Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



03.09.2014 00:07

Incidentele de la meciul cu Petrești au fost judecate multă blândețe


A A

Vasile Stroe recunoaște că Flacăra a fost favorizată

Vasile Stroe recunoaște că Flacăra a fost favorizată
Vasile Stroe este acuzat acum că favorizează pe Flacăra Moreni

❚ „Sesizarea oficialilor de la Aninoasa este foarte corectă. Comisia poate judeca și cu sufletul, să nu mai spună domnul Paraschiv că AJF-ul urmărește să facă rău echipei Flacăra. Decizia a fost una educativă, pedagogică, plus că arbitrii și observatorul au notat foarte puțin în raport”, a fost extrem de sincer președintele Comisie de Competiții și Disciplină ❚ Chiar și oficiali ai AJF Dâmbovița s-au arătat nemulțumiți de decizia CCD, iar secretarul Severin Anghelinu nu a ezitat să-și spună punctul de vedere. „Decizia CCD este prea blândă, ținând cont de evenimentele petrecute, mai ales că s-a telefonat și la 112, pentru a veni poliția să calmeze spiritele. Flacăra este recidivistă, având probleme cu suporterii și în campionatele trecute. Pe mine nu mă miră decizia CCD, câtă vreme acolo sunt trei morenari” ❚ „Nici la el nu e posibil să fie și delegat la Șotânga, dar și secretar la AJF. Vrea să facă parte din toate comisiile, el e dirijorul, el e supervizorul, el e șeful în toate” a reacționat dur președintele CCD, Vasile Stroe, la adresa lui Anghelinu

COSTIN MIHAI


Oficialii echipei din Aninoasa au reacționat pe bună dreptate, după ce au aflat decizia Comisiei de Competiții și Discplină privind evenimentele de la Moreni, din etapa intermediară de săptămâna trecută. Nemulțumiți de prestația arbitrilor la meciul cu CS Petrești, suporterii morenari și-au dat în petic la final, când i-au amenințat și i-au stropit cu bere, la fel și pe oficiali ai echipei oaspete. Speriați, ultimii au apelat serviciul de urgență 112, pentru a putea părăsi stadionul, lucru confirmat de poliție. În ciuda acestor nereguli apărute la stadionul „Flacăra”, echipa locală nu a primit nicio sancțiune din partea CCD, doar un banal avertisment. Iată ce spune regulamentul în astfel de cazuri.

„Cluburile care organizează jocurile de fotbal au obligația să asigure securitatea arbitrilor, jucătorilor și oficialilor echipei vizitatoare în timpul șederii lor în localitatea respectivă... și să se asigure că legalitatea și ordinea sunt menținute în stadion și în proximitatea acestuia și că jocurile sunt organizate corespunzător” (Art. 80 alin. c și e). „Clubul gazdă răspunde pentru comportarea neregulamentară a spectatorilor și, în funcție de situație, poate fi sancționat cu penalitate sportivă sau cu interzicerea organizării de jocuri pe propriul stadion ori măsura programării jocurilor fără spectatori de la 1 la 10 jocuri” (Art. 82. alin. 1).

Săgeți între Anghelinu și Stroe

Chiar și oficiali ai AJF Dâmbovița s-au arătat nemulțumiți de decizia CCD, iar secretarul Severin Anghelinu nu a ezitat să-și spună punctul de vedere. „Au dreptate cei de la Aninoasa, decizia CCD este prea blândă, ținând cont de evenimentele petrecute, mai ales că s-a telefonat și la 112, pentru a veni poliția să calmeze spiritele. Flacăra este recidivistă, având probleme cu suporterii și în campionatele trecute. Pe mine nu mă miră decizia CCD, câtă vreme acolo sunt trei morenari. Când au judecat corect, stabilind să piardă Aninoasa pentru că nu s-a deplasat la Moreni, le-am dat dreptate, acum însă nu pot să le mai dau”. Nu este prima dată când Anghelinu își exprimă nemulțumirea legată de unele decizii ale comisiilor AJF-iste, procedând la fel sezonul trecut și cu cea de Disciplină a Arbitrilor, care nu l-a exclus din viața sportivă pe Alin Ilie, după ce a adus modificări în raport în dreptul celor de la FCM II Târgoviște. „Nici la el nu e posibil să fie și delegat la Șotânga, dar și secretar la AJF. Vrea să facă parte din toate comisiile, el e dirijorul, el e supervizorul, el e șeful în toate. Televiziunile și ziarele sunt ocupate numai cu Anghelinu, de parcă zici că el e etalonul sportului dâmbovițean. Să-și vadă de treburile sale”, a reacționat dur președintele CCD, Vasile Stroe. Cei trei morenari la care a făcut referire Anghelinu este de fapt unul singur, Dorin Nistor, care s-a mutat de curând în orașul de pe Cricov, Vasile Stroe și Tinel Aldea locuind la Gura Ocniței, respectiv la Valea Lungă.

„La Moreni nu există protecție pentru arbitri și adversari”

Extrem de sincer, președintele Stroe le-a dat dreptate celor de la Aninoasa și explică pentru ce s-a aplicat o decizie așa de blândă în cazul respectiv. „Sesizarea oficialilor de la Aninoasa este foarte corectă. Comisia poate judeca și cu sufletul, să nu mai spună domnul Paraschiv că AJF-ul urmărește să facă rău echipei Flacăra. Decizia a fost una educativă, pedagogică, plus că arbitrii și observatorul au notat foarte puțin în raport. La primul incident care se va petrece la Moreni, o să le ridicăm dreptul de organizare al meciurilor de pe teren propriu. De la stadion și până la sala de sport, unde sunt vestiarele, nu există niciun fel de protecție pentru arbitri și pentru adversari. Le-am atras atenția de un an celor de Moreni, de la un meci cu Crevedia, dar nu au făcut nimic în acest sens. De acum înainte, arbitrii și jucătorii oaspeți se vor dezechipa în vestiarele de la stadion și nu în cele de la sala de sport din apropiere”.

Ultimatum pentru Pierșinari: „Ori își pun la punct stadionul, ori vor juca în altă parte!”

Altfel, Vasile Stroe a anunțat că Voința Pierșinari nu-și va ma disputa meciurile de pe teren propriu pe stadionul din zăvoiul de lângă baraj, până nu va împrejmui cu un gard baza sportivă. „Cele semnalate de dumneavoastră în ziar sunt reale, ne-am informat și noi despre acest lucru de la arbitrii și observatorii care au oficiat acolo. Ori își pun la punct stadionul, ori vor juca în altă parte. Cei de la Gura Șuții cum au putut, iar ei nu pot?”. L-am chestionat în acest sens și pe primarul comunei Pierșinari, Marian Bunea, dezamăgit că există fonduri pentru a finaliza noul stadion, aflat în vecinătatea celui actual. „Am tencuit clădirea vestiarelor, pentru că se deteriora cărămida, însă mai multe nu putem face anul acesta”. Terenul de la Pierșinari este o rușine pentru o localitate frumoasă ca cea condusă de primarul Bunea, plus că arbitrii și adversarii nu au niciun fel de protecție în acel câmp. Noroc cu finanțatorul Valică Junghie, altfel acolo ar fi probabil scandal la fiecare meci.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Bezdead rezistă pe podium în Seria Nord
Apar campionii la înot
Aninoasa pierd primul meci
Medalii la judo pentru CS Târgoviște
Sute de copii din 6 județe, prezenți la Nucet
Victorie importantă în finala mică
Să vină finalul!
Ziduri egalează pe Titu
Înfrângere la București
Bucșani s-a oprit în Etapa Regională la Cupa Satelor


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Șoșocismul de mahala

Așa ar putea fi caracterizată ciorovăiala grotescă dintre senatoarea bântuită de un egocentrist violent, pe numele ei, pe care îl mai poartă încă, Șoșoacă Ivanovici Diana și soțul ei, la fel de egocentru, Șoșoacă Silvestru, ambii închipuindu-se fiecare buricul Universului. Pe mine, unul, nu mă interesează de unde s-au luat, însă spectacolul, repet, grotesc, pe care îl oferă pe micile ecrane dă... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale