Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro17.08.2022 00:10

Editorial sportiv: Lovitura de la colț!


A A

Viitorul este în ceață

Viitorul este în ceață

COSMIN SAVA


 

 

Chindia Târgoviște a reușit o primă repiza de senzație în fața celor de la FCSB, asigurându-și un avantaj de două goluri, în condițiile în care echipa pregătită de Adi Mihalcea a evoluat cu un om mai puțin încă din startul partidei. Totul se îndrepta în direcția potrivită pentru formația târgovișteană, după golurile marcate de Popadiuc și Popa, însă după pauză totul s-a prăbușit. Chiar dacă a jucat în inferioritate numerică, Chindia nu avea voie să primească trei goluri în zece minute, în condițiile în care avea deja experiența sezonului trecut, când a mai trecut printr-o astfel de situație. Nu poți repeta aceleași greșeli la infinit și să te aștepti la un rezultat diferit. Mihalcea este într-o situație dificilă, formația pe care o pregătește nu a câștigat nici măcar un meci până acum, iar jocul nu oferă mari speranțe. Au fost momente bune în anumite partide, prea puțin însă pentru a putea spera că echipa dâmbovițeană nu va avea emoții în privința retrogradării. Sigur, lotul este unul subțire, dar antrenorul are misiunea de a-i face pe jucători să înțeleagă importanța momentului pe care îl traversează. Nu poți să conduci o echipă precum FCSB la pauză cu 2-0, iar apoi să primești gol imediat după startul reprizei secunde, iar totul să se prăbușească. Vorbim despre o lipsă de concentrare, pentru că altfel nu se explică. Poate dacă Chindia nu ar fi luat gol imediat după pauză, lucrurile ar fi mers într-o altă direcție, iar FCSB nu ar mai fi întors rezultatul. Tot mai multe voci îl critică pe Mihalcea, iar dacă Chindia nu va începe să adune puncte, situația va fi și mai delicată pentru tânărul antrenor. Acesta tot solicită întăriri, însă din partea conducerii nu vedem nicio reacție în acest sens. Devine tot mai clar faptul că, dacă la Chindia nu vor ajunge mai repede jucători care se pot impune rapid, vor exista probleme mari în această stagiune. Perioada dificilă nu a trecut, urmează un nou joc greu, cu Universitatea Craiova, iar Chindia are șanse mari să rămână în continuare fără victorie. Etapele se scurg, punctele nu vin și situația este tensionată în jurul clubului târgoviștean. Viitorul este în ceață, atât din punct de vedere sportiv, cât și administrativ, pentru că e posibil să apară schimbări în cadrul clubului, dacă lucrurile vor continua în aceeași direcție.

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Alegerea Toni (cul) Petrea
Gura Șuții și Ziduri au luptat frumos
Cristian Stan crede că se vor obține rezultate mai bune
Comportare foarte bună la Cavalerii Viitorului
Flacăra merita mai mult
Gabriel Pleșea, aur la Cupa Temerarul
Toni Petrea a preluat Chindia
6 oferte depuse pentru construirea noului stadion
Mihalcea a cedat! Cam târziu...
Succesul care nu mai vine


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Valorile în care credem

Desigur, a discuta despre valori pare ceva banal, într-o lume în care sursele de informare ne invadează parcă prea mult viața. De multe ori, cuvintele seci ocupă spațiu public, iar fără să ne dăm seama preluăm automat expresii pompoase, fără a le trece suficient prin filtrul gândirii personale.

Teoretic, într-o lume utopică, avem anumite valori care ne veghează existența. Astfel, putem să... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale