Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



26.11.2015 00:10

Liga a II-a. Olimpia Satu Mare - Chindia Târgoviște 1–4 (2-0)


A A

Victorie pentru podium

Victorie pentru podium
Chindia a reușit la Satu Mare cea mai categorică victorie din acest campionat

❚ Începutul de joc a fost mai mult decât promițător pentru târgovișteni, care au atacat direct poarta lui Băican ❚ Dani Popa (41, 90+1) a confirmat forma bună pe care o traversează și a reușit o nouă dublă în campionat. Voinea (30-pen.) și Nisipeanu (82) au fost ceilalți marcatori ai Chindiei în meciul de la Satu Mare ❚ „Eu rămân la aceeași părere, că Satu Mare este una dintre cele mai puternice echipe ale seriei. Încă nu suntem liniștiți în ceea ce privește prezența în play-off, dar acum avem liniște pentru jocul de sâmbătă cu Vâlcea”, ne-a declarat Nicu Croitoru

MĂDĂLIN RĂDUCU

 


 

În ultima etapă intermediară din acest an, Chindia Târgoviște a avut parte de una dintre cele mai lungi deplasări ale sezonului, la Satu Mare. Băieții lui Nicu Croitoru au reușit să treacă peste oboseală și au făcut unul dintre cele mai bune meciuri, reușind la final cea mai clară victorie de până acum, 4-1.

Popa două goluri, Satu Mare două eliminări

Începutul de joc a fost mai mult decât promițător pentru târgovișteni, care au atacat direct poarta lui Băican. Stoica (6) și Neniță (8, 10) au tras pe lângă. Olimpia a dat senzația că a echilibrat partida la mijlocul terenului, însă Chindia a ripostat după o jumătate de oră: Cherchez a scos un penalty după o imprudență a lui Vilan, iar Voinea (30) a deschis scorul. Până la pauză, Dani Popa (41) a confirmat forma bună pe care o traversează și a înscris cu un șut plasat, din șase metri. La reluare, sătmărenii au început cursa de urmărire, dar atacurile au fost respinse ușor de defensiva târgovișteană. Boștină (68) a găsit breșa, cu o lovitură de cap din centrarea lui Sălăgeanu. Însă reușita s-a dovedit a fi un simplu foc de paie, după ce Heil (76) a văzut al doilea galben și a fost eliminat. Imediat, noul intrat Nisipeanu (82) a făcut 3-1 cu un șut din interiorul careului. Olimpia a acceptat cu greu înfrângerea, iar juniorul Chivari (87) a fost și el eliminat pentru cumul de cartonașe galbene. În prelungiri, Popa (90+1) a semnat dubla, cu un șut puternic de la 14 metri.

„Victoria ne ajută”

La finalul jocului de la Satu Mare, Nicu Croitoru a comentat:

„Am câștigat, iar asta este foarte bine pentru moral și clasament. A fost un meci greu. Nu ne așteptam la acest scor, însă noi ne doream să scoatem un rezultat bun. Cu acest gând am plecat de la Târgoviște. Eu rămân la aceeași părere, că Satu Mare este una dintre cele mai puternice echipe ale seriei. Încă nu suntem liniștiți în ceea ce privește prezența în play-off, dar acum avem liniște pentru jocul de sâmbătă cu Vâlcea. Fiecare meci este important și ne dorim să acumulăm cât mai multe puncte. Rezultatele ne dau încredere, mai ales că veneam după o perioadă mai grea din acest punct de vedere. Victoria ne ajută și sper să ne refacem fizic cât mai repede”.

Caseta statistică

Stadion: Municipal (Satu Mare). Spectatori: 300. Au marcat: Boștină (68) / Voinea (30-pen.), Popa (41, 90+1), Nisipeanu (82). Au arbitrat: Dorian Micloșină (Reșița) – Călin Cimponeriu (Lugoj), Casian Băla (Arad). Rezervă: Adrian Șuta (Baia Mare). Observatori FRF: Dan Monea (Aiud) și Teodor Biriș (Hunedoara). Cartonașe roșii: Heil (76) și Chivari (87).

Satu Mare: Băican – Ciul, M. Mureșan, Heil, Iuhas (c) – Villand (55 Faur) – Takacs (61 Selagea), Sălăgeanu, D. Munteanu – Al. Boștină, Lukacs (46 Chivari). Antrenor: Tiberiu Csik.

Chindia: Meilă – Pătru (c), Martac, Vătavu, C. Dinu, Neniță (80 Nisipeanu), Voinea (74 L. Mihai), Anton, Stoica – Cherchez (65 Ispas), Popa. Antrenor: Nicu Croitoru.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Trimis de ionel la 26.11.2015 19:58

Să nu ne îmbătăm cu apă rece , trebuie să fim realiști ne-a ajutat și norocul acolo...Dacă egalau la 2 - 1 pt noi la acea ocazie din minutul 72, nu cred că ne mai lăudam acum, nu ? De aceea este fotbalul frumos și spectaculos ...Am pierdut și 5 meciuri la limită nemeritat și am avut și noi o singură dată noroc...Mi-a plăcut și declarațiile sătmărenilor, care erau de acord că Chindia a fost mai bună în cele două meciuri...La noi aici nu vedeai așa ceva...Trebuie să fii realist și să-ți recunoști greșelile sau insuccesele...Mie, sincer îmi place în această serie grea, cea de vest...Decât să joci cu Pojorâta, Berceni,Balotești,Călărași și alte echipe fără nume, mai bine joci cu: Arad,Cluj, Mediaș, Oradea, Brașov, Satu Mare, Baia Mare,Rm Vâlcea, Mioveni...Este drept, avem și noi în serie echipele fără nume: Pâncota, Târlungeni, Caransebeș sau chiar Reșița....Baftă Chindia cu Vâlcea sâmbătă ! Victorie !


Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Rezultate bune la baschet și fotbal
CSM Târgoviște își recapătă strălucirea
Urban Titu se desprinde la Liga a 4-a
Etapă Interjudețeană de juniori la Nucet
Un dâmbovițean la Youth Council Coaches
Înfrângere dură la baschet
Cu CSA Steaua să joace juniorii Chindiei!
Sesiune de antrenamente sub egida FRF
Interliga Dâmbovița s-a jucat duminică la Bucșani
Adunare Generală la AJF Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)

GEORGE COANDĂ


Un binecunoscut filosof francez Bernard-Henri Levy a deconspirat cum că „suntem în mijlocul celui de-al Treilea Război Mondial”, și că pericolul de moarte, cu toate că pare paradoxal, ne vine din pricina acelei „mari alianțe între islamismul radical și ortodoxia rusă”. Beijingul, totuși, în înțelepciunea lui milenară îndeamnă „părțile relevante... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale