Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



12.10.2018 00:10

După patru victorii consecutive


A A

Viorel Moldovan a urcat pe cai mari la Chindia

Viorel Moldovan a urcat pe cai mari la Chindia

❚ Vin trei meciuri grele, cu UTA, dar și cu primele clasate, Academica Clinceni și Sportul Snagov. Acum vom vedea dacă formația târgovișteană emite cu adevărat pretenții la promovare ❚ Lui Viorel i-au ieșit schimbările la ultimele două meciuri. A apelat inspirat la Liviu Mihai cu ACS Poli și la Neguț în jocul cu Ripensia (4-2). Ambii au înscris și au produs faze din care s-a marcat. ❚ La Viorel e mai greu cu omogenizarea, întrucât umblă des la formulele de start. Numai că ține și câteva puncte fixe, ca Lungu și Novac, care nu oferă randamentul așteptat. Fotbaliști cu potențial, Rogoveanu și Bogdan Vasile merită șanse, așa cum a le-a oferit multora.

 

COSTIN MIHAI


Am ales să scriem despre Viorel Moldovan într-un moment bun pentru el la Chindia, imediat ce a marcat a patra victorie la rând, 3-1 la Timișoara, cu ACS Poli. Patru succese reușite în compania unor adversari din zona retrogradării, adică modești, însă antrenorul Chindiei a transmis din start că promovarea se obține prin victorii cu echipele mici. Chiar dacă retrogradată din Liga 1, ACS Poli a ajuns o echipă mică. Vin trei meciuri grele pentru Chindia, cu UTA, dar și cu primele clasate, Academica Clinceni și Sportul Snagov. Acum vom vedea dacă formația târgovișteană emite cu adevărat pretenții la promovare.

Plusurile lui Moldovan

Lui Viorel i-au ieșit schimbările la ultimele două meciuri. A apelat inspirat la Liviu Mihai cu ACS Poli și la Neguț în jocul cu Ripensia (4-2). Ambii au înscris și au produs faze din care s-a marcat. Moldovan are curajul să schimbe din mers, în orice moment și pe oricine. Reacționează tactic la schimbările operate de adversar, având și avantajul multor soluții pe banca tehnică. Ultimele patru victorii s-au construit în repriza secundă. Asta, și pentru că echipa e bine pregătită fizic.

Minusurile lui Moldovan

La Viorel e mai greu cu omogenizarea, întrucât umblă des la formulele de start. Numai că ține și câteva puncte fixe, ca Lungu și Novac, care nu oferă randamentul așteptat. Fotbaliști cu potențial, Rogoveanu și Bogdan Vasile merită șanse, așa cum a le-a oferit multora. Apoi, apărarea e fragilă, se primesc goluri multe, ba și pe început de meci. Chindia a încasat 12 în 11 meciuri, foarte multe pentru o aspirantă la promovare, dublu față de cele 6 primite sezonul trecut, după 11 runde. Jucătorii sunt foarte nervoși. „Mergeți și o dați bărbătește, parte în parte, dar vreau să vă liniștiți apoi”, le-ar fi transmis „cocoșilor” care s-au încăierat la un antrenament. Chiar și în timpul jocurilor se observă multe proteste, reproșuri între jucători, nervi. S-au văzut cel mai bine la meciul cu Ripensia, când Cristi Cherchez a fost eliminat încă din primele 20 de minute, după un gest necontrolat, venit după un fault produs asupra lui. Un meci netelevizat și nici măcar filmat, astfel că nu au existat imagini pentru analiză.

Prea multă obrăznicie la Chindia!

Viorel Moldovan este un tip retras. În afara activităților ce țin de echipă, petrece foarte puțin timp în Târgoviște. „Declarațiile lui Moldovan despre <> căpitan (n.r. Cherchez) dovedesc iar că a venit cineva la Chindia care nu a înțeles despre ce e vorba la echipa asta”, a comentat Răzvan Necșulescu, de la Realitatea TV, pe profilul de Facebook. Răzvan este un jurnalist respectat, care iubește Chindia din tot sufletul. La final, iată cum a comentat Viorel Moldovan episodul petrecut după meciul cu Ripensia, când ciprian iugulescu ni s-a adresat în termeni calomnioși. „Nu mă interesează! Nu e treaba mea că ai fost izgonit de la stadion! Hai că am treabă!”. Fără comentarii!



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

CSM Târgoviște a pierdut finala mică
Longo, misterul unor luni pierdute
Luptă acerbă la Liga a 5-a, Seria Nord
Anastasia Udroiu Ivan, dublă campioană națională
Bezdead rezistă pe podium în Seria Nord
Apar campionii la înot
Aninoasa pierd primul meci
Medalii la judo pentru CS Târgoviște
Sute de copii din 6 județe, prezenți la Nucet
Victorie importantă în finala mică


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (I)

Pe măsură ce alegerile prezidențiale din România de peste Prut/Republica Moldova se apropie, Kremlinul putinist n-o slăbește din cătarea lui criminală. Printre armele pe care deja le-a pus în bătaie sunt și politicienii românofobi, unii dintre aceștia de neam românesc (!?), și politruci ruși de la Tiraspol, și găgăuzii delicatetei bașcane Evghenia Guțul cu sufletul tot dăruit țarului Putin și cu un kalașnikov pitit sub fustă. Este... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale