Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



15.10.2018 00:10

Liga a II-a. Chindia Târgoviște – UTA Arad 4-2 (2-1)


A A

Victorie spectaculoasă lângă Turn

Victorie spectaculoasă lângă Turn

❚ Chindia a început rău cu UTA, așa cum ne-a obișnuit, pentru că problemele din centrul defensive sunt uriașe. Record negativ pe ,,Eugen Popescu”, cu gol primit în toate meciurile susținute aici în această ediție de campionat ❚ Victorie spectaculoasă pentru formația târgovișteană, care a urcat pe podium, la un punct sub liderul Academica Clinceni, adversarul de sâmbătă (ora 12.00) ❚ Puștiul Andrei Șerban s-a lipit din nou de gol, atent pe o respingere a lui Bodea, marcând pentru al treilea meci consecutiv pe teren propriu ❚ Eliminarea lui Cherchez din jocul cu Ripensia i-a făcut loc în echipă lui Cristi Neguț, omul meciului cu UTA. La forma pe care o traversează, merită păstrat titular

 

COSTIN MIHAI


Stadion ,,Eugen Popescu”. Au marcat: Neguț (33, 83), Novac (40), Șerban (53) / Rus (12, 66). Au arbitrat: Claudiu Marcu (Constanța) – Alexandru Mihăilă (Rm. Vâlcea), Erchian Ionus (Constanța). Rezervă: Sergiu Anton (București). Observatori FRF: Irina Mîrț (București), Valeriu Ibriș (Buzău). Cartonașe galbene: Rogoveanu (87) / Bodea (34), C. Matei (45+1), Coulibaly (49), Copaci (82).

Chindia: Aioani – Martac, Dudea, C. Dinu, Dumitrașcu – Șerban (80 Rogoveanu), Novac, L. Mihai, Stoica (66 Mihaiu) – Neguț, Florea (77 Lungu). Antrenor: Viorel Moldovan.

UTA: Bodea – Iuga, Manea, Benga, Copaci – Cubleșan (53 D. Popa), Coulibaly, Oprea, Vădrariu (42 C. Matei – 58 Petra) – Rus, Pop. Antrenor: Ionuț Popa.

Șatra de la stadion

După ce șatra s-a mutat la Chindia pe stadion, cu oficialii clubului agresând verbal jurnaliști, ni s-a făcut lehamite să mai mergem la meciurile echipei târgoviștene. Mai ales că cel care ne-a proferat injurii după jocul cu Ripensia Timișoara a petrecut apoi cu șefii, încă o dovadă că la Chindia sunt încurajate personajele vulgare. Iar unul dintre ele, dacă nu știați, a fost executat silit, cu sentință judecătorească, însă și aici s-a pus batista pe țambal. ,,Combinatorii” stau acum pitiți sub cortina ultimelor victorii, în speranța că vor scăpa încă o dată basma curată. Numai că, printre asociați, se rostesc nume, gen Adi Bogoi, Cristi Bălașa sau Romică Ciobanu. Toți dâmbovițeni, toți în creștere de imagine și toți potriviți pentru proiectul târgovi ștean.

Cristi Bălașa, în locul lui ciprian iugulescu?

,,Visul meu este să ajung la Chindia”, a recunoscut-o public Cristi Bălașa, care face o treabă foarte bună la FC Pucioasa, în Liga a 3-a. Iar ținta lui este postura din care a plecat din club, cea de director sportiv, pentru că nu a acceptat anumite lucruri. Iar Bălășică este luat în calcul pentru funcția ocupată acum de iugulescu ciprian, omul cu jignirile. Adi Bogoi este foarte apreciat la Pandurii Tg. Jiu, singura echipă care a învins-o pe Sportul Snagov. Bogoi a ajutat indirect Chindia, are fler la jucătorii tineri și are potențial pentru a ocupa diverse funcții în club. Romică Ciobanu a luat o pauză după despărțirea de Petrolul Ploiești, pe care a promovat-o în liga secundă, dar a spus că oricând ar accepta să lucreze la Chindia. Sunt variante pe care o parte dintre asociați le analizează, întrucât nu mai acceptă încă un obiectiv al promovării ratat și nici indivizi alunecoși la conducere.

Gol primit acasă la fiecare meci

Chindia a început rău cu UTA, așa cum ne-a obișnuit, pentru că problemele din centrul defensivei sunt uriașe. Rus (12) l-a lobat simplu pe Aioani, după o combinație care a anesteziat apărarea Chindiei. Record negativ pe ,,Eugen Popescu”, cu gol primit în toate meciurile susținute aici în această ediție de campionat. Servit bine de Florea, Neguț (33) a restabilit egalitatea, pentru ca Novac (40) să puncteze din afara careului, cu un șut fantastic.

Neguț merită păstrat titular

Puștiul Șerban (53) s-a lipit din nou de gol, atent pe o respingere a lui Bodea, marcând pentru al treilea meci consecutiv pe teren propriu. Florea (62) putea să rezolve meciul, dinamitat din nou de Rus (63), după o gafă a lui Aioani. Eliminarea lui Cherchez din jocul cu Ripensia i-a făcut loc în echipă lui ,,Tabarcea”, care a punctat din nou, în minutul 83, rezolvând partida. La forma pe care o traversează, Cristi Neguț merită păstrat titular. Mihaiu (89) și Rogoveanu (90+3) au fost și ei aproape de gol, într-un meci pe care UTA l-a abordat fără cinci jucători de bază. Victorie spectaculoasă pentru Chindia, care a urcat pe podium, la un punct sub liderul Academica Clinceni, adversarul de sâmbătă (ora 12.00).



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Rezultate bune la baschet și fotbal
CSM Târgoviște își recapătă strălucirea
Urban Titu se desprinde la Liga a 4-a
Etapă Interjudețeană de juniori la Nucet
Un dâmbovițean la Youth Council Coaches
Înfrângere dură la baschet
Cu CSA Steaua să joace juniorii Chindiei!
Sesiune de antrenamente sub egida FRF
Interliga Dâmbovița s-a jucat duminică la Bucșani
Adunare Generală la AJF Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)

GEORGE COANDĂ


Un binecunoscut filosof francez Bernard-Henri Levy a deconspirat cum că „suntem în mijlocul celui de-al Treilea Război Mondial”, și că pericolul de moarte, cu toate că pare paradoxal, ne vine din pricina acelei „mari alianțe între islamismul radical și ortodoxia rusă”. Beijingul, totuși, în înțelepciunea lui milenară îndeamnă „părțile relevante... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale