Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



21.03.2023 00:10

Editorial


A A

Viitorul nu sună prea roz

Viitorul nu sună prea roz

Criza se adâncește la Chindia Târgoviște, formație care a ajuns la șapte partide consecutive în campionat fără victorie. În ultima rundă, echipa pregătită de Toni Petrea a pierdut în deplasare, la Botoșani, în urma unui gol marcat de Mailat, în ultimele secvențe ale jocului. Chiar dacă a avut câteva situații de a marca, formația târgovișteană nu a practicat un fotbal de calitate, continuând astfel perioada mai puțin reușită pe care o traversează.

Chindia a început cu stângul play-out-ul și a ajuns pe loc de baraj deja, după prima rundă din această fază a competiției. Deși a avut o perioadă bună sub comanda lui Toni Petrea, echipa târgovișteană începe să ne amintească de parcursul din startul sezonului, când nu reușea să câștige în fața niciunui adversar. Atunci problema a fost rezolvată prin schimbarea antrenorului, lucru care nu ar trebui să se întâmple și de această dată.

Secretul stă în atitudinea jucătorilor, ei trebuie să realizeze în ce situație se află și să rupă această serie negativă, pentru că, dacă victoria va întârzia să vină, lucrurile se vor complica și mai mult. Nu au mai rămas foarte multe partide de disputat în acest sezon, iar spre deosebire de stagiunea precedentă, nu există echipe care să nu mai aibă șanse de evitare a retrogradării, cum au fost Gaz Metan Mediaș și Academica Clinceni.

Acum, fiecare meci este ca o finală. Se vorbește tot mai des de problemele financiare din cadrul clubului târgoviștean. Situația nu este tocmai roz, echipa joacă toate meciurile în deplasare, iar acum nu mai există nici stabilitate financiară, lucru care afectează și din punct de vedere sportiv formația pregătită de Toni Petrea. Viitorul nu arată deloc roz, în acest moment.

Urmează o pauză competițională, care ar mai putea rezolva din problemele Chindiei, atât din punct de vedere administrativ, cât și sportiv. Formația târgovișteană trebuie să își revină cât mai rapid. Urmează multe jocuri dificile, iar cu prestații ca cele din ultima perioadă nu poate emite pretenții la încă un sezon pe prima scenă fotbalistică a țării.

 

 

 

Cosmin Sava



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Victorie importantă în finala mică
Să vină finalul!
Ziduri egalează pe Titu
Înfrângere la București
Bucșani s-a oprit în Etapa Regională la Cupa Satelor
Fără victorie sau gol marcat
Sezon ratat
Rezultate bune la baschet și fotbal
CSM Târgoviște își recapătă strălucirea
Urban Titu se desprinde la Liga a 4-a


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

La limita guvernării europene

A trecut neobservată o remarcă a comisarului european Vìra Jourová, care zicea la începutul anului că Uniunea Europeană este „la limită” în ceea ce privește gestionarea sa. "Există deja o organizare a Comisiei Europene în vicepreședinți executivi, vicepreședinți și comisari obișnuiți. Aș spune că suntem la limita a ceea ce este fezabil din punct de vedere managerial”, a... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale