Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



20.09.2014 16:30

Live Text


A A

Vișina Nouă - Chindia 2-2. Final

Vișina Nouă - Chindia  2-2. Final

Începând cu ora 17.00, site-ul nostru va transmite în format "Live Text" meciul din etapa a 4-a a Ligii a III-a dintre CS Vișina Nouă și Chindia Târgoviște.

În câteva minute, avem echipele de start!

 

Stadion: Sportul (Vișina Nouă)

Vișina Nouă: Gălan - Căpraru, Plean, Neacșu, Rădulescu, Dumbravă, Glișcă, Badea, Stancu, Nica, Aria. Rezerve: Dragu - Oltea, Sîrbu, Obreja, Cojocaru, Blaga, Copilescu. Antrenor: Laurențiu Urâtu.

Chindia: Cristică - Pătru, Vătavu, Ispas, C. Dinu, Penescu, Voinea, Dobre, Anton, Cherchez, Popa. Rezerve: Chiș - Cernea, B. Dinu, Parghel, Săndulescu, Grigore, Roman. Antrenor: Nicu Croitoru.

Arbitri: Robert Avram (Pitești) - Marian Truță (Sireasca - Valcea), Ovidiu Dorobantu (Rm. Valcea).

Observatori FRF: Marian Ezaru, Bogdan Pancu (ambii Craiova).

Timpul este foarte bun pentru fotbal, gazonul se prezintă în condiții bune, iar în micuțele tribune ale stadionului din Vișina Nouă sunt la începutul meciului doar circa 30 de spectatori.

 

Chindia este egalată pentru a două oară în repriza a două, după ce a condus cu 2-0 în deplasare. Prima dată s-a întâmplat la Afumați.

Info: FCM Târgoviște a fost egalată de Sporting Roșiori în ultimul minut de prelungiri, gol marcat de Gheorghe (min. 90+3). Scor final: 1-1.

Final de meci

Min. 90+2 - Aria este înlocuit cu Cojocaru

Min. 90+1 - Cherchez centrează spre Anton, voleul acestuia lovește mâna unui adversar în careu, însă Avram lasă jocul să continue

Min. 90 - Oltea este eliminat, după ce primește două cartonașe galbene (68, 90)

Min. 88Voinea este aproape de gol, însă șutul său trece puțin pe lângă poartă

Min. 87 - 2-2Aria înscrie și de această dată de la punctul cu var

Min. 86 - Pe o semnalizare a asistentului, arbitrul Avram acordă penalty la un duel în careu Ispas - Badea

Min. 77 - Dobre este înlocuit cu Grigore

Min. 73 - 1-2Aria marchează de la punctul cu var

Min. 72 - Vătavu primește cartonaș galben 

Min. 72 - Badea pătrunde în careu, Vătavu atacă imprundent și arbitrul acordă penalty

Min. 64 - Penescu este înlocuit cu Parghel

Min. 62 - Chindia solicită penalty la Cherchez, însă arbitrul nu acordă nimic

Min. 62 - Anton primește cartonaș galben pentru un atac întârziat

Min. 60 - Rădulescu este înlocuit cu Sîrbu

Min. 58C. Dinu șutează din afara careului, puțin peste poartă

Min. 52Cristică are o nouă intervenție bune, salvând de la colțul scurt șutul lui Aria

Min. 50 - Nica este inlocuit cu Oltea

A început repriza a doua

Finalul primei reprize

Min. 43 - Laurențiu Urâtu, antrenorul gazdelor, a fost trimis in tribună, după ce a protestat vehement la o decizie a arbitrului

Min. 40 - Nica primește cartonaș galben

Min. 33Ispas bâlbâie o minge la marginea careului, recuperează Stancu, numai că șutul său este respins de Cristică

Min. 32 - Badea primește cartonaș galben

Min. 26 - 0-2Anton execută excelent o lovitură de colț, Ispas se înalță frumos și înscrie cu capul, din 6 metri

Min. 19 - Ispas primește cartonaș galben

Min. 15Diagonală Pătru, Cherchez pătrunde pe stânga, centrează în fața porții, însă Popa ajunge târziu

Min. 10 - Badea trimite la colțul lung, însă Cristică are o intervenție salvatoare

Ziua a început perfect pentru Chindia, care a câștigat ambele meciuri la republicani, cu CS Balotești. Juniorii A s-au impus cu 2-1, iar juniorii B cu 3-0.

Info: FCM Târgoviște conduce cu 1-0 pe Sporting Roșiori în urma golului marcat de T. Calofir în minutul 8

Min. 3 - 0-1Popa contrează o degajare a lui Gălan, urmărește balonul și îl împinge în poarta goală



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Trimis de anonim la 22.09.2014 18:14

Nu avem echipa, nu avem jucatori de valoare...Nu este posibil asa ceva...Sa joci cu o echipa de judeteana si sa te faci de ras...Halal fotbal de pe aceste meleguri...Echipa joaca din inertie...
Nu putem emite pretentii la astfel de jocuri...Suntem penibili...Macar sa pierdem onorabil meciul cu FC Brasov...Sper sa nu ne surclaseze si la noi acasa la un scor de maidan...Pacat de trecutul fotbalistic al acestui club...Nu suntem nici Afumati, nici Stefanesti, nici orice echipa anonima din aceasta serie...Suntem fosta echipa cu 9 sezoane in A si peste 30 in B, nu o echipa anonima...Asta ar trebui sa inteleaga jucatorii...Ei sunt pricipalii vinovati de toate rezultatele astea dezastruoase...


Trimis de Costel la 21.09.2014 19:53

Sa faci 2-2 cu o echipa modesta in conditiile in care beneficiezi de cele mai mari salarii din liga 3 (2.500 lei - 3.000 lei), cu prime de 300 lei acasa si 600 in deplasare, cantonament inainte de meciuri indiferent ca joci acasa sau in deplasare, etc.... Bani cu nemiluita, dar daca ai amatori la echipa este ceva normal sa nu faci performanta. Un presedinte care 10-15 ani a fost vanzator de masini, fara prestanta si tupeu in fata jucatorilor ( bine sunt si eu un pic rautacios pentru ca nu poti sa te impui in fata unor jucatori care iti cunosc trecutul dubios!!!!!!!!!), un antrenor care a pregatit o echipa care an de an retrogradat in campionatul judetean, dar datorita milei FRF, Urban Titu a ramas de fiecare data in liga 3, dar si cu un mare "priceput" in ale fotbalului, Misu cel cu gresia!


Trimis de Stelu la 21.09.2014 19:00

Si eu am crezut ca echipa noastra a targovistenilor nu va avea probleme cu echipe gen Visina Noua, dar cand colo ce sa vezi, lipsa de profesionalism si valoare in special din partea magnificilor M. Ghergu si Croitoru au dus la astfel de rezultate penibile. Pe deasupra a mai venit la Chindia si cel mai mare specialist din fotbal C. Misu!


Trimis de Dumi la 21.09.2014 10:36

Credeam ca va fi un galop de sanatate in aceasta serie pt Chindia!Fals.Cu o conducere sub orice critica, cu un antrenor slab (pt seniori), cu un lot mai degraba numeros decit valoros, Chindia inoata intr-o mocirla continua.Ce aveti de spus d-nilor N Croitoru si M Ghergu, unde vreti sa duceti echipa, oare sa va caracterizeze mediocritatea?Plecati si lasati pe altii care vor sa faca treaba, nu mai pacaliti fotbalul, ajunge penibililor.


Trimis de Fonseca la 21.09.2014 09:30

Hai ca la capitolul imagine stam binisor pe plan local, dar ce facem cu rezultatele din campionat in partidele din deplasare? Pacat ca Titu a ajutat Chindia, dar Ghergu, Croitoru et comp. nu au profitat de ocazie.


Trimis de Florin M. la 21.09.2014 09:14

Oricum perversul de Ghergu nu are nici o treaba cu functia de presedinte. A fost pus acolo doar ca marioneta, pentru ca cel care conduce clubul este o alta persoana. Pacat ca de la 2-0 au fost egalati pentru ca probabil meritau victoria. Curios ca echipa a fost egalata cu 2 goluri din penalty!!! Sa vedem ce fac in Cupa si in etapa urmatoare ca sa nu piarda echipa primele locuri.


Trimis de Gelu la 20.09.2014 23:25

Din nou de la 0-2 la 2-2! Ce fraieri. Toata presa urla a venit salvatorul Chindiei, echipament, fite, smecherii, ba, bla, bla....Misuuuuuuuuuu de la Regata! Misule pe vremea lui Porumbelu nu ne perpeleau arbitrii, pe cand acum cu cel mai mare presedinte de la pacanele, jocuri de noroc, etc, alias Ghergu totul lasa de dorit!


Trimis de Cel ce stie la 20.09.2014 23:17

Daca te iei dupa ce scrie in articolul vostru inseamna ca arbitrii au fost pe invers si Chindia a fost serios dezavantajata. Sunt sigur ca aici a fost mana lui Porumbacu si asta nu este tot. Se vede ca a venit la Chindia "regele gresiei"!!!! Va continua......


Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Pas important spre semifinale
Ce provocare și-a ales Boriga!
Cezar Papoe câștigă Turneul ITF J60 din Antalya
CSȘ Târgoviște, implicat în multe competiții
Ne-a părăsit Nicolae Guțoiu
Înfrângere pe terenul liderului
Play-off-ul, interzis pentru echipele dâmbovițene
Victorie cu mari emoții
Decizii dure la Comisia de Disciplină și Etică
Titu pierde la Urziceanca


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Haosul public și distrugerea națiunii române

GEORGE COANDĂ


România a intrat într-o periculoasă stare de haos public produsă de o dramatică degringoladă. Vinovații sunt și din lăuntrul său și din afara sa. Iar vinovații din lăuntrul său sunt cei cărora le încredințăm puterea cu mâna noastră, adică prin vot. Lipsiți de demnitate patriotică, de responsabilitate față de cei care le-au încredințat puterea ca să le diriguiască soarta, nu... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale