Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



18.08.2017 00:20

Încă un obiectiv bifat de administrația locală târgovișteană


A A

Un nou loc de joacă, în cartierul CFR

Un nou loc de joacă, în cartierul CFR

❚ Alte 4 locuri de joacă se află în lucru: în Microraionul 12, în Microraionul 6, în spatele blocului nr. 72 și în Microraionul 3 ❚ Până la sfârșitul anului vor fi date în folosință toate cele 13 locuri de joacă din acest amplu proiect ❚ „Pentru anul viitor este în lucru, în momentul de față, documentațiile pentru 54 de străzi din Târgoviște și speră ca până în anul 2020 să se poată reabilita cât mai mult din infrastructura municipiul Târgoviște” ne-a relatat edilul Târgoviștei, Cirstian Stan

VIRGIL VOINESCU


Ieri, 17 august, primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan, a susținut o conferință de presă la un nou spațiu de joacă destinat copiilor din zona cartierului târgovi ștean CFR - strada Păcii. O acțiune importantă administrativă menită să pună în valoare activitatea derulată de administrația publică locală pentru amenajarea și crearea de spații moderne de joacă pentru copii. Aflat alături de viceprimarul Monica Ilie, de consilierul Cosmin Bozieru, de directori din cadrul primăriei, edilul Târgoviștei a prezentat pe larg obiectivul, date tehnice strict pe proiectul executat, dar și privind proiectele în derulare și în perspectivă, cu precizarea că până la finalul anului vor fi date în folosință toate cele 13 locuri de joacă din cartierele Târgoviștei.

„În afara acestui loc de joacă finalizat se lucrează, în momentul de față la locul de joacă din microraionul nr. 12, la locul de joacă din microraionul nr. 6, în spatele blocului nr. 72 și la locul de joacă din microraionul nr. 3. Urmează să intrăm săptămâna viitoare la încă un amplasament: locul de joacă din mocroraionul nr. 6, str. Dr. Marinescu. Abordând și acest nou loc de joacă, practic, ne apropiem și trecem de jumătatea proiectului (n. r. celor 13 locuri de joacă) și cred că în maxim trei luni de zile vom finaliza integral acest proiect. Cele trei locuri de joacă care sunt în lucru în acest moment vor fi finalizate în două, trei săptămâni”, a spus Cristian Stan, care a subliniat că prin amenajarea acestor locuri de joacă administrația publică locală vrea să vină în sprijinul copiilor și părinților, adăugând aceste noi spații celor existente în parcurile târgoviștene: Mitropoliei și Chindiei.

Pe agenda de lucru, primarul Târgoviștei mai are amenajarea unui alt spațiu în cartierul CFR care însă va avea în plus aparate de fitness. „Dorim să redăm acestui cartier toate facilitățile de care beneficia înainte, cu precizarea că niciodată nu a avut locuri de joacă atât de frumoase, atât de moderne”, a subliniat edilul Târgoviștei. Acesta a spus de asemenea că în perioada următoare se va intra și pe str. Crăițelor, în spatele blocurilor „H” de pe Calea București.

„Acolo deja s-a pus somațiile pentru demolarea garajelor și se va amenaja și zona respectivă. Este o zonă importantă din municipiul Târgoviște, o zonă care de foarte mult timp nu a beneficiat de sprijinul și de implicarea administrației publice locale. Avem în zona respectivă și câteva proiecte de amenajare a unor străzi prin asfaltare și de reabilitare a întregii zone”, a explicat primarul, Cristian Stan, accentuând faptul că pentru anul viitor este în lucru, în momentul de față, documentațiile pentru 54 de străzi din Târgoviște și și-a exprimat speranța că în acest ritm până în 2020 să se poată reabilita cât mai mult din infrastructura care, în acest moment, are de suferit în municipiul Târgoviște.

„Locul de joacă din cartierul CFR are o suprafață de aproximativ 500 metri pătrați, dispune de alei pietonale de 100 m.p., împrejmuire de 88 metri liniari, 190 m. p. dale cauciucate și spațiu verde de 190 m. p., gazon din rulou așezat de jur împrejurul locului de joacă iar valoarea proiectului finanțat de administrația locală târgovișteană este de 140.000 lei. Pe lângă acestea în urmă cu aproximativ două săptămâni au fost asfaltate și două dintre străzile care erau necuprinse în PID-ul B”, a conchis primarul Târgoviștei, Cristian Stan.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Modernizare și reabilitare extensivă în școli și licee
ÎPS Nifon, întâlnire cu noua conducere UVT
Polițiștii, în dialog cu școlarii
Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)
Scandalagii reținuți de polițiști
Mobilier modern în 31 de școli și grădinițe din Târgoviște
Eveniment cultural sensibil la Biblioteca Garnizoanei Târgoviște
Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (I)
Au debutat lucrările pentru modernizarea DJ 720 A
Amenzi de 362.000 lei și 70 de tone de deșeuri confiscate în cadrul unei acțiuni fulger a Gărzii Naționale de Mediu


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)

GEORGE COANDĂ


Un binecunoscut filosof francez Bernard-Henri Levy a deconspirat cum că „suntem în mijlocul celui de-al Treilea Război Mondial”, și că pericolul de moarte, cu toate că pare paradoxal, ne vine din pricina acelei „mari alianțe între islamismul radical și ortodoxia rusă”. Beijingul, totuși, în înțelepciunea lui milenară îndeamnă „părțile relevante... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale