraru, președintele Consiliului Raional Ialoveni, a venit cu un mesaj de mulțumire către conducerea Consiliului Județean Dâmbovița pentru colaborarea avută până în prezent, mai ales după intrarea în vigoare a înfrățirii celor două regiuni, în urmă cu 7 ani.

La această întrevedere, alături de președintele Corneliu Ștefan, s-au aflat vicepreședinții Consiliului Județean Dâmbovița, Luciana Cristea și Antonel Jîjîie, prefectul județului, Claudia Gilia, secretarul general al județului, Dănuț Nicolae Popa Stănescu, precum și administratorul public Cristian Avanu.

Din delegația Raionului Ialoveni au făcut parte Mihail Silistaru, președintele raionului, Galina Tonu, vicepreședinte, și Angela Trofim, contabil-șef în cadrul Aparatului Președintelui.

Întâlnirea de la sediul Consiliului Județean Dâmbovița a fost urmată de o vizită a oaspeților de peste Prut la Mănăstirea Dealu, Curtea Domnească, Muzeul Evoluției Omului și Tehnologiei în Paleolitic, din Târgoviște, și Palatul Brâncovenesc de la Potlogi.

 

Compartimentul Imagine, Relații Externe, Consiliului Județean Dâmbovița

 

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Adevăratele alegeri!
Promovabilitate de 69,74% în județul Dâmbovița
Universitatea „Valahia” din Târgoviște, reprezentată în Grecia
Nașterea Sfântului Ioan Botezătorul
Biblioteca Județeană, în căutarea unui sediu pentru filiala de carte în limbi străine
2644 de elevi prezenți la a doua probă scrisă a Examenului de Bacalaureat
Cea de-a X-a ediție a Festivalului Babel 2022, la final
Nicio fraudă la prima probă a Examenului de Bacalaureat
Teatrul „Tony Bulandra”, memorandum cu teatrele din India și Kazahstan
Bibliotecarii migrează spre funcționari publici


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Războiul lui Putin, la scara necuprinsă a Universului

Găuri negre (blackhole) și stele neutronice sunt în ciocnire între ele și, apoi, fuzionează; un obiect cosmic misterios dintr-o galaxie pitică, aflată la 3 miliarde ani-lumină de Terra „a produs 1600 de explozii de energie în doar 60 de ore; celebrul telescop spațial Hubble, iscodind cu ochiul său magic Universul, a descoperit rămășițele gazoase ale unei supernove antice rătăcind în Marele Nor al lui Magellan și că centrul Căii... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale