Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



23.06.2016 00:07

Un simbol al clubului Flacăra


A A

Vasile Petre și promovarea pe care o caută de o viață la Moreni

Vasile Petre și promovarea pe care o caută de o viață la Moreni

* „Am activat 20 de ani la Flacăra, dar nu am avut parte de nicio promovare, în schimb am trăit momente grele. Sper ca acum să promovăm și să fim fericiți”

* „Având în vedere rezultatul de la Crevedia și jocul arătat, plus că evoluăm cu suporterii în spate, avem 60% șanse. Suntem în grafic, dar o să fie un meci greu, pentru că au fotbaliști cu experiență, care au evoluat în eșaloane superioare”

COSMIN SAVA


Mai sunt două zile până la returul barajului pentru promovarea în Liga a III-a, atât de așteptat de toată suflarea fotbalistică dâmbovițeană. Iar în Moreni se resimte o agitație frumoasă, cu implicarea puternică a mai multor factori. Lumea este optimistă pe Cricov, iar speranțele că Flacăra o să evolueze într-un eșalon superior sunt foarte mari. Pentru astăzi am ales un interviu cu o legendă a fotbalului morenar, Vasile Petre, acum unul dintre antrenorii secunzi ai lui Gabi Paraschiv. Ajuns la 46 de ani, emblematicul jucător de pe Cricov speră ca, în sfârșit, echipa lui de suflet să promoveze. Acesta evoluează acum în Liga a V-a, la Unirea Colibași, alături de „Pară”, însă aproape jumătate din viață a îmbrăcat tricoul formației Flacăra. În 20 de ani petrecuți la clubul din Moreni, Vasile Petre nu a avut parte de nicio promovare, în schimb a trăit retrogradări sau alte momente nefericite, în care echipa a evoluat în alte localități. Acum a venit clipa promovării, așteptată de 30 de ani la Flacăra Moreni.

„Sper să continue colaborarea cu Gabi Paraschiv”

Rep.: S-a jucat deja una din manșele barajului de promovare la Liga a III-a, iar Flacăra a remizat 2-2 în deplasare. Cum ați analiza meciul de la Crevedia?

- A fost un meci tensionat, în care jucătorii noștri au avut emoții și unde s-a văzut puțin lipsa de experiență. Suntem în grafic, dar o să fie un meci greu, pentru că au fotbaliști cu experiență, care au evoluat în eșaloane superioare.

Rep.: Rezultatul din tur vă oferă mai multe șanse la promovare?

- Având în vedere rezultatul de la Crevedia și jocul arătat, plus că evoluăm cu suporterii în spate, avem 60% șanse.

Rep: La meciul tur și atmosfera a fost una spectaculoasă, vă așteptați ca 1.000 de morenari să vă susțină în acea deplasare?

- Atmosfera a fost plăcută. Ar trebui să aibă loc mai des meciuri de o asemenea intensitate. A fost spectacol și în tribune, dar și pe teren. Ne așteptam ca suporterii să vină după noi, dar nu într-un număr așa de mare.

Rep: Ce le transmiteți suporterilor înainte de meciul retur?

- Le mulțumim pentru sprijin! Îi așteptăm în număr cât mai mare la stadion și vreau să ne bucurăm împreună pentru promovare!

Rep.: Ce ar însemna o promovare pentru dumneavoastră?

- Am activat 20 de ani la Flacăra, dar nu am avut parte de nicio promovare, în schimb am trăit momente grele. Sper ca acum să promovăm și să fim fericiți.

Rep.: Dar un baraj ratat ce ar însemna?

- Nu ne gândim la așa ceva. Sperăm să iasă bine.

Rep.: Cum decurge colaborarea cu Gabi Paraschiv?

- O colaborare bună. Am evoluat mult timp împreună, ne cunoaștem de mult. Sper ca această colaborare să continue. 



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Rezultate bune la baschet și fotbal
CSM Târgoviște își recapătă strălucirea
Urban Titu se desprinde la Liga a 4-a
Etapă Interjudețeană de juniori la Nucet
Un dâmbovițean la Youth Council Coaches
Înfrângere dură la baschet
Cu CSA Steaua să joace juniorii Chindiei!
Sesiune de antrenamente sub egida FRF
Interliga Dâmbovița s-a jucat duminică la Bucșani
Adunare Generală la AJF Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)

GEORGE COANDĂ


Un binecunoscut filosof francez Bernard-Henri Levy a deconspirat cum că „suntem în mijlocul celui de-al Treilea Război Mondial”, și că pericolul de moarte, cu toate că pare paradoxal, ne vine din pricina acelei „mari alianțe între islamismul radical și ortodoxia rusă”. Beijingul, totuși, în înțelepciunea lui milenară îndeamnă „părțile relevante... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale