Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



09.04.2015 09:32

Condiții atractive în Bucegii dâmbovițeni pentru...


A A

Vacanțe la înălțime prin Carpatmontana

Vacanțe la înălțime prin Carpatmontana

HOTELUL GÂLMA, dotări excelente pentru evenimente business  

PENSIUNEA PICIORUL BABELOR, într-un peisaj mirific
CABANA DICHIU, în inima Bucegilor, unde poți „asculta” liniștea
CAMPINGUL ZĂNOAGA, „cheia” distracției cu prietenii
CENTRUL DE AGREMENT CĂPRIOARA așteaptă să… „tabere” turiștii



HOTELUL GÂLMA***, dotări excelente pentru evenimente business


Situat pe valea râului Ialomița, la 1 km de DN 71 – Târgoviște-Sinaia  (45 km de Târgoviște și 35 km de Sinaia), în Comuna Moroeni, Hotelul Gâlma este locul ideal pentru: întâlniri și mese de afaceri, team building-uri, cursuri de formare profesională, activități de protocol și evenimente speciale. Capacitatea hotelului este de 45 locuri. Cazarea se efectuează în 18 camere duble, 1 cameră single  și 2 apartamente, fiecare cu grup sanitar propriu, TV prin cablu și frigider cu minibar. Restaurantul are o capacitate de 45 locuri. Variantele de meniuri pentru pensiune completă sunt prezentate la cerere. Sala de conferință pusă la dispoziție este dotată cu: tablă, videoproiector, xerox, flipchart, internet wireless și sonorizare. Hotelul Gâlma pune la dispoziția clienților săi: piscină acoperită încălzită, saună, teren de sport dotat cu instalație pentru nocturnă, foișor, masă de tenis, masă de biliard, închirieri biciclete.

 http://www.carpatmontana-serv.ro/

 

PENSIUNEA PICIORUL BABELOR***, într-un peisaj mirific

Pensiunea Piciorul Babelor este situată în zona Padina-Peștera, la altitudinea de 1605 m, la 100 m de telecabina Peștera, având 10 locuri de cazare, distribuite în 5 camere duble, cu baie proprie și tv prin satelit. Pensiunea mai dispune de living și bucătărie complet utilată, loc amenajat pentru grătar și foișor. Puncte de atracție în zonă: Peștera Ialomicioarei, Schitul Peștera, Platoul Bucegi, cu Sfinxul și Babele, Cascada Obârșia, Lacul Bolboci.

 

 http://www.carpatmontana-serv.ro/

 


CABANA DICHIU**, în inima Bucegilor, unde poți „asculta” liniștea


Cabana Dichiu este situată la 1596 metri altitudine, în Parcul Natural Bucegi, pe Transbucegi (drum de vară), la 15 km de DN 71-Târgoviște-Sinaia. Iarna, accesul se realizează pe DJ 714 – Moroeni- Peștera. Cabana dispune de 39 locuri de cazare, restaurant cu o capacitate de 40 locuri, deschis non-stop, bar, sală de mese cu TV, parcare, wireless. Locurile de cazare sunt repartizate în 10 camere, cu grupuri sanitare la fiecare etaj.

 http://www.carpatmontana-serv.ro/

 

 CAMPINGUL ZĂNOAGA**, „cheia” distracției cu prietenii


Campingul Zănoaga este situat în Parcul Natural Bucegi, Cheile Zănoagei, în vecinătatea  Lacului Bolboci. Dispune de 14 căsuțe, locuri de campare, spațiu pentru rulote și caravane, grupuri sanitare, terasă acoperită și loc pentru servit masa. Locurile de campare au acces la grupurile sanitare și posibilitatea de racordare la rețeaua de energie electrică. Accesul se realizează din DN 71 Sinaia-Târgoviște, pe Transbucegi, continuând pe DJ 714-Moroeni-Pestera.

http://www.carpatmontana-serv.ro/

 

CENTRUL DE AGREMENT CĂPRIOARA* așteaptă să… „tabere” turiștii


Centrul de Agrement Căprioara este situat pe malul stâng al râului Ialomița, în zona de întâlnire a Munților Bucegi cu dealurile, la altitudinea de 750 metri, în comuna Moroeni, jud. Dâmbovița. Tabăra Căprioara oferă 80 de locuri de cazare, în vile construite din piatră și lemn, cu arhitectură specifică zonei montane. Aceste vile dispun de camere cu 4, 6, 8, 9 sau 10 paturi cu baie proprie și încălzire centralizată. Cu o capacitate de 120 de locuri, sala de mese a Centrului de Vacanță Căprioara permite și organizarea de evenimente festive.

http://www.carpatmontana-serv.ro/

 

Vă așteptăm cu drag!

 

 

 



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

La limita guvernării europene
Studiu de fezabilitate aprobat pentru centura orașelor Pucioasa și Fieni
Cutremur de proporții la Găești și Șelaru
Performanță dâmbovițeană la Olimpiada Națională de Română
287 de locuri de muncă disponibile
CJ Dâmbovița, reprezentat la Comitetul European al Regiunilor
115 elevi la olimpiada „Cultură și spiritualitate românească”
Ziua internațională a cărții, la Muzeul „Casa Romanței”
Cine sunt cele mai influente persoane în politica de energie?
Amenzi usturătoare pentru șoferii băuți la volan


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

La limita guvernării europene

A trecut neobservată o remarcă a comisarului european Vìra Jourová, care zicea la începutul anului că Uniunea Europeană este „la limită” în ceea ce privește gestionarea sa. "Există deja o organizare a Comisiei Europene în vicepreședinți executivi, vicepreședinți și comisari obișnuiți. Aș spune că suntem la limita a ceea ce este fezabil din punct de vedere managerial”, a... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale