Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



27.04.2015 00:50

Se apropie momentul întâlnirii decisive dintre conducerea Primăriei Târgoviște și cea a CSM-ului


A A

Viceprimarul Târgoviștei:„Nu exclud să apară despărțiri”

Viceprimarul Târgoviștei:„Nu exclud să apară despărțiri”
Ciprian Iugulescu este la mâna viceprimarului Cosmin Bozieru. Îl schimbă sau îl păstrează în funcție la CSM Târgoviște?

❚ Declarația îi aparține viceprimarului Cosmin Bozieru, cel în responsabilitatea căruia se află și CSM Târgoviște, și a fost făcută la ultima ediție a emisiunii Sport Show, de la Columna TV ❚ „Noi nu am cunoscut că există asemenea datorii, am aflat despre ele din presă. Am solicitat conducerii clubului să ne prezinte un raport cu toate detaliile legate de acest subiect. E o sumă importantă, cu care se pot face multe la nivel de municipiu și chiar la CSM”, a mai spus viceprimarul municipiului ❚ „Și în prezent sunt salarii foarte mari la echipa de baschet. Nu de nivelul sumei amintite (n.r. 13.500 euro), dar mai mult de jumătate”, a dezvăluit viceprimarul Bozieru ❚ „Noi ne-am dori să putem finanța ambele echipe ale clubului la nivel de mare performanță, să vedem acum dacă vor avea și fondurile necesare. Orice s-ar întâmpla, cel puțin una dintre echipele de baschet și de volei va fi susținută să tragă la titlu”, l-am citat pe Cosmin Bozieru

COSTIN MIHAI

 


 

Clubul Sportiv Municipal Târgoviște are în acest moment datorii totale în valoare de 145.500 euro către George Dikeoulakos și Ivanka Matic, stabilite de Tribunalul Arbitral de Baschet. Alte patru jucătoare care au evoluat pentru CSM în Euroligă și-au depus memorii pentru a-și recupera drepturile bănești din sezonul 2012/13, informații care au fost ținute la secret de conducerea clubului.

„Noi nu am cunoscut că există asemenea datorii, am aflat despre ele din presă. Am solicitat conducerii clubului să ne prezinte un raport cu toate datele legate de acest subiect. E o sumă importantă, cu care se pot face multe la nivel de municipiu și chiar la CSM”, s-a exprimat viceprimarul Cosmin Bozieru la ultima ediție a emisiunii Sport Show, de la Columna TV.

Ce bugete au declarat Arad și Sf. Gheorghe

La fel ca primarul interimar Cristian Stan, și viceprimarul Cosmin Bozieru este convins că la CSM Târgoviște se poate face performanță și cu un buget mai mic de 70 miliarde lei vechi, cât a solicitat conducerea clubului pentru anul în curs. Spre exemplu, Marcel Urban, managerul echipei din Arad, a transmis că bugetul ICIM-ului pentru sezonul recent încheiat a fost de 280.000 euro (12,3 miliarde). Omologul său de la Sepsi, Istvan Rusz, a declarat un buget chiar mai mic pentru Sf. Gheorghe, de 220.000 euro (9,2 miliarde).

„Târgoviște a luat ce și-a dorit de la principalele adversare în lupta pentru titlu. Am concurat cu ei chiar și la Andreea Orosz, dar nu am avut șanse de câștig”, a transmis Urban.

Trebuie precizat că la CSM Târgoviște vorbim despre un buget total pe secții, însă baschetul consumă de departe cei mai mulți bani.

Salarii de peste 6.750 euro pe lună la baschet

S-a vorbit chiar și despre salariul Ivankăi Matic din anul doi de contract, care ajungea și la impresionanta sumă de 13.500 euro pe lună, iar Urban a transmis că în toată istoria baschetului arădean nu a existat la ICIM un venit nici măcar la jumătate.

„Și în prezent sunt salarii foarte mari la echipa de baschet. Nu de nivelul sumei amintite, dar mai mult de jumătate”, a dezvăluit viceprimarul Cosmin Bozieru.

Mai mult de jumătate din 13.500 euro reprezintă peste 6.750 euro euro salariu net pentru o sportivă de la baschet. Din informațiile noastre, clubul le mai asigură acestora cazare și masă, ba chiar și mașină de serviciu în unele cazuri.

Cine e favorit să-i ia locul lui Iugulescu?

După ce se va termina și finala de la volei, lucru care se poate întâmpla chiar astăzi, dacă CSM Târgoviște va pierde și meciul trei cu CSV Alba-Blaj, conducătorii clubulur vor fi chemați la discuții de executivul Primăriei.

„Vom aștepta să se încheie activitatea competițională, după care vom avea o întâlnire cu cei din conducerea clubului. Vom spune cum vedem noi lucrurile pe viitor, vom trage niște concluzii și vom merge mai departe, orice ar fi. Nu exclud să apară și anumite despărțiri, orice e posibil”, i-a băgat Bozieru în frisoane pe cei de la club, practic, cel în responsabilitatea căruia a picat și subiectul CSM Târgoviște.

„Noi ne-am dori să putem finanța ambele echipe ale clubului la nivel de mare performanță, să vedem acum dacă vor avea și fondurile necesare. Orice s-ar întâmpla, cel puțin una dintre echipele de baschet și de volei va fi susținută să tragă la titlu”, a mai spus Bozieru.

Din informațiile noastre, în locul lui Ciprian Iugulescu la CSM Târgoviște ar putea ajunge chiar un jurnalist. Și nu e subsemnatul.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Rezultate bune la baschet și fotbal
CSM Târgoviște își recapătă strălucirea
Urban Titu se desprinde la Liga a 4-a
Etapă Interjudețeană de juniori la Nucet
Un dâmbovițean la Youth Council Coaches
Înfrângere dură la baschet
Cu CSA Steaua să joace juniorii Chindiei!
Sesiune de antrenamente sub egida FRF
Interliga Dâmbovița s-a jucat duminică la Bucșani
Adunare Generală la AJF Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)

GEORGE COANDĂ


Un binecunoscut filosof francez Bernard-Henri Levy a deconspirat cum că „suntem în mijlocul celui de-al Treilea Război Mondial”, și că pericolul de moarte, cu toate că pare paradoxal, ne vine din pricina acelei „mari alianțe între islamismul radical și ortodoxia rusă”. Beijingul, totuși, în înțelepciunea lui milenară îndeamnă „părțile relevante... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale