Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



15.11.2021 00:13

La un an de mandat, primarul Daniel Nica îi anunță pe cetățeni:


A A

Urmează noi investiții pentru Dobra

Urmează noi investiții pentru Dobra

Deși a trecut un an de când este primar, Daniel Nica a continuat proiectele de dezvoltare ale comunie Dobra, care a fost într-un continuu șantier, în special pe zona de infrastructură rutieră. În perioada următoare, potrivit anunțului făcut pe pagina de Facebook a primarului Daniel Nica, administrația publică locală pregătește alte investiții de anvergură, care vizează mai multe domenii de activitate.

„Pentru că a trecut deja un an din mandatul meu, vreau să vă informez despre proiectele pe termen scurt pe care le-am inițiat deja. Despre ce s-a făcut până acum, nu mai reamintesc, pentru că se poate vedea și v-am mai informat pe parcursul acestui an. Așadar, am depus două proiecte prin Ministerul fondului de Mediu pentru  reabilitarea celor două grădinițe din Satul Dobra și satul Mărcești  prin programul «Eficientizare energetică a instituțiilor publice». Am depus prin programul Anghel Saligny  construirea unei noi punți pietonale între satele Mărcești și Dobra și un proiect de modernizare și asfaltare a încă 1,1 km drum comunal în ambele sate.

De asemenea suntem în licitație pentru proiectul de șanțuri «asigurarea scurgerii apelor pluviale» și construirea bazei sportive în satul Dobra. De curând  am adus un medic de familie atât în satul Dobra cât și în Mărcești deschizând spre utilizare ambele dispensare  modernizate. Și încă o noutate  - în dispensarul de la Mărcești va funcționa în plus  farmacia și un cabinet specializat de recoltare probe pentru analize cu plată cât și cu decontare prin Casa de Asigurări. Vă reamintesc că avem proiectul de gaze finalizat și așteptăm ca Guvernul să scoată axe de finanțare pentru astfel de proiecte mari pentru a putea accesa fondurile necesare”, a transmis Daniel Nica, primarul comunei Dobra.

 

 

Ștefan Khalil



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Rata șomajului: 2,79 %
Campania cererilor unice pentru subvențiile APIA
217 locuri de muncă ofertate de agenții economici
Ateliere de lucru organizate de Agenția Antidrog Dâmbovița
Biblioteca Județeană "Ion Heliade Rădulescu", din ce în ce mai populară
Agricultura a contribuit cu 7% la economia județului Dâmbovița în 2022
Mobilizare pentru "Ora Pământului" la Titu
„Donarea... nu este o tranzacție”
"Clasa politică este depășită total din toate punctele de vedere"
Dispensar Uman nou-nouț la Niculești


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Haosul public și distrugerea națiunii române

GEORGE COANDĂ


România a intrat într-o periculoasă stare de haos public produsă de o dramatică degringoladă. Vinovații sunt și din lăuntrul său și din afara sa. Iar vinovații din lăuntrul său sunt cei cărora le încredințăm puterea cu mâna noastră, adică prin vot. Lipsiți de demnitate patriotică, de responsabilitate față de cei care le-au încredințat puterea ca să le diriguiască soarta, nu... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale