Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro06.06.2023 00:17

La Voinești, 31 mai 2023, zi istorică pentru localitate


A A

Undă verde pentru construcția rețelei de gaze naturale

Undă verde pentru construcția rețelei de gaze naturale

*Valoarea totală a proiectului este de 25.000.000 lei, respectiv peste 5 milioane de euro, aceasta fiind cea mai mare investiție realizată vreodată în comuna Voinești.

 

Eveniment important pentru voineșteni! Acesta s-a produs în ultima zi din luna mai 2023, când președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan a semnat autorizația de construcție pentru înființarea rețelei de gaze naturale în satele Izvoare, Lunca, Suduleni, Mânjina, Manga, Oncești și extinderea rețelei de distribuție în satele Voinești și Gemenea Brătulești. Acesta este și motivul pentru care primarul comunei Voinești, Sandu Gabriel Dănuț a catalogat ziua de 31 mai ca fiind una ,,istorică’’ pentru comuna Voinești. Valoarea totală a proiectului este de 25.000.000 lei, respectiv peste 5 milioane de euro, aceasta fiind cea mai mare investiție realizată vreodată în comuna Voinești.

„Ne ținem de cuvânt! Suntem aici pentru dumneavoastră. Miercuri, 31 mai 2023, la primele ore ale dimineții, de ziua județului Dâmbovița, președintele Corneliu Ștefan a marcat prin semnătură o zi istorică pentru comuna Voinești. A fost semnată autorizația de construcție pentru proiectul intitulat «Înființare rețea de gaze naturale în satele Izvoare, Lunca, Suduleni, Mânjina, Manga, Oncești și extindere rețea de distribuție în Statele Voinești și Gemenea Brătulești». Tot astăzi (n.n. miercuri, 31 mai 2023) vom încărca documentele necesare pe platforma Ministerului Dezvoltării pentru evaluare și semnarea contractului de finanțare. Valoarea totală a proiectului este 25.000.000 lei, adică peste 5 milioane de euro, fiind cel mai mare proiect realizat vreodată în comuna noastră. Mulțumim domnule președinte, noi LA TREABĂ!”, a transmis primarul comunei Voinești, Sandu Gabriel Dănuț.

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Universitatea „Valahia” la începutul celui de-al patrulea deceniu...
Noul an la Universitatea „Valahia” din Târgoviște
Incendiile au pus „pe jar” pompierii
Sindicatul cere majorarea salariilor
Mărirea salariului minim
”FONDUL PENTRU MODERNIZARE – Tranziția către neutralitate climatică”
Iar ni se pregătește botnița
Noi unități de învățământ, în vizorul reabilitării
Infecțiile COVID-19 nu mai reprezintă un pericol major
DSVSA Dâmbovița: „Nu iertăm niciun pas greșit”


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Universitatea „Valahia” la începutul celui de-al patrulea deceniu...

…este pregătită de a-și demonstra maturitatea. Înființată în 1992 de un grup de fondatori curajoși, înfruntând o seamă de piedici, unele găsind și sprijinul necesar în momentul de cumpănă, Universitatea „Valahia” și-a demonstrat viabilitatea, fiind pentru Târgoviște – și reiterez ce s-a mai spus de-a lungul timpului – ceea mai importantă și spectaculară realizare după revoluția din 1989, mai ales... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter
Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale