Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



27.07.2015 00:09

Editorial sportiv:: Lovitura de la colț


A A

Un fotbal curat sau nesfârșite ilegalități?

Un fotbal curat sau nesfârșite ilegalități?

COSTIN MIHAI

 


 

Am așa o impresie că reprezentanții echipelor în Comitetul Executiv al Asociației Județene de Fotbal Dâmbovița sunt pe acolo doar la număr, fără a înțelege prea bine care e rostul lor într-o asemenea structură de conducere. În primul rând, nu sunt convins că stăpânesc legile fotbalului.

Poate doar Valică Junghie, de la Perșinari, care m-a impresionat prin cultură sportivă. Să nu mai spun câte eforturi de presă am depus pentru a fi cooptați în Comitetul Executiv și reprezentanții echipelor, însă nici măcar acum lucrurile nu sunt în regulă acolo. Hodoronctronc, s-a trecut la patru serii de Liga a V-a, două cu 14 echipe, iar altele două cu numai 12 (?), urmând ca la Liga a VI-a să apară numai două serii. Așa, din senin, fără să se respecte anumite cerințe regulamentare.

Ca uluiala mea să fie și mai mare, nu mai retrogradează nimeni de la Onoare. În schimb, au fost introduse aici vreo șapte echipe de la Promoție, inclusiv Sportul Gemenea, formație care a terminat abia pe locul 5 în Promoție Nord, conform site-ului AJF Dâmbovița. De ce Sportul Gemenea și nu mai bine clasatele Voința Steaua Pietroșița sau Petrolul Iedera, chiar e de anchetat. Eu știu că la echipa din Gemenea este implicat financiar și Claudiu Mănescu, șeful lui Tudor Emil de la Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Dâmbovița, dar chiar așa de grosolan să „rezolvi problema”? Sau de ce nu ar face saltul către Liga a V-a și echipele care au terminat pe locurile 3, 4 și chiar 5 în Seriile Sud și Vest de la Liga a VI-a?

Eu cred că mai degrabă ar fi trebuit umblat la Liga a IV-a, unde avem un campionat leșinat, cu 18 echipe, care se cam joacă degeaba. Probabil că este unic în fotbalul național, poate și mondial, ca după un sezon la nivel de județ (Ligile a IV-a, a V-a și a VI-a) să nu retrogradeze nicio echipă! Oameni buni, vă dați seama în ce hal s-a ajuns?! Îi felicit sincer pe oficialii Voinței Crevedia, care au ales să se transfere în campionatul județului Ilfov, dar și pe cei care au refuzat să mai continue în fotbalul dâmbovițean! Iar domnii primari care finanțează din banii publici echipele locale, ar cam trebui luați la bani mărunți, să vedem dacă respectă sau nu legea.

Cum Direcția Națională Anticorupție (DNA) sau Curtea de Conturi au călcat pragul cluburilor din primele ligi, pentru ce nu le-ar vizita puțin și pe cele de județ? Nu de alta, dar s-ar putea ca și aici să fie prejudiciat bugetul public. Până la urmă, ce vrem? Un fotbal curat, o societate solidă sau nesfârșite ilegalități? Credeți că au ajuns întâmplător unii pe la „mititica”?



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Bezdead rezistă pe podium în Seria Nord
Apar campionii la înot
Aninoasa pierd primul meci
Medalii la judo pentru CS Târgoviște
Sute de copii din 6 județe, prezenți la Nucet
Victorie importantă în finala mică
Să vină finalul!
Ziduri egalează pe Titu
Înfrângere la București
Bucșani s-a oprit în Etapa Regională la Cupa Satelor


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Șoșocismul de mahala

Așa ar putea fi caracterizată ciorovăiala grotescă dintre senatoarea bântuită de un egocentrist violent, pe numele ei, pe care îl mai poartă încă, Șoșoacă Ivanovici Diana și soțul ei, la fel de egocentru, Șoșoacă Silvestru, ambii închipuindu-se fiecare buricul Universului. Pe mine, unul, nu mă interesează de unde s-au luat, însă spectacolul, repet, grotesc, pe care îl oferă pe micile ecrane dă... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale