Teme principale

Prima paginã (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



30.07.2014 08:08

Cupa României, azi, ora 17.30


A A

Urban Titu - Chindia Târgoviºte, primul derby al sezonului

Urban Titu - Chindia Târgoviºte, primul derby al sezonului

MÃDÃLIN RÃDUCU


Când douã cluburi dâmboviþene se întâlnesc la nivel naþional, mereu meciul va aprinde orgoliile locale. Urban Titu – Chindia Târgoviºte va începe astãzi, de la 17.30, pe stadionul „Orãºenesc”. Pentru acest meci, „Jurnal de Dâmboviþa” vã pregãteºte ceva special: pe site-ul ziarului, www.jurnaldedambovita.ro, veþi putea afla în ziua partidei toate informaþiile necesare, într-un format modern, „live blog”. La ora meciului, acesta se va transforma în clasicul „live text”.

De ce derby?

„Jurnal de Dâmboviþa” vã oferã trei perspective pentru care meciul dintre Urban Titu ºi Chindia Târgoviºte reprezintã primul derby al sezonului.

 

1. În primul rând, este un meci divizionar ce opune douã echipe din judeþ. Sezonul trecut, spiritele au fost extrem de încinse. Ambele formaþii ºi-au împãrþit victoriile, însã Urban a stat mai bine la golaveraj. Titu a produs ºocul campionatului, când Nicu Croitoru pleca de pe „Eugen Popescu” învingãtor, cu 2-0. Chindia ºi-a luat revanºa în returul sezonului regulat, printr-o victorie la limitã, scor 2-1.

 

2. Meciul antrenorilor. Înainte de startul pregãtirilor, Ricã Neaga s-a aflat în cãrþi pentru a prelua banca Chindiei, însã a picat. La Târgoviºte a venit Nicu Croitoru, de la Titu, acolo unde în cele din urmã a ajuns antrenorul piteºtean.

 

3. Duelul atacanþilor. Alexandru Roman ºi ªtefan Sãndulescu sunt doi dintre jucãtorii care pot fi folosiþi în avanposturi. Ei au evoluat pentru Titu sezonul trecut. La Urban, evolueazã Marian Cârstea, venit de la Atletic Bradu, care a început stagiunea cu o „dublã” de efect în primul tur împotriva Moreniului.

 



Comentarii

sau

Adaugã comentariul tãu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaºi categorie

Rezultate bune la baschet și fotbal
CSM Târgoviște își recapãtã strãlucirea
Urban Titu se desprinde la Liga a 4-a
Etapã Interjudețeanã de juniori la Nucet
Un dâmbovițean la Youth Council Coaches
Înfrângere durã la baschet
Cu CSA Steaua sã joace juniorii Chindiei!
Sesiune de antrenamente sub egida FRF
Interliga Dâmbovița s-a jucat duminicã la Bucșani
Adunare Generalã la AJF Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Þara Sfântã. O fricã îngrozitoare cuprinde lumea (II)

GEORGE COANDÃ


Un binecunoscut filosof francez Bernard-Henri Levy a deconspirat cum cã „suntem în mijlocul celui de-al Treilea Rãzboi Mondial”, ºi cã pericolul de moarte, cu toate cã pare paradoxal, ne vine din pricina acelei „mari alianþe între islamismul radical ºi ortodoxia rusã”. Beijingul, totuºi, în înþelepciunea lui milenarã îndeamnã „pãrþile relevante... [citeºte tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citeºte tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale