Teme principale

Prima pagină (PDF)

Newsletter

Abonează-te pentru a primi buletinul de știri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro16.04.2018 01:06

Volei(F). Divizia A1. Agroland Timișoara-CSM Târgoviște 1-3(25-20, 20-25, 22-25, 18-25)


A A

Victorie pentru echipa lui Naranjo

Victorie pentru echipa lui Naranjo

* CSM Târgoviște s-a descurcat bine în ultima etapă, contra fetelor de la Agroland Timișoara, reușind să obțină o victorie frumoasă în deplasare. Trupa pregătită de Guillermo Naranjo s-a impus cu 3-1, după ce a pierdut primul set al întâlnirii.

COSMIN SAVA


CSM Târgoviște s-a descurcat bine în ultima etapă, contra fetelor de la Agroland Timișoara, reușind să obțină o victorie frumoasă în deplasare. Trupa pregătită de Guillermo Naranjo s-a impus cu 3-1, după ce a pierdut primul set al întâlnirii. Timișoarencele s-au impus în primul set cu 25-20, dar echipa târgovișteană a avut puterea să revină, câștigând setul doi cu 25-20. Setul trei a fost echilibrat, dar CSM-ul din Târgoviște a avut câștig de cauză, reușind să se impună cu 25-22. Ultimul set al întâlnirii de la Timișoara a fost cel în care trupa lui Naranjo s-a impus ceva mai ușor, 18-25, reușind să revină pe locul 3 în clasament după această victorie. Maila Collar s-a descurcat excelent și în această partidă, reușind să puncteze de 27 de ori. Figură frumoasă a făcut și Alexandra Trică, cu 20 de puncte.

Etapa următoare, CSM Târgoviște joacă împotriva CSM-ului din București, pe teren propriu, miercuri, de la ora 18:00.

Agroland Timișoara-CSM Târgoviște 1-3(25-20, 20-25, 22-25, 18-25)

Agroland: Cărbuneanu(14), Bacșiș(13), Balintoni(1), Ozun, P.Calotă, Orlandea, Lakovic(15), Petra(11), Lupescu(13), Pîrv. Antrenor: Bogdan Paul.

CSM Târgoviște: Souza-Ziegler(7), Durr, Smith, Fairs(10), Roșca(1), D. Calotă, Trică(20), Otasevic(3), Collar(27), Marciu. Antrenor: Guillermo Naranjo.Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Doi dâmbovițeni au fost admiși
Boxul merită susținere
Chindia debutează la Timișoara, cu ASU Poli
Necșulescu e dezamăgit de situația arbitrajului dâmbovițean
De-am învăța și noi ceva...
A fost o mică răzbunare
Flacăra Moreni și FC Pucioasa au luat-o din loc
Echipele de Liga a 3-a au început pregătirile
Ion Coman crede că arbitrajul dâmbovițean e greu de condus
A fost anunțată numirea lui Negoescu ca președinte al CJA


Editorial

"Ein mann, ein wort"? Nein!

GEORGE COANDĂ


Cred că niciodată țara nu a fost sub ape ca la începutul acestei luni. A fost un dezastru national și o tristețe care i-a cuprins pe români într-un zăbranic de durere. Și ploile parcă nu mai conteneau. Acest dezastru m-a determinat să revin, chiar și mai târziu, asupra modului în doi peri în care guvernanții și Cotroceniul au tratat această drama națională.

[citește tot...]

Follow artpress_tgv on Twitter


Poșta redacției: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in secțiunea dedicată postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale