Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



01.10.2014 00:20

În Dâmbovița


A A

UNPR își mărește efectivele

UNPR își mărește efectivele
Radu Marian, președinte UNPR Dâmbovița, primește în partid, cu brațele deschise, orice ales local

❚ Grație Ordonanței nr. 55/2014, care permite migrația aleșilor locali, Uniunea Națională pentru Progresul României s-a ales în Dâmbovița cu trei noi colegi, doi consilieri locali de la PNL Perșinari și Pietroșița și unul de la PDL Vârfuri ❚ Iar asta nu e tot: potrivit președintelui UNPR Dâmbovița, Radu Marian, cât de curând la Uniune vor adera și doi primari, ținuți deocamdată la mare secret, fiind oferite doar două indicii: sunt din zona de sud a județului și sunt de la PDL

VIOLETA STANCIU


Uniunea Națională pentru Progresul României (UNPR) Dâmbovița își întărește rândurile... grație Ordonanței nr. 55/2014 care permite migrația aleșilor locali fără să-și piardă mandatul!

Ieri, în cadrul unei conferințe de presă, președintele formațiunii, Radu Marian, a anunțat trecerea în rândul acestei Uniuni a trei consilieri locali, doi de la PNL (Perșinari și Pietroșița) și unul de la PDL (Vârfuri).

Președintele UNPR Dâmbovița a ținut ieri să sublinieze că noii colegi de partid nu au fost forțați să facă acest pas, ci au venit de bunăvoie, chiar din „convingere” în noua familie politică, aflată la putere.

Doi primari de la PDL vor trece la UNPR „din convingere”

Tot ieri președintele Radu Marian a anunțat că se poartă „discuții” aprinse ca și doi primari de la PDL să treacă la UNPR Dâmbovița, unde sunt așteptați cu brațele deschise.

„Am plăcerea să vă anunț și de doi primari cu care suntem deja în discuții, în negocieri cu ei, dar la fel, fără promisiuni. Ei vin la noi din convingere”, a precizat Radu Marian care însă ține la mare secret numele acestora, oferind doar două indicii: „Primarii sunt din zona de sud a județului și sunt de la Partidul Democrat Liberal”, a încheiat președintele UNPR Dâmbovița.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Nod rutier nou în zona de sud a județului Dâmbovița
Doi primari PNL și singurul primar USR au trecut la PSD Dâmbovița
Organizația PRO România Dâmbovița se alătură PSD
Florea Mușat, primarul comunei Băleni, a trecut la PSD Dâmbovița
Potlogi va beneficia de 43 km de rețea de apă și 27 km de rețea de canalizare
PSD Găești anunță planul electoral
Gura Foii va avea apă și canalizare în scurt timp
Centura ocolitoare, în drum spre finalizare
Investiții în infrastructură pentru anul 2024
Necesitatea plafonării prețurilor


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Să nu ne uităm istoria

Când îți uiți istoria, ca popor, efectul este unul singur și tragic: ești exclus din istorie. Când, de bunăvoie, sau la ordinul venit de la un factor de putere dictatorial de peste fruntarii - de pildă de la tiranii inventatori ai globalizării neo-marxiste – îți uiți trecutul, mai ales lecțiile sale existențiale, este bine știut/și de știut că nu ai posibilitatea să-ți prevezi și, astfel, să-ți construiești viitorul.

[citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale