Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro08.07.2022 00:12

Președintele PNL Dâmbovița, declarații tranșante


A A

Virgil Guran nu este interesat de funcția de Președinte interimar al Senatului

Virgil Guran nu este interesat de funcția de Președinte interimar al Senatului

Senatorul Virgil Guran, președinte al Partidului Național Liberal Dâmbovița, a transmis că nu este interesat să-l înlocuiască pe Florin Cîțu pentru funcția de președinte al Senatului României. După ce Florin Cîțu a demisionat de la șefia Senatului, au fost vehiculate mai multe nume care ar putea să-l înlocuiască. În cadrul unei conferințe de presă susținută la sediul PNL Dâmbovița, Virgil Guran a transmis că locul lui Florin Cîțu în fruntea Senatului poate fi luat de el sau Alina Gorghiu. Senatorul a spus că prioritatea sa este organizația politică pe care o conduce la Dâmbovița, având ca obiectiv pentru următoarele alegeri să obțină un rezultat bun, iar PNL Dâmbovița să fie în primele 15 partide liberale din țară.

„Eu văd în viitor președintele Senatului României pe Nicolae Ciucă. Acum, doi oameni îi pot ține locul lui Florin Cîțu…Alina Gorghiu sau eu. Vă spun de acum că eu nu vreau. De ce nu? Am multe sarcini de făcut. Am venit să fac ceva pentru județul Dâmbovița. Nu mă îmbată chestia că îi pot lua eu locul lui Florin Cîțu în fruntea Senatului. De asemenea, nu aș mai avea timp să mă ocup de Dâmbovița, de sarcinile pe care le am aici. Eu am un principiu, un om când are una-două sau mai multe sarcini de bază, nu face nimic bun. Pe mine mă interesează, și am mai zis acest lucru, să creștem noi în Dâmbovița. Dacă mă mai suportă colegii încă vreun mandat, o să vedeți că ne ridicăm în primele 10 din țară până la următoarele alegeri. Mi s-ar părea absolut normal când domnul Ciucă nu va mai fi Prim-ministru, conform protocolului, ca el să fie președintele Senatului. Președintele de partid trebuie să aibă funcția cea mai mare, doar așa intrăm într-o normalitate, altfel, apar discuții”, a declarat Virgil Guran, președinte PNL Dâmbovița.

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

"Domnule ministru Câciu, de ce îi urâți pe românii care au contracte part-time?"
"Polițiștii să ne întrebe dacă am reușit și noi să mărim salariile"
„Doar 15% din firme au reziliat contractele”
„Criza forței de muncă pentru constructori”
„Se joacă ping pong cu ordinea publică”
„Este unica soluție pentru România”
„Drumul Expres București-Târgoviște este în grafic cu evoluția proiectării”
Recenzarea, subiect fierbinte la ședința ordinară a Colegiului Prefectural Dâmbovița
Primele lucrări la DN 71 mai au de așteptat
Sistemul e-Factura bulversează mediul de afaceri?


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Cui îi aparține România?

George Coandă


Vreți un răspuns pe bune? Iată-l: în nici un caz ăstora care sunt români. De-a lungul atâtor ani de când tot dau cu subsemnatul pe editoriale, am mai spus câte ceva pe această temă, dar, de data asta, întrebarea am pus-o oablă pentru că, așa cum arată România, simțeam o amarnică nevoie s-o spun.

Vedeți, după zavera aia din... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale