Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



12.12.2014 00:15

Din Dâmbovița


A A

Vicepreședintele PSD Cristian Stan recunoaște că partidul a pierdut electoratul tânăr

Vicepreședintele PSD Cristian Stan recunoaște că partidul a pierdut electoratul tânăr
Cristian Stan, vicepreședinte PSD Dâmbovița, face o analiză la rece a situației actuale din partid

❚ „Este inadmisibil să ai o pretenție să câștigi alegerile prezidențiale, iar 70% din persoanele sub 30 de ani să nu te voteze”, a declarat Cristian Stan cu sinceritate ❚ Vicepreședinte al PSD Dâmbovița și președinte al PSD Târgoviște, Cristian Stan recunoaște că asta este o problemă importantă ce va trebui analizată și rezolvată intern

ANA MARIA POPESCU


În calitate de vicepreședinte al PSD Dâmbovița, Cristian Stan a cerut ca deputatul Radu Popa „să fie dat pe mâna Comisiei de Litigii și Arbitraj”, după ce acesta a făcut public mai multe de declarații împotriva președintelui organizației județene.

Potrivit liderului social-democrat, deputatul Radu Popa trebuie sancționat pentru acțiunile sale denigratoare și numai forurile statutare superioare ale partidului îi pot aplica o sancțiune.

„În cazul lui Radu Popa am cerut convocarea unei conferințe extraordinare și întrunirea Comisiei de Litigii și Arbitraj care să analizeze comportamentul domnului deputat. Oricât ne-am da noi cu părerea, nu avem abilitatea statutară să luăm vreo decizie în privința dlui Radu Popa. Din punctul meu de vedere, nu a fost nimic extraordinar la ședința BPJ, nimic ieșit din comun, a fost o analiză bărbătească”, a explicat Cristian Stan.

 

„Vom ajunge în situația în care vom rămâne fără electorat”

Vicepreședintele PSD Dâmbovița critică pe de-o parte atitudinea și comportamentul deputatului Radu Popa, dar pe de altă parte recunoaște că partidul nu este lipsit de probleme și are nevoie de o strategie nouă care să atragă mai mulți tineri de partea social-democrației.

Cristian Stan crede că este nevoie ca partidul să se așeze mai mult pe convingerea generației tinere și să nu mai pună bază numai pe electoratul de peste 60 de ani, care din nefericire se micșorează pe zi ce trece:

„Este un moment în care trebuie să recunoaștem că avem anumite probleme ca partid. Am avut pe zona tinerilor o problemă importantă. Este inadmisibil să ai o pretenție să câștigi alegerile prezidențiale, iar 70% din persoanele sub 30 de ani să nu te voteze. Asta e o problemă importantă pe care PSD este clar că o are și care va trebui să fie rezolvată, ținând cont că, dacă ne vom baza și în continuare pe cei de 60 de ani, vom ajunge în situația în care vom rămâne fără electorat într-un anumit viitor”, a avertizat Cristian Stan.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Nod rutier cu acces direct la Autostrada A3
Evoluția forței de muncă și șomajului în județul Dâmbovița
Programul „Masă Sănătoasă", extins în județul Dâmbovița
Turismul, în creștere în Dâmbovița
„Tinere mame defavorizate, sprijin pentru creșterea copiilor”
Se fac investiții în societățile din industria de Apărare
Investiții masive în infrastructură
„Salariul minim european va fi introdus în România în acest an!”
Centrul de Zi de Asistență și Recuperare pentru Persoane Vârstnice
Precizări despre regulile campaniei electorale


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)

GEORGE COANDĂ


Un binecunoscut filosof francez Bernard-Henri Levy a deconspirat cum că „suntem în mijlocul celui de-al Treilea Război Mondial”, și că pericolul de moarte, cu toate că pare paradoxal, ne vine din pricina acelei „mari alianțe între islamismul radical și ortodoxia rusă”. Beijingul, totuși, în înțelepciunea lui milenară îndeamnă „părțile relevante... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale