Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro04.03.2013 00:05

Bugetul pe anul 2013 e asigurat în proporție de trei sferturi


A A

Urban Titu a primit 200.000 lei de la Consiliul Local

Urban Titu a primit 200.000 lei de la Consiliul Local
“Cu acești bani vom acoperi cea mai mare parte din bugetul echipei de fotbal” - Nicu Croitoru

❚ “Am încercat să-l conving să investească la echipă și pe directorul grupului Renault, însă mi-a transmis că ne va sprijini pe orice altă activitate din oraș, mai puțin pe fotbal”, ne-a mărturisit Vlad Oprea, viceprimarul orașului Titu ❚ “Echipa este în schimbare și foarte tânără, predispusă unor fluctuații de formă și de rezultate, așa că avem în continuare emoții la retrogradare, mai ales dacă Rapid II București și Eolica Baia vor continua”, vorbește echilibrat antrenorul Nicu Croitoru ❚ Urban Titu a susținut vineri și sâmbătă ultimele două meciuri de verificare ale perioadei intercompetiționale, 1-1 cu Fortuna Brazi și 4-1 cu juniorii A de la GȘA Nucet

 

 

După asocierea dintre Consiliul Local Titu și echipa de fotbal Urban, ultima a primit un sprijin financiar pentru anul 2013 în valoare de 200.000 lei.

“Cu acești bani vom acoperi cea mai mare parte din bugetul echipei de fotbal, urmând să apelăm mai puțin la oamenii de afaceri din oraș. După șapte ani în care li s-au cerut continuu bani pentru fotbal, am mai făcut-o și noi ulterior, a venit momentul să-i mai slăbim și pe ei un pic cu asemenea solicitări. Am încercat să-l conving să investească la echipă și pe directorul grupului Renault, însă mi-a transmis că ne va sprijini pe orice altă activitate din oraș, mai puțin pe fotbal. Conducerea franceză nu dorește finanțarea unor cluburi de fotbal, dovadă că Renault s-a retras dintre sponsorii echipei naționale. Dacă sunt oameni interesați să investească în echipa de la Titu, îi vom primi cu brațele deschise, important este ca lucrurile să meargă mai departe”, ne-a declarat Vlad Oprea, viceprimarul orașului.

 

“Conducătorii sunt serioși, au plătit la zi salariile către jucători, ne-au oferit condiții bune de pregătire, iar noi va trebui să demonstrăm și în campionat că suntem pe drumul cel bun. Echipa este în schimbare și foarte tânără, predispusă unor fluctuații de formă și de rezultate, așa că avem în continuare emoții la retrogradare, mai ales dacă Rapid II București și Eolica Baia vor continua. Am înțeles că au mari probleme financiare și că s-ar retrage, însă până acum nu a apărut nimic oficial pe site-ul federației. Suntem pe locul 11, retrogradabil, iar la un punct în fața noastră este Juventus București, care s-a întărit puternic, în timp ce Focșani și Fetești au cinci puncte peste noi”, s-a exprimat și antrenorul Nicu Croitoru.

 

Egal cu Brazi, victorie cu Nucet

Urban Titu a susținut vineri și sâmbătă, la Nucet, ultimele două meciuri de verificare ale perioadei intercompetiționale. În primul a remizat 1-1 cu divizionara C, Fortuna Brazi, care a marcat în ambele porți. Danci a deschis scorul pentru prahoveni (74), în timp ce Mândrușcă a deviat în propria poartă o mingea ricoșată din bară la șutul lui Ciocotoiu (86).

 

Nicu Croitoru a apelat la o formulă cu Dumitrescu - Stoica, Dan, Butoiu, Mirescu - Corbu, Lambă, Dicu, Ciocotoiu - Alin Roman și Săndulescu, apelând pe parcurs la ceilalți jucători din lot, mai puțin la Albu (a fost la serviciu) și la Mihăilescu (accidentat). De partea cealaltă, Edi Iordănescu i-a folosit pe C. Ion - C. Gheorghe, Marin, A. Stoica, Tegzeș (eliminat în minutul 56) - Năstase, Danci, Minciună, Munteanu - Elek și Buhuși, optând în partea secundă pentru Bilia, Antohi, Petean, Mândrușcă, Crosman și Mureșan.

 

Titu a dispus apoi cu 4-1 de echipa juniorilor A de la GȘA Nucet, grație reușitelor lui Dan, Mitrea, Chiric și Mirescu, replica pe tabelă venind de la Dobre. Croitoru a contat pe o formulă cu Andrei - I. Constantin, Tudose, Lică, Mirescu - Dan, Albu, Ciocotoiu, Penescu - Mitrea și Chiric, în timp ce Nucetul i-a avut în teren pe Tița - Niță, Nicu, Calofir, Sârbu - Ștefan, Dobre, Lobodan, Manea - Tudorache și Țuțuianu, intrând pe parcurs Andronache, Ion, Vlad și Matei.

 

Costin Mihai | [email protected]Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Petruța Iugulescu, pe urmele lui Cristi Catană
Paraschiv, încrezător înainte de finalul turului
Croitoru, nemulțumit de ultimul rezultat
Săndoi crede că absențele și-au spus cuvântul
Drama sporturilor individuale la Târgoviște
Gigi Ionescu îl apără pe Cristi Catană
Chindia pierde cu UTA
Florin Tuiu, un alt aspirant la conducerea fotbalului județean
Parcurs excelent pentru morenari
Ciprian Prisăcaru, un candidat nou pentru AJF Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Românii și-au pierdut încrederea...

... în „clasa politică” și în justiție. Ambele i-au trădat. Iar când vorbim de trădare la români, aceștia, pe pielea lor, simt că este „multilateral dezvoltată”. 

[citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale