Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



18.03.2014 07:12

INSTANȚA a decis: Procesul "apartamentul din Bruxelles" se va judeca pe 19 mai în Dâmbovița


A A

UPDATE: Florin Popescu, la Tribunal în pragul europarlamentarelor

UPDATE: Florin Popescu, la Tribunal în pragul europarlamentarelor

UPDATE: Tribunalul Dâmbovița a respins ieri excepția de necompetență materială a instanței în privința procesului apartamentului de la Bruxelles și a fixat noul termen pe 19 mai a.c., adică înainte cu o săptămână de alegerile europarlamentare. Florin Popescu a fost chemat în instanță de Consiliul Județean Dâmbovița, condus de Adrian Țuțuianu, pentru recuperarea unui prejudiciu de 35.000 de euro constatat de Curtea de Conturi în urma plăților făcute în mandatul lui Florin Popescu la șefia CJD pentru întreținerea nejustificată a unui apartament în Bruxelles.

 

 

Știre inițială: ❚ Este posibil ca procesul să se mute la Curtea de Apel Ploiești, care va trebui să hotărască între instanțele Judecătoriei Târgoviște și a Tribunalului Dâmbovița pe cea competentă să judece dosarul ❚ Cauza privește recuperarea de către reclamantul CJD a sumei de 35.000 euro de la pârâtul Florin Popescu, fost președinte al Consiliului

 

VIRGIL VOINESCU


 

Instanța Tribunalului Dâmbovița a rămas ieri să se pronunțe în Dosarul 6435/120/2013 – cazul apartamentului de la Bruxelles, în care Florin Popescu, fostul președinte al Consiliului Județean Dâmbovița, are calitatea de pârât, iar Consiliul Județean – pe cea de reclamant.

 

Cauza din dosar privește recuperarea unei sume de aproximativ 35.000 euro, constatată de Curtea de Conturi ca prejudiciu adus bugetului CJD, sumă cheltuită pentru întreținerea unui apartament din Bruxelles pe vremea fostei administrații PDL a județului. Până la închiderea ediției nu fusese comunicată încă nici o soluție.

 

Săptămâna trecută, mai exact pe 10 martie a.c., Tribunalul a decis amânarea pronunțării cauzei până la data de ieri după ce reclamantul Consiliul Județean Dâmbovița a formulat excepția de necompetență a Tribunalului - Secția Contencios Administrativ. Este posibil ca procesul să se mute la Curtea de Apel Ploiești, care va trebui să hotărască între instanțele Judecătoriei Târgoviște și a Tribunalului Dâmbovița pe cea competentă să judece dosarul.

 

 



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Sistemul de supraveghere din Târgoviște va fi gata până la debutul anului școlar
BEZNA TRANSPARENȚEI ÎN ZECI DE PRIMĂRII
Prefectul către toți primarii: "Respectați legile întocmai!"
ȘEDINȚE ILEGALE ÎN CONSILII LOCALE DIN DÂMBOVIȚA (II)
ȘEDINȚE ILEGALE ÎN CONSILII LOCALE DIN DÂMBOVIȚA (I)
Cele patru stații pentru vehiculele electrice, funcționale
Criza COVID-19 a lăsat elevii fără "Laptele și cornul"
117 avize de securitate pentru incendiu
Risc seismic la sediul CJD
Asistența socială, sub strictă monitorizare


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

La limita guvernării europene

A trecut neobservată o remarcă a comisarului european Vìra Jourová, care zicea la începutul anului că Uniunea Europeană este „la limită” în ceea ce privește gestionarea sa. "Există deja o organizare a Comisiei Europene în vicepreședinți executivi, vicepreședinți și comisari obișnuiți. Aș spune că suntem la limita a ceea ce este fezabil din punct de vedere managerial”, a... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale