Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



23.07.2014 00:07

Dezvăluire oferită de Constantin Anghelache, președintele executiv de la Dinamo


A A

Văduva este al Chindiei doar într-un procent de 25%

Văduva este al Chindiei doar într-un procent de 25%
Chindia deține doar un sfert din drepturile federative asupra lui Robert Văduva. O spune Constantin Anghelache

❚ „Când am parcurs actele, mi-am dat seama că lucrurile stau un pic diferit. Școala de Fotbal Gică Popescu deține 75%, iar în aceste condiții, va trebui să vorbesc cu Gică sau cu Paul Răducanu, președintele școlii lui de fotbal”, a sunat mărturisirea lui Anghelache ❚ „Nu am înaintat nicio propunere financiară, pentru că noi nu avem bani să dăm pe Văduva. Le-am propus celor de la Chindia să-i ajutăm cu doi jucători. Le mai dăm și niște mingi, echipament, ne înțelegem noi într-un fel pentru cele 25% din procentele pe care le deține Chindia”, a completat șeful dinamovist

COSTIN MIHAI


Transferul lui Robert Văduva la Dinamo nu e chiar simplu de realizat, riscând să se repete povestea lui Cristi Cherchez, dorit și el iarna trecută de bucureșteni. Dacă în cazul jucătorului târgoviștean, drepturile federative erau împărțite în mod egal între Chindia și FCM Târgoviște, la Văduva situația e și mai dezavantajoasă pentru clubul condus de Marcel Ghergu. „Eu am venit la Târgoviște să discut despre transferul lui Văduva, însă când am parcurs actele, mi-am dat seama că lucrurile stau un pic diferit. Jucătorul e al Chindiei doar în proporție de 25%, în timp ce Școala de Fotbal Gică Popescu deține celelalte procente, de 75%. În aceste condiții, va trebui să vorbesc cu Gică sau cu Paul Răducanu, președintele școlii lui de fotbal”, a sunat mărturisirea interesantă oferită de Constantin Anghelache, președintele executiv al lui Dinamo.


Dinamo nu dă bani, ci mingi, echipament, jucători

Robert Văduva a reclamat faptul că fostul președinte al Chindiei, Mihai Trifan, i-ar fi adus modificări în acordul de transfer, pentru a-l mai ține legat de club încă un an, din 2014 până în 2015. După o analiză mai atentă pe documente, s-ar fi ajuns la concluzia că Văduva rămâne sub contract cu Chindia încă un an, astfel că el nu poate pleca la Dinamo fără acordul conducerii târgoviștene. Oficialii Chindiei încearcă să obțină ceva în schimbul atacantului craiovean de 22 de ani, pe care îl va pierde gratis anul viitor. În plus, Văduva nici nu mai dorește să continue la Târgoviște, ținând foarte mult să se transfere la Dinamo, un club cu tradiție în prima ligă. „Nu am înaintat nicio propunere financiară, pentru că noi nu avem bani să dăm pe Văduva. Le-am propus celor de la Chindia să-i ajutăm cu doi jucători, dar prefer să nu vă spun numele lor, pentru că nu i-am anunțat încă. Vă dați seama ce vor gândi când citesc în ziar că nu vor mai rămâne la Dinamo. Le mai dăm și niște mingi, echipament, ne înțelegem noi într-un fel pentru cele 25% din procentele pe care le deține Chindia”, a completat Anghelache, care ne-a dezvăluit și de ce a căzut în iarnă transferul lui Cherchez, subiect pe care îl vom aborda pe larg în ziarul de mâine. Din informațiile noastre, Dinamo ar fi dispusă să-i cedeze Chindiei pe Ionuț Jugaru și Ionuț Stan, doi fundași împrumutați sezonul trecut la Fortuna Câmpina.

Continuă Pătru și Vătavu

Plecarea lui Văduva la Dinamo poate fi acoperită de târgovișteanul Cosmin Negoescu, un alt atacant de 22 ani. Chiar dacă a promovat cu FC Caransebeș în Liga a II-a, Negoescu ar fi nemulțumit de salariul oferit, se aude mai mic decât ce-i propune Chindia. Cosmin va oferi un răspuns în maxim două zile, dar sunt șanse reale să revină acasă. Până acum, la capitolul achiziții singura certitudine este Gusti Voinea, transferat de la Juventus București. Vestea bună este că Dragoș Pătru și Marian Vătavu și-au dat acordul de a continua încă un an cu Chindia, astfel că vor fi buni de joc pentru meciul de săptămâna viitoare, cu Urban Titu, din Cupa României. Conducătorii Chindiei nu au renunțat nici la intenția de a-i transfera de la FCM Târgoviște pe Daniel Popa și Dragoș Cernea, solicitând noi discuții cu finanțatorul Ghiorghi Zotic. În ziarul de mâine vom prezenta un amplu articol privind intențiile conducerii clubului vizavi de centrul de copii și juniori, controlat în continuare de gașca formată în jurul antrenorului secund Sică Bârdeș.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Trimis de Eugen la 23.07.2014 10:45

Pana acum toata lumea urla ca echipa Chindia nu mai are jucatori si acum il lasa Prisacaru si pe Vaduva sa plece? Prisacarule ieri la un post de televiziune am aflat ca ai fost de acord cu plecarea lui Honciu la Fortuna si acum ce faci ai negociat sa-l lasi si pe Vaduva sa plece pentru cateva mingii si un echipament la Dinamo? Este clar ca interesul tau este sa dispara Kinder si sa ramana Chindia. Pardon ce greseala invers!!!


Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Rezultate bune la baschet și fotbal
CSM Târgoviște își recapătă strălucirea
Urban Titu se desprinde la Liga a 4-a
Etapă Interjudețeană de juniori la Nucet
Un dâmbovițean la Youth Council Coaches
Înfrângere dură la baschet
Cu CSA Steaua să joace juniorii Chindiei!
Sesiune de antrenamente sub egida FRF
Interliga Dâmbovița s-a jucat duminică la Bucșani
Adunare Generală la AJF Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)

GEORGE COANDĂ


Un binecunoscut filosof francez Bernard-Henri Levy a deconspirat cum că „suntem în mijlocul celui de-al Treilea Război Mondial”, și că pericolul de moarte, cu toate că pare paradoxal, ne vine din pricina acelei „mari alianțe între islamismul radical și ortodoxia rusă”. Beijingul, totuși, în înțelepciunea lui milenară îndeamnă „părțile relevante... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale