Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro12.09.2018 00:09

Un votant de-al lui Tudor s-a întors împotriva lui


A A

Virgil Mihai trimite organele de anchetă la AJF Dâmbovița

Virgil Mihai trimite organele de anchetă la AJF Dâmbovița

❚ Domnul Tudor mi-a cerut să iau acordul scris al jucătorilor, că vor să evoluează la această echipă. Apoi mi-a spus să semnez eu în locul lor. Cum să fac așa ceva?”, a dezvăluit conducătorul echipei Săgeata Cătunu ❚ „La alegeri l-am delegat pe Nicu Ifrim să voteze cu domnul Tudor Emil, dar acum regret foarte mult. Știți ce mi-a transmis președintele AJF? Că vrea să-i atragă de partea lui pe cei care nu l-au votat” ❚ „Pe carnetele jucătorilor apare scrisul secretarului Nistor și ștampila cu semnătura președintelui Tudor, motiv pentru care m-am îndreptat cu plângeri împotriva lor” ❚ „Am solicitat daune morale în cuantum de 100.000 de euro, iar dacă voi câștiga acești bani, îi voi folosi tot în sport. Adică îi voi investi în echipa de fotbal, care a fost exclusă abuziv din campionat”

 

COSTIN MIHAI

 


 

Virgil Mihai, deținătorul echipei Săgeata Cătunu, a ajuns un personaj în fotbalul dâmbovițean, după ce a depus plângeri penale la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmbovița, împotriva conducerii Asociației Județene de Fotbal. Este primul membru afiliat care sesizează în mod oficial organele abilitate în direcția președintelui Tudor Emil, reclamat pentru abuz în serviciu, fals în înscrisuri oficiale și uz de fals, la pachet cu secretarul Dorin Nistor. „Tudor Emil m-a pus să semnez în locul jucătorilor” „Am fost de două ori la AJF, să le spun că au făcut un abuz, pentru că au scos abuziv din competiție echipa pe care o dețin. Nu au fost de înțeles, chiar dacă le-am demonstrat cu documente că eu dețin ștampila clubului, dreptul de semnătură și Certificatul de Identitate Sportivă. Domnul Tudor mi-a cerut să iau acordul scris al jucătorilor, că vor să evoluează la această echipă. Apoi mi-a spus să semnez eu în locul lor. Cum să fac așa ceva?”, a dezvăluit Virgil Mihai, contactat telefonic în cadrul emisiunii Sport Show, pe Columna TV.

„Voi merge până la capăt, vreau să se facă dreptate”

„La alegeri l-am delegat pe Nicu Ifrim să voteze cu domnul Tudor Emil, dar acum regret foarte mult. Știți ce mi-a transmis președintele AJF? Că vrea să-i atragă de partea lui pe cei care nu l-au votat. Multe echipe sunt nemulțumite, însă nu fac nimic să se apere. Eu am ales acest drum, am depus plângeri penale și voi merge până la capăt. Pe carnetele jucătorilor apare scrisul secretarului Nistor și ștampila cu semnătura președintelui Tudor, motiv pentru care m-am îndreptat cu plângeri împotriva lor. Nistor i-a sunat pe cei de la echipa cealaltă Săgeata Cătunu, spunându-le să rezolve situația, că e vina lor. Vina este a AJF-ului, a celor reclamați și vreau să se facă dreptate”, și-a continuat discursul deținătorul echipei eliminată dubios de la Liga a VI-a.

Virgil de la Cătunu vrea 100.000 de euro daune morale

Oficialii AJF Dâmbovița s-au speriat, după ce au aflat că vor face obiectul unor cercetări penale, și au reintrodus în competiție echipa lui Virgil Mihai, în speranța că acesta își va retragere plângerea. „Nu retrag nimic. Am solicitat daune morale în cuantum de 100.000 de euro, iar dacă voi câștiga acești bani, îi voi folosi tot în sport. Adică îi voi investi în echipa de fotbal, care a fost exclusă abuziv din campionat. Am văzut că au programat-o la ultima etapă, după ce au aflat de plângerea penală depusă, dar nu revin asupra deciziei. Aștept ca organele competente să facă dreptate. Se fac multe la nivel de AJF”, a mai transmis Virgil de la Cătunu, omul momentului în fotbalul dâmbovițean.Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Chindia are nevoie de victorie cu UTA
Marlena Zagoni, canotoarea medaliată în 1980 la Olimpiada de la Moscova
Mihai Temelie este vicecampion național la Juniori I
Lupta rămâne deschisă la Liga a 4-a
Victorie fără emoții
Nucetul și poveștile sale
Nucet rămâne un bazin important de talente
Ionuț Timofte, locul I la "Băneasa Race"
Echipa de baschet merge tot mai rău
Chindia continuă drumul spre Liga I


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

10 previziuni non-conformiste pentru anul politic 2019

Vom asista la surprize enorme în anul politic 2019. Să ne uităm la actualitatea politică prin diferite obiective, care cu siguranță nu se încadrează în categoria „politically correct” (corect din punct de vedere politic). Am lansat 10 subiecte, folosind întrebări pertinente:

[citește tot...]

Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale