Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



23.05.2017 00:19

Editorial


A A

Un președinte visător

Un președinte visător

GEORGE COANDĂ


Pentru mine, și am convingerea că și pentru mulți români, este de-a dreptul bizară dorința arzătoare a lui herr Iohannis de-a mai apuca un mandat la Cotroceni. De ce bizară? Pentru că și de pe lună se poate observa că, de doi ani și juma de când huzurește într-un fost palat regal, n-a făcut nimic de dofta pentru progresul, întru fericire, a țării și neamului românesc. S-a preumblat cu soața proprie prin lumea largă, a dat fără vreun folos, pe la Bruxelles și Strasbourg, câte o fugă în „interes de serviciu”, și-a tras la purtător un guvern de tehnocrați care a scos România la mezat, lăsând-o ca atare, în pagubă, s-a răfuit pe unde a apucat cu PSD și guvernarea sa, și încă se răfuiește, a afișat/afișează o măreție infatuată așteptând osanalele națiunii, omul, deci, ori nu conștientizează, ori e mânuit de sforarii unor interese oculte dorind spolierea sălbatică a acestui nefericit popor, comportamentul său prezidențial fiind unul derutant și total ineficient. Până una-alta, este indubitabil, n-are un partid credibil pe care să se sprijine în 2019. După cum merg lucrurile în PNL, că tot trage speranța ca partidul acesta să-l mai salte încă o dată în șaua cotrocenistă, ar fi să parieze pe un cal care e gata să se prăbușească. Ar mai fi că, deocamdată altă alternativă nu există, în afara USL. Să fim serioși! Un partid incolor și inodor, o fantasmă, n-are ce-i oferi, chiar dacă gluma asta ce se vrea numit partid a pus zilele trecute de un „congres național” pe sub Dealul Feleagului, care, însă, s-a văzut, că n-are nici lideri de mare anvergură, nici forță de penetrație electorală. Oare, vorba lui Moromete, pe ce s-o fi bazând herr Klaus? Știu, a visa cu ochii deschiși încă un mandat de președinte al republicii, e ca un drog. Dar este doar un vis. Doar dacă nu va fi pusă în bătaie (năimită) „diasporeana” românească și nu va fi regizată, ca factor de presiune o altă ocupație cu luminițe a Pieței Victoriei. Atunci chiar că statul de drept în României n-ar fi decât o „Fata Morgana”, în frunte urmând să troneze, ca și până acum, o fantază.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (I)
Șoșocismul de mahala
La limita guvernării europene
Cine sunt cele mai influente persoane în politica de energie?
Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)
Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (I)
Vot european la 16 ani
Lovituri sub centură… electorale
Actorii instituționali ai politicii de energie
Cine influențează politica de sănătate în UE?


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale