Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



25.08.2022 00:14


A A

Vești bune despre DN 7 și DN 71

Vești bune despre DN 7 și DN 71

*„Vom da ordinul de începere pentru execuția sectorului DN 7 Bâldana –Titu, extindere pe 4 benzi” *„În maxim două - trei săptămâni, CNAIR va declara și câștigătorul sectorului de drum DN 71 Bâldana - Târgoviște, modernizare la 4 benzi, drum de care vorbim de 20 de ani”

 

Vești extraordinare date de președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan! În maxim o săptămână încep lucrările de reabilitare, modernizare  și lărgirea la 4 benzi a DN 7 Bâldana – Titu, iar în circa 2-3 săptămâni se va anunța și câștigătorul licitației pentru sectorul de drum DN 71 Bâldana - Târgoviște, modernizare la 4 benzi! Pentru DN 7 Bâldana - Titu, Corneliu Ștefan a anunțat în scurt timp organizarea unei conferințe de presă la fața locului, unde vor fi prezenți și reprezentanții CNAIR și cei ai Ministerului Transporturilor.     

,,Guvernul Româmiei și-a asumat în 2007 acest proiect, am protocolul care este în arhiva CJD, este public, este document oficial, DN 7 Bâldana - Titu la 4 benzi. Deci Guvernul României, la vremea respectivă, și-a asumat Bâldana - Titu la 4 benzi încă din 2007 și suntem în 2022. De un an lucrăm la acest proiect... D-ul ministru al Transporturilor, Sorin Grindeanu a înțeles importanța acestui proiect și vă dau o veste bună... În maxim o săptămână vom avea o conferință de presă la fața locului și vom invita și dâmbovițeni din zona Titu, unde vor fi prezenți și reprezentanții CNAIR și cei ai Ministerului Transporturilor pentru că vom da ordinul de începere pentru execuția sectorului DN 7 Bâldana –Titu, extindere pe 4 benzi. Proiectul a fost depus săptămâna trecută și vom da ordinul de începere, vor începe efectiv lucrările la DN 7. Vom face conferința de presă la fața locului, iar Ministerul Transporturilor va înmâna ordinul de începere a lucrărilor constructorului, celor care au câștigat licitația la Bâldana –Titu, modernizare la 4 benzi. Deci nu mai vorbim de SF-uri, de PT-uri, s-au făcut exproprierile, avem bani europeni, începem lucrările... O altă veste bună este că în maxim două - trei săptămâni, CNAIR va declara și câștigătorul sectorului de drum DN 71 Bâldana - Târgoviște, modernizare la 4 benzi, drum de care vorbim de 20 de ani”, a anunțat președintele CJD, Corneliu Ștefan.

 

 

Violeta Stanciu



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

„Nu voi candida la funcția de președinte al CJD”
„Unii salariații sunt în grevă iar alții își continuă munca”
Primarii liberali, învățați să atragă fonduri europene
„Ordonanța pentru energie trebuie schimbată”
„Tinerii” pensionari din Poliție, reangajați la stat pe sprânceană
Conferințe de alegeri pe bandă rulantă în organizațiile PSD din județ!
Două proiecte importante pregătite de comuna Raciu
„Legislația din România, în loc să ajute fermierii, mai rău îi încurcă”
S-a dat startul alegerilor în organizațiile PSD Dâmbovița!
„Guvernanții se joacă pe suferința pensionarilor”


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Sfidătoarea nesimțire

George Coandă


Este clar, parlamentarii patriei, și de stânga, și de dreapta, și-au pierdut de-a binelea uzul rațiunii, căzând în plasa întinsă de UDMR. Propunând în Parlamentul României ca salariile parlamentarilor, administrației prezidențiale și publice locale să fie substanțial crescute, iar parlamentarii validând prin vot... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter






Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale