Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



22.04.2014 08:09

Gest huliganic la Crovu


A A

Un jucător de la Răscăeți a fost lovit cu un levier

Un jucător de la Răscăeți a fost lovit cu un levier
foto arhivă

❚ “Căpitanul echipei gazdă l-a lovit cu pumnul pe Ionuț, după care l-a pus jos și a sărit pe el, rupându-i un dinte. Am vrut să-l trag pe copil de acolo, însă parcă erau turbați toți, căsăpise pe el să-l omoare. Un spectator a traversat terenul cu un levier și l-a lovit puternic în spinare, în zona rinichilor, încât l-a lăsat paralizat, nu se mai putea mișca, doar țipa de durere”, ne-a povestit Vasile Coman, viceprimarul comunei Răscăeți, martor al scenei ❚ “Nu am văzut în viața mea așa ceva, am crezut că Ionuț nu mai scapă cu viață. Are totul zdrobit în zona rinichilor, au vrut să-l nenorocească. Nu mai mergem niciodată la Crovu, să-i ducă în alt județ, în alt campionat, noi nu mai călcăm acolo”, a mai spus viceprimarul Coman

 

C. M.


 

Actele de un huliganism extrem continuă pe stadioanele județului, iar în Sâmbăta Paștelui un jucător al echipei Petrolul Răscăieți putea să fie omorât cu un levier, la Crovu, de către un spectator al formației locale.

 

Ionuț Cristea are 23 de ani și abia a trecut printr-o tragedie, luna trecută decedându-i tatăl, încât mai era puțin și risca să nu se mai întoarcă nici el viu de la Crovu.

“În minutul 85, căpitanul echipei gazdă l-a lovit cu pumnul pe Ionuț, după care l-a pus jos și a sărit pe el, rupându-i un dinte. Am vrut să-l trag pe copil de acolo, însă parcă erau turbați toți, căsăpise pe el să-l omoare. Un spectator a traversat terenul cu un levier și l-a lovit puternic în spinare, în zona rinichilor, încât l-a lăsat paralizat, nu mai putea mișca, doar țipa de durere. Asistentul prezent la meci ne-a spus să nu-l mișcăm, de teamă să nu aibă coloana ruptă, așa că am l-am acoperit cu niște haine și l-am ținut acolo în iarba udă, până a venit Ambulanța. Avea frisoane puternice, iar lovitura primită a declanșat o umflătură foarte mare. Poliția a venit mai târziu, pentru că era la un alt meci, la Odobești, în schimb țin să mulțumesc brigăzii de arbitri, în special domnișoarei de la centru (n.r. Denisa Comănoiu), care a dat dovadă de mult curaj, să nu mai spun că a predat și o lecție de arbitraj”, ne-a povestit Vasile Coman, viceprimarul comunei Răscăieți, dar și cel care se ocupă de echipa de fotbal locală.

 

,,A fost băgat direct la perfuzii, i-au făcut patru radiografii”

“Crovu a jucat cu un fotbalist pe fals, unul Delma și probabil că oamenii s-au deranjat când au auzit că vrem să-l contestăm. Nu se poate să lovești un copil cu ranga, ăsta nu mai e fotbal, e junglă! L-am dus de urgență la spitalul din Târgoviște, unde a fost băgat direct la perfuzii. I-au făcut patru radiografii, pentru că în afara loviturii de levier, i-au mai cărat la pumni și picioare fără număr. Nu am văzut în viața mea așa ceva, am crezut că Ionuț nu mai scapă cu viață. În Duminica Paștelui l-am luat acasă, să stea și el cu familia, mi s-a rupt sufletul de mila lui. Are totul zdrobit în zona rinichilor, au vrut să-l nenorocească. Nu mai mergem niciodată la Crovu, să-i ducă în alt județ, în alt campionat, noi nu mai călcăm acolo. Acum câțiva ani, un arbitru a inventat că la Răscăieți a aruncat cineva cu cuțitul spre el, o minciună care ulterior a fost desconspirată, iar pe noi ne-au distrus cei de la AJF Dâmbovița. Să vedem ce măsuri vor lua contra celor de la Crovu, însă parcă văd că nu ne vor da nici meci câștigat”, a mai spus viceprimarul Coman.

Din câte se pare, Denisa Comănoiu a așteptat trei minute pentru ca spiritele să se calmeze, iar apoi a reluat jocul. În mod normal, după asemenea incidente, meciul trebuia oprit, însă probabil că și ei i-a fost teamă de localnici, încercând să-i mulțumească, pentru a scăpa teafără de acolo. Dacă cele povestite de viceprimarul de la Răscăieți se confirmă, atunci trebuie luate măsuri dure împotriva agresorului, dar și a echipei Juventus Crovu.

 



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Victorie importantă în finala mică
Să vină finalul!
Ziduri egalează pe Titu
Înfrângere la București
Bucșani s-a oprit în Etapa Regională la Cupa Satelor
Fără victorie sau gol marcat
Sezon ratat
Rezultate bune la baschet și fotbal
CSM Târgoviște își recapătă strălucirea
Urban Titu se desprinde la Liga a 4-a


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

La limita guvernării europene

A trecut neobservată o remarcă a comisarului european Vìra Jourová, care zicea la începutul anului că Uniunea Europeană este „la limită” în ceea ce privește gestionarea sa. "Există deja o organizare a Comisiei Europene în vicepreședinți executivi, vicepreședinți și comisari obișnuiți. Aș spune că suntem la limita a ceea ce este fezabil din punct de vedere managerial”, a... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale