Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro11.10.2021 00:18

Reprezentanții Beltrame Group au verificat starea utilajelor din combinat


A A

Un licăr de speranță pentru COS Târgoviște!?

Un licăr de speranță pentru COS Târgoviște!?

*Investitorii au venit la Târgoviște cu intenția de a face o ofertă de preț în vederea preluării combinatului, constatând că instalațiile principale funcționează

 

În condițiile în care prețul oțelului, la nivel mondial, a explodat, iar România importă masiv inclusiv fier beton, constatăm că se fac noi demersuri pentru salvarea COS Târgoviște! Președintele Sindicatului „Valahia” Târgoviște, Nicolae Dragodănescu a anunțat că reprezentanții Beltrame Group au venit la Târgoviște pentru a verifica starea utilajele din COS Târgoviște, cu intenția de a face o ofertă de preț în vederea preluării combinatului!

Partea bună a lucrurilor este că instalațiile  principale funcționează și sunt la locul lor… Acum rămâne de văzut ce se va întâmpla pe data de 19 octombrie 2021, când este următorul termen dat de Tribunalul Dâmbovița, în procedura falimentului COST Târgoviște.   

,,Mulțumesc colegilor care au venit să dea o mana de ajutor și au pornit utilajele...Toate utilajele principale sunt la locul lor și în stare de funcționare.  Salariaților care au asigurat pornirea  și verificarea utilajelor, li s-a încheiat contract individual de muncă pentru o durata de 8 zile.... Următorul termen dat de Tribunalul Dâmbovița, în procedura falimentului, este pe 19 octombrie.... Așteptăm și sperăm să avem și veți bune.

La acest termen se vor verifica creanțele născute în timpul procedurii insolvenței, inclusiv salariile restante neîncasate de salariați pe perioada preavizului. Statul român nu pare interesat să preia COS Târgoviște în contul creanței bugetare prin dare în plată și probabil așteaptă să recupereze datoria din prețul de vânzare / lichidare. Prețul oțelului a crescut foarte mult și în acest moment România importă inclusiv fier beton! Revenim cu amănunte!’’ este  mesajul președintelui Sindicatului ,,Valahia’’ Târgoviște, Nicolae Dragodănescu postat pe pagina de socializare a sindicatului.

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Rata șomajului, în ușoară creștere: 2,84 %
Bărbat din Decindeni, reținut de polițiști
CJD a lansat licitația publică pentru reabilitarea DJ 712A
Salbă de amenzi aplicate de polițiști
Sprijin pentru racordarea la rețeaua de apă-canal
Gala „Topul Firmelor”, ediția XXIX-a
200 de fermieri înscriși în Programul pentru cartofi
APIA a autorizat peste 21.000 de plăți pentru fermieri
517 locuri de muncă disponibile
Fosele septice trebuie înscrise într-un registru special de evidență


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

De la Marea Unire la Marea Dezbinare

Îndeobște, la Ziua Națională se scriu editoriale festive, se pune în valoare semnificația acestui eveniment cu rezonanță profundă în istoria neamului, se exaltă eroismul celor ce s-au jertfit pe Altarul Patriei pentru Independență, libertate și suveranitatea națiunii și așa mai departe pe aceeași coardă encomiastă.

Și, într-adevăr, dacă este a ne... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale