Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro11.09.2020 00:18

Președintele ALDE Dâmbovița, Ionel Petre, candidat la funcția de președinte al CJD:


A A

"Unul dintre piloni principali din campania noastră va fi colectarea separată a deșeurilor"


❚ „Nu este doar un proiect de suflet pentru mine, ci unul de responsabilitate majoră pentru toți românii. Mă interesează în mod special Dâmbovița. În calitate de președinte al Consiliului Județean va fi primul proiect pe care mi-l voi asuma pentru că este primul sub presiune” ❚ „Tot pe pilonul de mediu nu voi uita nici energia verde și mi-am asumat ca toate instituțiile publice din județ să aibă instalate panouri voltaice si șă-și producă singure curentul, iar asta se va transpune în bugetul Consiliului Local care va fi degrevat de cheltuieli pe acest segment”, a declarat ieri președintele ALDE Dâmbovița, Ionel Petre în cadrul unei conferințe de presă care a fost susținută în aer liber, în fața sediului de partid


VIOLETA STANCIU


Colectarea separată a deșeurilor la nivelul județului Dâmbovița, aceasta este una dintre prioritățile candidatului ALDE Dâmbovița, Ionel Petre, la funcția de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița! Acesta și-a propus să implementeze cât mai repede acest proiect pentru a scăpa județul Dâmbovița, și implicit pe dâmbovițeni, de infrigementul care ne va fi impus de UE pentru că nu selectăm separat deșeurile menajere, lucru care ne-ar costa pe fiecare 152 de euro, după după cum susține liderul ALDE Dâmbovița. Dacă va ajunge președinte al Consiliului Județean Dâmbovița, Ionel Petre susține că acesta va fi primul proiect pe care și-l va asuma, pentru că, spune domnia sa, este primul sub presiune, fiind ușor de realizat dacă există și o comunicare bună cu cetățenii. „Unul dintre piloni principali din campania noastră va fi colectarea separată a deșeurilor. De ce acest subiect? Pentru că am fost mult plecat prin teritoriu și m-au întrebat oamenii. Trebuie să le spunem că responsabilitatea este în egală măsură pe umerii celor aleși, dar și al alegătorilor, și autoritățile locale și cetățeanul de rând va trebui să participe la acest proces de selectare al deșeurilor, de transformare a gunoaielor în facilități și în venituri. Pentru cei care nu știu, în urmă cu 10 ani, cei care ne-au condus și-au asumat o perioadă prin care gunoaiele să fie colectate separat, sticlă, plastic, carton, și așa mai departe. Suntem la finele acestei perioade și infrigement înseamnă o veste proastă pentru toți românii, înseamnă 152 de euro/ cap de locuitor, Adică noi românii va trebui să plătim nepăsarea, indolența, iresponsabilitatea unora. Așadar, noi cu toții va trebui să facem un efort să grăbim acest proiect. Nu este doar un proiect de suflet pentru mine, ci unul de responsabilitate majoră pentru toți românii. Mă interesează în mod special Dâmbovița. În calitate de președinte al Consiliului Județean va fi primul proiect pe care mi-l voi asuma pentru că este primul sub presiune, pentru că este cel mai ușor de realizat atâta timp cât comunici foarte bine cu cetățenii. Sunt sigur că dâmbovițenii vor adera foarte repede la acest proiect mai ales că nu vor avea nimic de pierdut. Va veni sub forma unei semiconstrângeri, în sensul că atâta timp cât colectezi separat și se va ridica separat vei avea gratuitate în ridicarea gunoiului. În cazul în care nu o vei face... prețul se va mări. Tot pe pilonul de mediu nu voi uita nici energia verde și mi-am asumat ca toate instituțiile publice din județ să aibă instalate panouri voltaice si șă-și producă singure curentul, iar asta se va transpune în bugetul Consiliului Local care va fi degrevat de cheltuieli pe acest segment”, a declarat ieri președintele ALDE Dâmbovița, Ionel Petre, în cadrul unei conferințe de presă care a fost susținută în aer liber, în fața sediului de partid.


Material realizat la comanda ALDE Dâmbovița.

CMF 21200063Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

"Avem în Parlament proiectul de rectificare unde vom îndrepta această anomalie făcută de Orban"
Primarii PSD au dialogat cu liderii de la centru
30 de ani ne-au tăiat dreptul la normalitate!
Ion Dumitru a cerut verificarea tezei de doctorat a lui Adrian Țuțuianu
Aeroport la Târgoviște, promisiunea lui Petre Ionel pentru dâmbovițeni
PSD Dâmbovița a lansat o linie telefonică TEL VERDE
Târgoviștea a primit "zero" lei de la Guvernul României, la ultima rectificare
"Cei de la PNL pot să se îmbete cu sondaje, singuri, în sediu. Eu o să fiu pe teren, în cartiere, pe șantiere"
Dâmbovița, în scenariul galben de învățământ
"Profesorii, ca și medicii ori polițiștii, au dreptul legal să primească gratuit măști, iar guvernul este obligat să le asigure"


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate


Editorial

Curg amenzile de la UE...

...aplicate pe bune României. Numai că amărâta asta de țară nu este vinovată, ci falnica sa clasă „clasa politică” prin la fel de falnicii săi parlamentari a dat-o vesel în bară. Acușica câteva milioane de euro vor fi smulși din pușculița secătuită a țării pentru a îmbelșuga safe-ul de la Bruxelles. Haideți să vedem despre ce este vorba. Primul caz. 

[citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale