Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



08.03.2021 00:10

Liga I. Sepsi Sf. Gheorghe -Chindia Târgoviște 0-1(0-0)


A A

Victorie pentru visul play-off

Victorie pentru visul play-off

❚ Gruparea târgovișteană a avut parte de o deplasare dificilă, la Sfântu Gheorghe, dar a reușit să treacă cu bine peste acest test și rămâne implicată în lupta pentru play-off, fiind la un singur punct în spatele celor de la Academica Clinceni, care ocupă locul 6 ❚ Chiar dacă gazdele au avut mai multe ocazii, Chindia a reușit să marcheze prin Neguț, care l-a depășit ușor pe Mitrea și a finalizat pe lângă Niczuly ❚ Chit că nu și-a majorat avantajul, formația târgovi șteană a reușit să reziste în finalul de joc și a câștigat cu 1-0 ❚ Pentru elevii lui Emil Săndoi urmează o perioadă dificilă, mai sunt patru meciuri din sezonul regulat, iar Chindia nu are voie să facă pași greșiți

 

COSMIN SAVA


Chindia a trecut cu bine peste eliminarea din Cupa României și a reușit să obțină a doua victorie consecutivă în campionat. Gruparea târgovișteană a avut parte de o deplasare dificilă, la Sfântu Gheorghe, dar a reușit să treacă cu bine peste acest test și rămâne implicată în lupta pentru play-off, fiind la un singur punct în spatele celor de la Academica Clinceni, care ocupă locul 6. Pentru elevii lui Emil Săndoi urmează o perioadă dificilă, mai sunt patru meciuri din sezonul regulat, iar Chindia nu are voie să facă pași greșiți, dacă își dorește să ajungă printre cele mai bune șase echipe ale țării.

Repriză plictisitoare

Prima parte a jocului dintre Sepsi OSK și Chindia Târgoviște a fost una slabă, în care cele două echipe nu au avut multe faze periculoase. Formația lui Emil Săndoi a avut prima ocazie a meciului, însă șutul din cădere al lui Paul Iacob a trecut pe lângă poarta gazdelor(9). Sepsi a oferit replica prin Golofca, cel care a avut o fază bună, a centrat pentru Achahbar, însă Căpușă a respins pericolul(20). Echipa din Sfântu Gheorghe a încercat să deschidă scorul înainte de pauză, însă șutul lui Achahbar a fost blocat de Căpușă(35), iar scorul a rămas 0-0.

Neguț a dat lovitura

Sepsi a avut prima ocazie a reprizei secunde, însă șutul lui Purece a trecut peste poarta apărată de Aioani(51). Chiar dacă gazdele au avut mai multe ocazii, Chindia a reușit să marcheze prin Neguț, care l-a depășit ușor pe Mitrea și a finalizat pe lângă Niczuly(53). Sepsi a revenit în atac și a încercat să egaleze, însă lovitura de cap a lui Safranko a trecut peste poartă(71), iar Fofana nu a prins cadrul porții, cu un șut din interiorul careului(74). Chindia a ratat o ocazie importantă prin Neicuțescu, care a trimis mult peste poartă, dintr-o poziție bună(76). Chiar dacă nu și-a majorat avantajul, formația târgovișteană a reușit să reziste în finalul de joc și a câștigat cu 1-0.

Caseta tehnică

Stadion: Municipal- Sfântu Gheorghe. A marcat: Cristi Neguț(53). Cartonașe galbene: Golofca(32)/Dulca(28), Celea(59). Au arbitrat: Radu Petrescu, Radu Ghinguleac și Adrian Popescu. Sepsi: Niczuly – Dimitrov (58 Deligiannidis), Tincu, Mitrea – Golofca (78 Rapp), Eder Gonzalez (74 Fofana), Achahbar (58Ninaj), Purece (58 Aganovic), Ștefănescu – Petrila, Safranko. Antrenor: Leo Grozavu.Chindia: Aioani – Căpușă, Pițian, Celea, C. Dinu – Iacob, Rață (89 Diaz), Dulca, Dumitrașcu – Neguț, Berisha (57 Neicuțescu – 85 Fomba). Antrenor: Emil Săndoi.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

CSM Târgoviște a pierdut finala mică
Longo, misterul unor luni pierdute
Luptă acerbă la Liga a 5-a, Seria Nord
Anastasia Udroiu Ivan, dublă campioană națională
Bezdead rezistă pe podium în Seria Nord
Apar campionii la înot
Aninoasa pierd primul meci
Medalii la judo pentru CS Târgoviște
Sute de copii din 6 județe, prezenți la Nucet
Victorie importantă în finala mică


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (I)

Pe măsură ce alegerile prezidențiale din România de peste Prut/Republica Moldova se apropie, Kremlinul putinist n-o slăbește din cătarea lui criminală. Printre armele pe care deja le-a pus în bătaie sunt și politicienii românofobi, unii dintre aceștia de neam românesc (!?), și politruci ruși de la Tiraspol, și găgăuzii delicatetei bașcane Evghenia Guțul cu sufletul tot dăruit țarului Putin și cu un kalașnikov pitit sub fustă. Este... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale