Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



20.09.2018 00:10

Chindia a câștigat greu la Moreni


A A

Viorel Moldovan este mulțumit de jocul echipei

Viorel Moldovan este mulțumit de jocul echipei

❚ „S-a văzut în anumite momente o crispare în jocul băieților, era normal acest lucru, pentru că nu am mai câștigat de ceva timp și era nevoie de această victorie”, a comentat antrenorul Chindiei, după victoria cu Flacăra

 

COSMIN SAVA

 


 

Chindia Târgoviște s-a calificat greu în 16-imile Cupei României, reușind o victorie chinuită la Moreni (2-1), în fața celor de la Flacăra. Trupa lui Viorel Moldovan a fost condusă de echipa morenară până în minutul 83, dar „dubla” lui Florea a salvat formația târgovișteană. Deși jocul a scârțâit, antrenorul Chindiei se declară mulțumit de prestația celor pe care îi pregătește. Vă prezentăm mai jos dialogul interesant dintre Moldovan și jurnaliștii prezenți la Moreni. S-a discutat despre viitorul antrenorului la Chindia, dar și despre problemele din cadrul lotului.

„Sunt aceste spirale negative care te pun în dificultate”

Rep.: Domnule Moldovan, ce se întâmplă cu Chindia? Jocul este debusolat.

- Asta e opinia dumneavoastră. Astăzi am făcut un joc bun în a doua repriză, aveam nevoie de această victorie, ca băieții să se descătușeze. Și la Juventus Colentina am jucat foarte bine, sunt aceste spirale negative care te pun în dificultate, că nu îți ies absolut lucrurile, dar sper că prin această calificare să prindem încredere. S-a văzut în anumite momente o crispare în jocul băieților, era normal acest lucru, pentru că nu am mai câștigat de ceva timp și era nevoie de această victorie.

Rep.: S-au făcut greșeli uluitoare din partea unor fotbaliști importanți, nu e Chindia pe care o știm noi.

- Poate înainte juca precum Barcelona. Scuze, o să încercăm să aducem mai multă calitate, să vedem.

Rep.: Domnule Moldovan, înainte Chindia a jucat un baraj de promovare în prima ligă, iar acum se chinuie cu o echipă de Liga a III-a, care nu a învins pe nimeni în campionat.

- Prietene, parcă și Petrolul a fost eliminată de Tunari, tot echipă de Liga a III-a. Parcă și alte echipe au fost eliminate, care e problema? E cupă, dacă te uiți puțin, că poate cunoști fotbalul internațional, sunt echipe mici care ajung să joace în finală.

„A fost un anumit blocaj”

Rep:. Nu e vorba de cupă, dumneavoastră vă place ce joacă echipa?

- Astăzi am jucat foarte bine în repriza a doua. A fost un anumit blocaj, cu această victorie sunt convins că ne vom debloca și că ne vom exprima altfel.

Rep: Prima repriză?

- Prima repriză nu a fost așa convingătoare, dar era și normal, pentru că știam că va fi un meci dificil de cupă. Așa e mereu când întâlnești un adversar inferior, mai ales că a fost și un derby județean, se mobilizează, vor să demonstreze anumiți jucători care au trecut pe la Chindia că s-a renunțat la ei prea ușor.

Rep.: Jucați cu CFR în 16-imi.

Până la CFR Cluj, avem meci sâmbătă sau duminică, trebuie să ne concentrăm pe acest joc. Am mare încredere că vom reuși să câștigăm și în campionat, după o perioadă nefastă. Ceea ce am văzut după meciul cu Daco Getica îmi dă speranțe, băieții au jucat foarte bine. Păcat că de multe ori când ai un moment negativ și greșești, trebuie să plătești.

„E greu să plec de aici”

Rep.: V-ați gândit vreun moment la demisie?

- Nu, niciodată. Eu nu am venit să plec, am treabă aici. Am încredere în acest grup, e greu să plec, indiferent dacă vă convine sau nu.

Rep.: E adevărat că ați refuzat o ofertă de la Energeticianul de curând?

- Da, pentru că mă leagă un contract, - mi-am propus să îndeplinesc un obiectiv. Sunt momente dificile, dar fac parte din viața antrenorului, a unei echipe, însă nu o să cedez. Poate nu vă convine unora, dar puțin mă interesează.

Rep.: Impresia generală e că așteptările sunt mai mari de la echipă.

- Au venit anumiți jucători U21, anul trecut erau alții, poate au nevoie de ceva timp să se adapteze. Plus că a fost o perioadă în care nu îți iese nimic, îți pierzi încrederea.

„Nu garantez locul de titular unui jucător”

Rep.: Mihalache a plecat după opt minute jucate. Riscăm să se întâmple asta și cu altcineva?

- Nu știu, rămâne de văzut. Eu nu pot să garantez locul de titular unui jucător, adevărul se vede la antrenament și în teren. Eu caut formula ideală, ca să obținem rezultate. Când nu ai rezultate, cauți formula. Am început bine campionatul, dar au fost anumiți factori care ne-au destabilizat, începând de la meciul cu FC Argeș. Am luat opt goluri, din care patru din penalty, nu e ușor. Nu este ușor să ieși dintr-un vârtej, dar am încredere că după acest meci, vom ieși din această perioadă.

Rep.: Martac nu arată ca un căpitan, îi luați și lui banderola?

- Asta e problema mea, o să vezi. țin foarte mult la toți jucătorii, îi iubesc pe toți.

Rep.: Trebuia să execute Cherchez penalty?

- Da, Cherchez este primul care execută penalty.

Rep.: A fost penalty?

- Da, din punctul meu de vedere a fost penalty.

Rep.: Adversarul a vrut să se retragă de pe teren, incredibil…

 - Acum eu ce să fac? Nu vreau să comentez alte aspecte, mă depășesc. Mă bucur pentru această victorie, chiar dacă a fost obținută cu greu.

„Toată lumea e pozitivă”

Rep.: Ce le-a transmis Viorel Moldovan jucătorilor care s-au încăierat la antrenament?

- Nu s-a încăierat nimeni. Poate îmi spuneți dumneavoastră, pentru că tot văd că alimentați cu zvonuri. Este o atmosferă foarte ok în vestiar, toată lumea e pozitivă. Nu am ce să le reproșez, ceea ce văd la antrenamente, vreau să văd și în jocuri, pentru că avem calitate. Până la urmă, dacă se mai bate unul și altul, ceea ce n-a fost cazul la noi, se bat ăia la Bayern sau în altă parte, care e problema?

Rep.: Ce le transmiteți suporterilor?

- Ce să le transmit? Să ne susțină, trebuie să câștigăm, să fie lângă echipă. Trebuie să ne revenim și în campionat, și să urcăm în clasament.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Victorie importantă în finala mică
Să vină finalul!
Ziduri egalează pe Titu
Înfrângere la București
Bucșani s-a oprit în Etapa Regională la Cupa Satelor
Fără victorie sau gol marcat
Sezon ratat
Rezultate bune la baschet și fotbal
CSM Târgoviște își recapătă strălucirea
Urban Titu se desprinde la Liga a 4-a


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

La limita guvernării europene

A trecut neobservată o remarcă a comisarului european Vìra Jourová, care zicea la începutul anului că Uniunea Europeană este „la limită” în ceea ce privește gestionarea sa. "Există deja o organizare a Comisiei Europene în vicepreședinți executivi, vicepreședinți și comisari obișnuiți. Aș spune că suntem la limita a ceea ce este fezabil din punct de vedere managerial”, a... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale