Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



28.03.2017 00:07

Obținută în inferioritate numerică


A A

Victoria cu Sporting l-a bucurat pe Bălașa

Victoria cu Sporting l-a bucurat pe Bălașa
Cristi Bălașa este mulțumit de atitudinea jucătorilor de la Aninoasa în deplasarea de la Roșiori

❚ „A fost o victorie muncită. Am jucat exact așa cum ne-am dorit. Ne-am propus să fim pragmatici în fața porții adverse și am reușit. Meritul principal este al băieților”, a mărturisit Cristian Bălașa, care vrea o victorie și sâmbătă, cu Flacăra Moreni

LIVIU DOBRE


FC Aninoasa a obținut o victorie importantă în deplasarea de la Sporting Roșiori, succes care a dus echipa dâmbovițeană pe locul 4, la doar două puncte de Atletic Bradu, ocupanta ultimului loc pe podiumul Seriei C3. Cristi Bălașa, tehnicianul formației de lângă Târgoviște, s-a arătat mulțumit de evoluația jucătorilor săi. „A fost o victorie muncită. Obținerea celor trei puncte a fost obiectivul nostru la Roșiori. Am jucat exact așa cum ne-am dorit. Ne-am propus să fim pragmatici în fața porții adverse și am reușit. Meritul principal este al băieților. Ei s-au dăruit total și, în special, atunci când am rămas cu un om mai puțin pe teren, încă din finalul primei reprize. Am ajuns aproape de podium, iar acest lucru ne obligă să fim și mai buni. În curând o să avem șansa să urcăm și pe podium, dar pentru acest lucru trebuie să muncim și mai mult. Spiritul de luptă definește în totalitate echipa noastră”, a vorbit Cristi Bălașa.

Bălașa vrea o victorie cu Flacăra

După succesul de la Roșiori, FC Aninoasa vizează o victorie și cu Flacăra Moreni, în marele derby dâmbovițean. Confruntările din cele două formații au fost mereu intense. „Îi felicit pe jucători pentru efortul depus, dar trebuie să uite repede acest succes pentru că întâlnim Flacăra Moreni într-un alt meci de foc, pe care vizăm să-l câștigăm. Ne dorim să legăm două victorii consecutive. Vreau de la ei spirit de învingători și de sacrificiu”, a transmis tehnicianul Aninoasei.

Alin Neguț: „Mă așteptam la o victorie și în inferioritate numerică”

Alin Neguț a fost unul dintre cei mai buni jucători ai Aninoasei în partida de la Roșiori. Acesta a semnat singura reușită a meciului și a ajuns la șapte goluri marcate în acest sezon de Liga a III-a, egalându-l pe Tibi Calofir. Atacantul dâmbovițean a mărturisit că a crezut mereu în victorie, chiar și atunci când echipa a rămas în zece după eliminarea lui Neaga. „Este o victorie importantă, care ne oferă un moral bun pentru următorul joc. Ne bucurăm pentru acest succes pe care ni l-am dorit foarte mult. Am reușit să obținem un succes și în inferioritate numerică. A trebuit să acoperim foarte bine lipsa lui Neaga după ce a fost eliminat. Important a fost că ne-a ieșit bine acest lucru, arătând că suntem o echipă unită. Mă bucur că am marcat, dar în același timp că mi-am ajutat echipa să câștige un nou joc. Cred că am dat un randament bun, așa cum doresc în fiecare meci când mă aflu pe teren. Mă așteptam la o victorie și în inferioritate numerică. Am crezut în ea pe toată durata întâlnirii. Săptămâna viitoare ne așteaptă un alt joc tare, cu Flacăra Moreni. Ne dorim să-l câștigăm pentru că altfel victoria cu Roșiori nu ar mai avea prea multă valoare”, a spus Alin Neguț.

Priseceanu: „Importat a fost că nu am căzut după ce Neaga a fost eliminat”

Un alt fotbalist care a avut o evoluție foarte bună la Roșiori este Robert Priseceanu. Goalkeeper-ul Aninoasei s-a remarcat în mai multe rânduri, având câteva intervenții foarte bune în fața atacanților de la Sporting. Portarul formației de lângă Târgoviște consideră că victoria este meritată și speră într-un nou succes sâmbătă, cu Flacăra Moreni, pe teren propriu. „A fost o victorie pe deplin meritată, după ce am jucat mai mult de o repriză în inferioritate numerică. S-a muncit mult pentru acest succes. Important a fost că nu am căzut, după ce Neaga a fost eliminat, și că am dat gol până la finalul primei reprize. Am crezut cu toții în această victorie. De la bun început am fost montați să nu pierdem. Da, se poate spune că ne priesc deplasările în retur, atâta timp cât am obținut maximum de puncte în două jocuri. Sperăm să spargem gheața și pe teren propriu, împotriva morenarilor de la Flacăra. Putem câștiga cu Moreni, dacă vom juca la devărata noastră valoare”, a mărturisit Robert Priseceanu.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Victorie importantă în finala mică
Să vină finalul!
Ziduri egalează pe Titu
Înfrângere la București
Fără victorie sau gol marcat
Sezon ratat
Rezultate bune la baschet și fotbal
CSM Târgoviște își recapătă strălucirea
Urban Titu se desprinde la Liga a 4-a
Etapă Interjudețeană de juniori la Nucet


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

La limita guvernării europene

A trecut neobservată o remarcă a comisarului european Vìra Jourová, care zicea la începutul anului că Uniunea Europeană este „la limită” în ceea ce privește gestionarea sa. "Există deja o organizare a Comisiei Europene în vicepreședinți executivi, vicepreședinți și comisari obișnuiți. Aș spune că suntem la limita a ceea ce este fezabil din punct de vedere managerial”, a... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale