Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



15.09.2014 13:38

PAS Pucioasa - Luceafărul Dragomirești 2-2 (1-1)


A A

Un scor ce nemulțumește ambele părți

Un scor ce nemulțumește ambele părți

DUMITRU CIOBANU


 

Stadionul „Dumitru Popescu- Tică”. Spectatori: 50. Au marcat: Neacșu (25, 50-pen) / I. Palaș (11), M. Radu (65). Șuturi spre poartă: 13- 9. Șuturi pe spațiul porții: 5-4. Cornere: 4-3. Au arbitrat: Laurențiu Nicolae 6 - Ionuț Onicescu 6, Vlad Banu 6. Observator AJF: Adrian Coman. Cartonașe galbene: Cârlan, Iosub, Ion / Radu, Cernat, C, Constantin. Juniori: 3-2.

Pucioasa: Crăciun - Cârlan, Jianu, B. Nicolae, Ion - Păduraru (c), Mihăilescu - Bădescu (26 Iosub - 86 Ionescu), Neacșu, Savin - Pencea. Antrenor: Cristi Duță.

Dragomirești: Marinoiu – N. Radu, Buică, Marina, N. Palaș - M. Radu, I. Palaș, Cernat, C. Constantin - Băicoianu (72 Rădulescu), Dinu (82 M. Palaș). Antrenor: Mihai Radu.

Mai întâi, a ratat Dinu, cu poarta goală (4), pasă „Mite” Constantin, apoi Ion Palaș a deschis scorul, pe pasa aceluiași „Mite” (11). Imediat, putea fi 1-1, dacă nu rata Pencea (16), dar și 0-2, dacă Nicolae nu punea piciorul la șutul din careul mic al lui Radu (16). Până la urmă, a fost 1-1.

Păduraru a început atacul, Pencea l-a continuat cu pasă la Neacșu (25), iar acesta, după ce a scăpat de mai multe picioare în careul oaspeților, cu un ultim efort, a egalat. Până la pauză, oaspeții au ratat două mari ocazii de gol, prin Băicoianu (39, 44).

 

 

S-a ratat mult

Repriza secundă a început favorabil pentru localnici. Neacșu (50) a pătruns cu mingea la picior în careul mare și, prin faultul unui fundaș, se pare Buică, a obținut penalti, transformat tot de el. Oaspeții au ripostat, iar Cernat s-a ales cu galben. Fazele au alternat în continuare la ambele porți: pe pasa lui Dinu, Ion Palaș a țintit transversala (54), pasă Neacșu, a ratat Iosub (63), urmate de gol.

Constantin a centrat pe jos din lateral, prin spatele fundașilor pucioseni, Radu (65) a fost mai iute și a egalat. Până la fluierul final, mingea a fost prezentă în fața porții, însă s-a ratat de ambele părți: Neacșu, din careul mic (66), M. Palaș, centrase „Mite” (83), Crăciun a închis unghiul la șutul lui M. Palaș (85), centare Cârlan, a ratat Neacșu, Pencea făcuse paravan (86), un-doi Rădulescu - Cernat, ratează ultimul (88), la fel M. Palaș (89), Mihăilescu a ratat de două ori în același minut (90), încheind suferința ambelor echipe.

 

Arbitri ar trebui să fie mai exacți și mai fermi

Cu siguranță, scorul a nemulțumit ambele grupări fotbalistice, întrucât s-a ratat mult,doar a fost zi de 13, în plus, puciosenii au avut o evoluție sub nivelul meciurilor inițiale. Singurul fotbalist lucid și eficace a fost Neacșu. La Dragomirești, s-a înfiripat o echipă ambițioasă, în componența căreia sunt câteva talente, conduse de experimentatul și nu mai puțin talentatul „Mite” Constantin.

Arbitrii au reușit să lase fluență jocului, însă trebuie să devină mult mai exacți și mai ales fermi în aprecieri și luarea deciziilor.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Rezultate bune la baschet și fotbal
CSM Târgoviște își recapătă strălucirea
Urban Titu se desprinde la Liga a 4-a
Etapă Interjudețeană de juniori la Nucet
Un dâmbovițean la Youth Council Coaches
Înfrângere dură la baschet
Cu CSA Steaua să joace juniorii Chindiei!
Sesiune de antrenamente sub egida FRF
Interliga Dâmbovița s-a jucat duminică la Bucșani
Adunare Generală la AJF Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)

GEORGE COANDĂ


Un binecunoscut filosof francez Bernard-Henri Levy a deconspirat cum că „suntem în mijlocul celui de-al Treilea Război Mondial”, și că pericolul de moarte, cu toate că pare paradoxal, ne vine din pricina acelei „mari alianțe între islamismul radical și ortodoxia rusă”. Beijingul, totuși, în înțelepciunea lui milenară îndeamnă „părțile relevante... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale