Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro18.01.2023 00:13

Industria de apărare este bine reprezentată în județul Dâmbovița, cu trei fabrici!


A A

Uzina Mecanică Mija merge cel mai bine!

Uzina Mecanică Mija merge cel mai bine!

*„UPS Dragomirești se descurcă la fel de bine și în viitorul apropiat, prin măsurile și investițiile pe care le-a făcut, va fi una dintre societățile de bază” *„Sunt destui șmecheri pe care România îi are și care vor să profite de cozonacul acesta cu nucă”

 

Industria de apărare are un potențial fantastic de dezvoltare în județul Dâmbovița, unde funcționează trei unități importante de profil, respectiv UM Mija, UPS Dragomirești și Uzina Automecanica Moreni! Potrivit liderului de sindicat, Constantin Bucuroiu, dintre acestea, cea mai performantă la momentul actual este  UM Mija, urmată de UPS Dragomirești... care vine tare din urmă. Problemele cele mai arzătoare sunt la Automecanica Moreni care, în lipsa producției de transportoare blindate care se lasă așteptată de ani de zile, trebuie să se mulțumească doar cu partea de reparații... a transportoarelor blindate vechi.  

„În momentul de față, UM Mija merge cel mai bine, UPS Dragomirești se descurcă la fel de bine și în viitorul apropiat, prin măsurile și investițiile pe care le-a făcut, va fi una dintre societățile de bază. Problema se ridică la Moreni unde singura fabrică producătoare de transportoare blindate din România trece printr-o perioadă  grea având în vedere că nu fac decât reparații, iar produsele noi pleacă în diverse direcții unde sunt șmecherii care profită de investițiile care se fac cu bani mulți, bani care vin de fapt din suplimentarea costurilor produselor...  și atunci bătălia este mare. Sunt destui șmecheri pe care România îi are și care vor să profite de cozonacul acesta cu nucă. UM Mija merge și pe intern și pe export foarte bine. În ceea ce privește UPS Dragomirești să nu uităm că are una dintre cele mai moderne stații de încărcare muniție din Europa. Deci vă dați seama că este o fabrică cu trecut, prezent și trebuie să aibă și viitor”, a declarat liderul de sindicat din industria de apărare, Constantin Bucuroiu.

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

ITM, în control la Fabrica ARCTIC de la Ulmi
Rata șomajului, în creștere: 3,04 %
Impozitarea marilor companii străine
„În plin război, industria de Apărare a României are sub 30% comenzi”
Aproape 5700 persoane și-au găsit un loc de muncă în anul 2022
Munca la negru, subiect abordat în ședința CJPV Dâmbovița
344 de locuri de muncă disponibile
Garda de Mediu, descindere în forță la Găești
991 locuri de muncă vacante în Spațiul Economic European
Salariați mai mulți în județ (2,8%)!Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Ministrul Afacerilor Europene la români

Din când în când e bine să reevaluăm strategic anumite abordări. Relaționarea României cu Uniunea Europeană a fost un subiect evolutiv, iar acum ne bucurăm de statutul de membru al acestei uniuni politice și economice de 27 de țări europene.

Optimizarea relaționării cu UE a fost o temã pe agenda țării încă înainte de aderarea din 1 ianuarie 2007. Ne amintim că... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale