Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



26.05.2017 00:07

Tensiuni pe “Orășenesc”


A A

Urban Titu nu se prezintă la Filiași

Urban Titu nu se prezintă la Filiași
Nemulțumiți că nu și-au primit restanțele financiare, jucătorii de la Urban Titu au transmis că nu vor face deplasarea la Filiași, în ultima etapă

❚ Nemulțumiți că nu și-au primit ultimele salarii, jucătorii formației dâmbovițene au transmis că nu vor face deplasarea în ultima etapă a sezonului ❚ Silviu Dumitrescu nu știe dacă va mai continua ca antrenor la Titu. “Nu m-a sunat nimeni din conducere să discutăm despre acest lucru”

LIVIU DOBRE,

COSMIN SAVA


Retrogradată matematic din Liga a 3-a, tensiunea devine din ce în ce mai mare la Urban Titu. Nemulțumiți că nu și-au primit restanțele financiare, jucătorii au transmis conducerii că nu se vor prezenta la meciul din ultima etapă, cu ACSO Filiași, de astăzi. Din câte se pare, oficialii clubului de pe “Orășenesc” au comunicat deja Federației Române de Fotbal că echipa nu va face deplasarea la Filiași.

Speră la o situație financiară mai bună

Pentru Urban Titu aprobarea în Guvern a modificării Legii educației fizice și sportului poate reprezenta o veste foarte bună, asta pentru că va beneficia de un ajutor ceva mai consistent din partea autorităților locale. Rămâne însă de văzut în ce eșalon va activa formația de pe “Orășenesc”. “E bine că s-a dat această lege. Vom avea și noi corecții financiare și vom putea să ne desfășurăm fotbalul odată cu această modificare a legii. Asta ne-a ținut pe noi în loc, că nu am avut resurse financiare. Sperăm să ne punem la punct cu totul”, ne-a mărturisit Vasile Constantin, directorul sportiv de la Urban Titu.

Silviu Dumitrescu nu știe dacă va mai continua la Titu

Jucătorii nu s-au mai prezentat la antrenamente în ultimele două săptămâni, semn clar că s-a produs o ruptură. În ceea ce îl privește pe Silviu Dumitrescu, antrenor adus pe ultima sută de metri la Titu pentru a încerca imposibilul, situația este incertă. Nu se știe dacă tehnicianul de care se leagă ultima promovare a Chindiei în prima ligă va mai continua pe banca tehnică a formației de pe “Orășenesc”. “Noi nu ne-am mai antrenat de la meciul cu Alexandria. Nu știu ce rezervă viitorul, nu m-a sunat nimeni din conducere să discutăm despre acest lucru. Asta e situația”, a declarat Silviu Dumitrescu.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Rezultate bune la baschet și fotbal
CSM Târgoviște își recapătă strălucirea
Urban Titu se desprinde la Liga a 4-a
Etapă Interjudețeană de juniori la Nucet
Un dâmbovițean la Youth Council Coaches
Înfrângere dură la baschet
Cu CSA Steaua să joace juniorii Chindiei!
Sesiune de antrenamente sub egida FRF
Interliga Dâmbovița s-a jucat duminică la Bucșani
Adunare Generală la AJF Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)

GEORGE COANDĂ


Un binecunoscut filosof francez Bernard-Henri Levy a deconspirat cum că „suntem în mijlocul celui de-al Treilea Război Mondial”, și că pericolul de moarte, cu toate că pare paradoxal, ne vine din pricina acelei „mari alianțe între islamismul radical și ortodoxia rusă”. Beijingul, totuși, în înțelepciunea lui milenară îndeamnă „părțile relevante... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale