Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



03.08.2015 00:14

Copreședinții Partidului Național Liberal pregătesc "debutul în campania electorală" din 2016


A A

Vasile Blaga și Alina Gorghiu, turneu politic în Dâmbovița

Vasile Blaga și Alina Gorghiu, turneu politic în Dâmbovița
Alina Gorghiu și Vasile Blaga, încadrați de copreședinții PNL Dâmbovița Iulian Vladu și Ludovic Orban, mulțumiți că "procesul de fuziune" cu PDL merge ceas în județul nostru

❚ Cei doi lideri PNL au avut o întrevedere la fabrica Arctic Găești și întâlniri politice cu primarii liberali și cu membrii de partid ❚ Copreședintele PNL Vasile Blaga, fost ministru PDL, le-a reamintit liderilor din Dâmbovița că astăzi, 3 august a.c., este ziua în care vor intra în analiză listele de candidați ❚ Alina Gorghiu a criticat guvernul Ponta, acuzându-l pentru eșecul din domeniul infrastructurii, „singurul mesaj onest” al liderului PNL fiind acela că cere demisia premierului

ANA MARIA POPESCU


Copreședinții Partidului Național Liberal, Alina Gorghiu și Vasile Plaga, au venit în județul Dâmbovița și în municipiul Târgoviște, vineri, 31 iulie a.c., pentru a lua „pulsul” organizațiilor locale ale partidului, dar și pentru a verifica la fața locului stadiul pregătirilor pentru competițiile electorale de anul viitor.

Cei doi lideri ai PNL se află într-un turneu politic național și nu au de gând să rateze nicio organizație locală a partidului. Vizita în Dâmbovița a copreședinților PNL a debutat cu o întrevedere la fabrica Arctic Găești și a continuat cu o serie de întâlniri politice cu primarii liberali, dar și cu membrii de partid.

Copreședintele PNL Vasile Blaga, fost ministru PDL, le-a reamintit liderilor din Dâmbovița că astăzi, 3 august a.c., este ziua în care vor intra în analiză listele de candidați.

„Construcția marelui Partid Național Liberal necesită foarte multă muncă în teritoriu, asta fac și eu și doamna copreședinte Gorghiu și nu numai și mă bucur că asta fac și colegii noștri din Dâmbovița. Le mulțumesc pentru modul în care se derulează procesul de fuziune în Dâmbovița. Desigur, trebuie să vedem și care este stadiul pregătirii noastre în județ pentru a debuta cu dreptul în campania electorală pentru alegerile locale pentru că avem termene foarte clare, foarte strânse stabilite de Consiliul Național în mai la Pitești”, a subliniat Vasile Blaga.

 

„Guvernul Ponta sfidează investitori precum cei de la Arctic și Renault”

Liderii PNL nu au ratat la Târgoviște nici ocazia de a critica Guvernul Ponta.

„Suntem într-un turneu prin țară și am ajuns și în Dâmbovița. O să mai avem încă o serie de județe, de filiale, de vizitat și pe urmă, surpriză, o s-o luăm de la capăt. Am avut o întâlnire cu investitorii de la Găești și vreau să leg această întâlnire de eșecul major, din punctul de vedere al Partidului Național Liberal, al Guvernului Ponta în ceea ce privește infrastructura... Vin și îi întreb cum este posibil ca în loc să găsească oameni competenți care să se apuce de treabă, Guvernul se resemnează și nu mai alocă fonduri, sfidând mare parte din investitori, mai ales din regiunea dumneavoastră, pentru că și cei de la Renault și cei de la Arctic au nevoie de infrastructură serioasă”, a declarat copreședintele PNL, Alina Gorghiu

(nota redacției: trebuie reamintit totuși că Guvernul Ponta a alocat, în 2012, suma de 10 milioane de euro fabricii Arctic din Găești pentru deschiderea unei noi linii de producție, o „sfidare” de care Arctic nu a avut parte în timpul guvernării Boc...).

 

„Singurul mesaj onest” al Alinei Gorghiu: „Premierul să-și ia de tot vacanță”

Așa cum s-a întâmplat și în celelalte județe ale țării, Vasile Blaga și Alina Gorghiu au cerut și de la Târgoviște demisia premierului Victor Ponta, ba chiar i-au transmis acestuia că ar trebui să se retragă nu numai din Guvern, ci și din politică.

„Noi am cerut peste tot demisia lui Ponta și o facem și aici”, a spus Vasile Blaga, completat de Alina Gorghiu:

„I-aș sugera premierului să-și ia de tot vacanță din politică. Acesta este singurul mesaj onest pe care pot să-l transmit...”.

Vizita în Dâmbovița a celor doi copreședinți PNL s-a încheiat cu o întrevedere cu rectorul Universității Valahia, la Rectoratul UVT, și cu o întâlnire cu activul de partid și cu membrii și simpatizanții PNL la Casa de Cultură a Sindicatelor din Târgoviște.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Nod rutier cu acces direct la Autostrada A3
Evoluția forței de muncă și șomajului în județul Dâmbovița
Programul „Masă Sănătoasă", extins în județul Dâmbovița
Turismul, în creștere în Dâmbovița
„Tinere mame defavorizate, sprijin pentru creșterea copiilor”
Se fac investiții în societățile din industria de Apărare
Investiții masive în infrastructură
„Salariul minim european va fi introdus în România în acest an!”
Centrul de Zi de Asistență și Recuperare pentru Persoane Vârstnice
Precizări despre regulile campaniei electorale


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (I)

Pe măsură ce alegerile prezidențiale din România de peste Prut/Republica Moldova se apropie, Kremlinul putinist n-o slăbește din cătarea lui criminală. Printre armele pe care deja le-a pus în bătaie sunt și politicienii românofobi, unii dintre aceștia de neam românesc (!?), și politruci ruși de la Tiraspol, și găgăuzii delicatetei bașcane Evghenia Guțul cu sufletul tot dăruit țarului Putin și cu un kalașnikov pitit sub fustă. Este... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale