Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro04.03.2019 00:20

În județul Dâmbovița a început „vânătoarea” voturilor celor cu convingeri liberale


A A

USR-PLUS, pericol pentru ALDE Dâmbovița?

USR-PLUS, pericol pentru ALDE Dâmbovița?

❚ „Mă surprinde, într-un mod neplăcut, faptul că văd foarte mulți oameni care au la bază o pregătire, oameni cu studii, dar care căzând pradă unei îndoctrinări aleg să se ducă acolo unde nici măcar nu sunt organizații” ❚ „Deci, sincer, ținta mea viitoare va fi să stau, personal, de vorbă cu cei pe care i-am simțit cu # în față astfel încât să văd ce rațiuni au și dacă pot să le arăt că la noi chiar se pot exprima și pot să-și ducă la bun sfârșit acele proiecte pe care le au la nivel personal sau la nivel de cum sunt eiconstituiți, de echipă, și să-i aduc încoace”

 

VIOLETA STANCIU

 


 

Începe „bătălia” pentru obținerea voturilor de la alegătorii care preferă „dreapta” eșicherului politic și de la dâmbovițenii care au convingeri liberale de nezdruncinat! În județul Dâmbovița, lupta se va purta între formațiunile politice ALDE, PNL și alianța USR – PLUS, iar acestea au cam „furat” startul campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare din luna mai. Președintele ALDE Dâmbovița, Petre Ionel, a declarat, la cea mai recentă conferință de presă, că va avea mult de furcă, la nivelul județului, dar nu cu PNL, așa cum ar fi fost normal să se întâmple, ci cu USR – PLUS, un partid spre care se îndreaptă foarte mulți tineri intelectuali. Liderul ALDE Dâmbovița și-a propus să stea de vorbă, în perioada următoare, cu cât mai mulți simpatizanți ai USR –PLUS pentru a-i convinge că se află pe o „pistă greșită”.

„Sper să convingem cât mai mulți”

„Deși pare oarecum surprinzător, zbaterea noastră, lupta noastră nu se întâmplă neapărat pe nișa liberală, cu PNL-ul, ci cu USR-ul. Mă surprinde, într-un mod neplăcut, faptul că văd foarte mulți oameni care au la bază o pregătire, oamenii cu studii, dar care, căzând pradă unei îndoctrinări, aleg să se ducă acolo unde nici măcar nu sunt organizații. Deci, sincer, ținta mea viitoare va fi să stau, personal, de vorbă cu cei pe care i-am simțit cu # în față astfel încât să văd ce rațiuni au și dacă pot să le arăt că la noi chiar se pot exprima și pot să-și ducă la bun sfârșit acele proiecte pe care le au la nivel personal sau la nivel de cum sunt ei constituiți, de echipă, și să-i aduc încoace. Sincer, convingerea mea este că la Revoluție părinții lor și-au pierdut viața pentru libertatea de exprimare și pentru a îndepărta acea Securitate pe care o cunoșteam cu toții, iar acum ei, ca și copii ai acelei generații care s-a sacrificat, nu fac altceva decât să susțină noul tip de Securitate. Am observat că sunt persoane de 25 – 35 de ani, acei copii care s-au născut în perioada Revoluției,care nu fac altceva decât să susțină acest nou tip de securitate pe care îl reprezintă acest USR –PLUS. Cred că dâmbovițenii merită mai mult și pentru acest lucru trebuie să facem noi un efort mai mare, să mergem să-i convingem că de fapt se află pe o pistă greșită. Sper să convingem cât mai mulți...”, a declarat președintele ALDE Dâmbovița, Petre Ionel.Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Miting electoral impresionant al PSD
Cătălin Olteanu se alătură echipei PSD Dâmbovița
ALDE, preocupat de problemele romilor
"ALDE se poziționează foarte bine în sondajele de opinie"
"La mulți ani, Europa! La mulți ani, români!"
Reprezentanții ALDE vor vota la alegeri, nu și la referendum
Președintele CJD Alexandru Oprea, provocare pentru PNL?
"Companiile românești sunt cele care trebuie să dispară"
"Podul de la Pucioasa trebuie consolidat înainte să se întâmple o tragedie!"
Criza minciunilor despre bugetul CJD


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

În amintirea lui 20 mai de odinioară...

Ciudate mai sunt căile, nu ale lui Dumnezeu, de data asta, ci ale lui herr Klaus Werner Iohannis! De ce? Păi, ce-i veni, de pildă, să pună de-o aniversare a Revoluției din decembrie ’89 la... 20 mai, anul de grație (electorală) 2019? Mai ales că ziua asta are niște tâlcuri interesante. 

[citește tot...]

Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale