Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro23.11.2022 00:15

La Muzeul de Istorie din Târgoviște, în prezența artistei, va avea loc


A A

Vernisajul expoziției „Corina Chiriac. Istoriile unei mari artiste”

Vernisajul expoziției „Corina Chiriac. Istoriile unei mari artiste”

Consiliul Județean Dâmbovița, prin Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” și Muzeul Național de Istorie a României anunță deschiderea expoziției „Corina Chiriac, istoriile unei mari artiste”, sâmbătă, 26 noiembrie 2022, ora 14:00. Evenimentul va avea loc la Muzeul de Istorie din Târgoviște, Calea Domnească nr. 187. Evenimentul se va bucura de prezența marii artiste Corina Chiriac. Cu acest prilej, vor fi prezentate două cărți ale artistei, care va susține și un micro-recital.

Expoziția pune în valoare donația făcută în septembrie 2021 Muzeului Național de Istorie a României de Corina Chiriac. Vor fi expuse documente de familie, ținute, potrete, fotografii, obiecte păstrate timp de generații, începând cu cele ale străbunicilor artistei, Ioana și Nichita Nestorescu. De asemenea, vor fi expuse, în premieră, trofee primite de artistă în ultimii ani.

Organizatorii expoziției sunt: Cristina Păiușan-Nuică, Cornel-Constantin Ilie, Alexandru Bădescu (Muzeul Național de Istorie a României) și Irina Cîrstina (Complexul Muzeal Național „Curtea Domnească). Expoziția Corina Chiriac, istoriile unei mari artiste” va fi deschisă în perioada 26 noiembrie 2022 – 31 ianuarie 2023, la Muzeul de Istorie din Târgoviște, și poate fi vizitată, de marți până duminică, în intervalul orar 9:00 - 17:00. 

 
Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenți - 2023
Mobilități ERASMUS+ la Liceul de Arte „Bălașa Doamna”
Întristarea unui bogat
Niciun liceu cu 0% promovabilitate la Bac nu va mai avea clasa a IX-a
Autoritățile locale, preocupate de modernizarea unităților de învățământ
Singurătatea în bogăție
Hramul seminarului teologic ortodox „Sfântul Ioan Gură de Aur”
Performanță deosebită pentru târgovișteanul Darius Andrei Butuligă
UVT, între cele 8 centre regionale de orientare în carieră
Târgul regional de știință „CODE kids fest” Dâmbovița 2023 și-a desemnat câștigătorii


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

„Frica păzește pepenii” în perspectiva „morții nucleare” (II)

A se lua seama, cu toată seriozitatea, la ceea ce s-a întâmplat, fără să fie o întâmplare câtuși de puțin, în San Francisco, la Summitul Forumului de Cooperare Economică Asia-Pacific, de pe la mijlocul lui noiembrie 2023. Ne oferă, dacă nu avem mintea năucă, ci gata să facă un minim efort de a înțelege „mersul lumii”, o perspectivă a unui orizont geopolitic de pe care s-a ridicat un colț al... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter
Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale