Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro26.11.2020 00:08

Susținut de Urban Titu


A A

Vasile Constantin crede în Florin Tuiu

Vasile Constantin crede în Florin Tuiu

❚ Ciprian Prisăcaru, Cristi Catană, Ionuț Iugulescu, dar și Florin Tuiu, ultimul președinte interimar în acest moment, și-au anunțat candidatura, iar lupta se anunță una interesantă. ❚ „Cunoaște foarte bine problemele fotbalului dâmbovițean, a participat ca observator la multe meciuri. Sunt convins că va aduce în cadrul AJF transparență și corectitudine”, a spus „Grecu”

 

COSMIN SAVA


Pe 10 decembrie vor avea loc alegerile pentru stabilirea noului președinte al Asociației Județene de Fotbal Dâmbovița, evenimentul urmând a fi organizat pe stadionul „Flacăra” din Moreni. Ciprian Prisăcaru, Cristi Catană, Ionuț Iugulescu, dar și Florin Tuiu, ultimul președinte interimar în acest moment, șiau anunțat candidatura, iar lupta se anunță una interesantă. Tuiu este susținut de Vasile „Grecu” Constantin, președintele formației de la Urban Titu, cel care a fost invitat în cadrul emisiunii Sport Show, de pe Columna TV, acolo unde a expus motivele pentru care consideră că actualul președinte interimar ar putea face treabă bună la AJF în continuare. Constantin crede că Tuiu este potrivit pentru această funcție datorită experienței pe care o are, dar și pentru că este un om corect, care ar putea aduce transparență în cadrul asociației. „Va aduce în cadrul fotbalului județean oameni pregătiți” „Sunt bucuros că Florin Tuiu participă la aceste alegeri. Am jucat fotbal împreună, el a jucat la un nivel bun. Are calități pentru a fi un bun președinte al AJF Dâmbovița, este o persoană corectă, are curaj, este responsabil, are capacitatea de a lua decizii în situații de criză. Cunoaște foarte bine problemele fotbalului dâmbovițean, a participat ca observator la multe meciuri. Sunt convins că va aduce în cadrul AJF transparență și corectitudine, este capabil să dezvolte fotbalul dâmbovițean. Va aduce în cadrul fotbalului județean oameni pregătiți, care știu fotbal, care să facă treabă bună la AJF. Cred că este cel mai îndreptățit să conducă fotbalul dâmbovițean. Lumea îl cunoaște, de la juniori până la echipa de pe primul loc din Liga a IV-a. El și-a văzut de drumul lui, lumea îl iubește, ar putea să reușească”, a spus președintele celor de la Urban Titu.Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Prisăcaru a reușit să atragă simpatia membrilor afiliați
CSM Târgoviște pune accent și pe lupte
Gheorghe Stan, nemulțumit de condițiile din Polivalentă
Alegerile AJF vor avea loc la Teatrul de Vară
Sala Sporturilor, o țintă a hoților
Succes și cu Rapid
Prisăcaru, idei pentru dezvoltarea fotbalului dâmbovițean
Polul Frigului în Sala Sporturilor din Târgoviște
"Ne-ar mai trebui 3-4 jucători cu experiență"
Croitoru are Licența UEFA PRO


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

E liber la... înalta trădare a națiunii (I)

Era de așteptat ca după revoluția anticomunistă din 1989 să se producă schimbări esențiale în societatea românească. Era firesc să se producă, aș fi spus logic, doar că filosofia legității sociale/societale a fost compromisă în defunctul regim comunist, asta neînsemnând că nu va mai fi operaționalizată vreodată în cercetarea aprofundată a evoluției societății omenești.

[citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale