Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro22.06.2020 00:09

,,Mergem la Clinceni și să luăm punctele”


A A

Viorel Moldovan e încrezător

Viorel Moldovan e încrezător

❚ ,,Meciul cu Academica este un meci de 6 puncte, în fața unei contracandidate în lupta pentru menținerea în Liga I” ❚ ,,Fiecare joc este foarte important pentru noi, avem încă 11 bătălii de dus, sper ca la final să rămânem în Liga I” ❚ ,,Am obținut o victorie foarte importantă cu Viitorul, cu sacrificiu, caracter, am reușit să începem cu dreptul, așa cum ne-am propus”

 

C.M.

 


 

Chindia va susține astăzi, de la ora 17.00, un nou meci din play-out-ul Ligii I. Echipa târgovi șteană se deplasează în Ilfov, la Clinceni, pentru un duel important cu localnica Academica, și ea nou promovată pe prima scenă a fotbalului românesc. Se anunță un joc de care pe care, mai ales că cele două echipe au același punctaj (17). Dacă în eșaloanele inferioare s-a impus de fiecare data Chindia, la nivelul primei divizii succesele au aparținut Academicii.

,,Trebuie să avem implicare, pentru a ne îndeplini obiectivul”

Partida de la Cliceni a fost prefațată de antrenorul Chindiei, Viorel Moldovan, printrun mini-interviu acordat pentru pagina oficială a clubului târgoviștean. ,,Fiecare joc este foarte important pentru noi, avem încă 11 bătălii de dus, sper ca la final să rămânem în Liga I. Meciul de la Clinceni este un meci de 6 puncte, în fața unei contracandidate în lupta pentru menținerea în Liga I. Suntem deciși să mergem la Clinceni și să luăm punctele. Am obținut o victorie foarte importantă cu Viitorul, cu sacrificiu, caracter, am reușit să începem cu dreptul, așa cum ne-am propus. Trebuie să avem aceeași implicare pentru a ne îndeplini obiectivul”.Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Chindia – Hermannstadt, un meci de care pe care
Săndoi încearcă să păstreze Chindia în prima ligă
Săndoi ar putea fi eroul unui oraș
Eșec pentru Săndoi la debut
Săndoi are o misiune aproape imposibilă
Chindia joacă ce a fost învățată
Primul meci pentru Săndoi pe banca Chindiei
9 finale pentru Săndoi
Magelan și-o dorește pe Chindia în continuare în Liga I
Moldovan, înlocuit cu Săndoi


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Suverana Indiferență

Dacă e să iau în seamă unele știri transmise de televiziuni, cică, în vremea asta de pandemie fără de sfârșit, s-ar fi reîntors în țară vreo două milioane de români care plecaseră în lumea largă în căutarea unei vieți mai bune, și asta pentru că speranțele și visurile luminoase de la revoluția din ’89 iute s-au spulberat în vântoasele guvernanților capitaliști, fie ei de dreapta, fie de stânga.

[citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale