Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro04.05.2020 09:17

PSD Dâmbovița:


A A

"Un deputat PNL a girat adoptarea tacită a minciunii autonomiei Ținutului Secuiesc!"


 

 

COMUNICAT DE PRESĂ

România a devenit în ultimele trei luni terenul de joacă al președintelui României și al Guvernului Orban. Absurdul declarațiilor politice ale președintelui Klaus Iohannis te face să te întrebi care este însă adevăratul motiv al acestora și de ce s-a ales să se meargă până la a învrăjbi cetățenii țării. 

Manipularea murdară a președintelui Klaus Iohannis are doar un singur răspuns: acoperirea a ceea ce de fapt se întâmplă cu adevărat în România. Klaus Werner Iohannis a mers până acolo încât, conspectând parcă din manualele de manipulare din Al Doilea Război Mondial, a acuzat PSD că vrea să cedeze Ardealul. Minciuna aruncată în spațiul public a avut scopul clar ca emoția provocată de aceasta să acopere rațiunea românilor.

Ieșirea președintelui reprezintă soluția finală prin care încearcă să acopere lipsa măsurilor luate de Guvernul Orban, măsuri care să rezolve adevăratele probleme ale românilor: nivelul de trai, pierderea locurilor de muncă, blocarea sistemului sanitar pentru toți cei care au alte probleme de sănătate în afară de COVID-19, distrugerea firmelor românești prin lipsa unui ajutor concret al statului.

Cum poate unul ca Iohannis să spună că  PSD dă Ardealul ungurilor, când el este cel care a girat „exportul” românilor pe plantații din Germania și vânzarea pădurilor României la firme austriece???

Revenind la proiectul privind autonomia Ținutului Secuiesc, acesta a fost inițiat de către deputații UDMR Biro Zsolt-Istvan și Kulcsár-Terza József-György. Proiectul de lege a fost introdus în Camera Deputaților la 23 decembrie 2019, fiind trimis la 10 februarie 2020 către Comisia pentru administrație publică si amenajarea teritoriului, pentru raport. Deși termenul pentru depunerea raportului era fixat pentru 20 februarie, documentul a venit abia în data de 4 martie 2020.

De subliniat: președinta Comisiei pentru Administrație Publică este deputata PNL Angelica Fador.

Președintele uită să mai spună însă că, în 2005, în Senatul României, senatorii PSD, PC și PRM au respins propunerea „autonomiei Ținutului Secuiesc” SUSȚINUTĂ la vremea aceea de PNL.

PSD DâmbovițaComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

"Am câștigat Târgoviște, Moreni, Pucioasa, Fieni și 59 de comune"
Teatrul de Vară va deveni Amfiteatru în aer liber, iar Casa Sindicatelor - Centru Cultural Multifuncțional
Problemele din Apărare, atacate frontal
30 de ani ne-au tăiat dreptul la normalitate!
PSD Dâmbovița a lansat o linie telefonică TEL VERDE
"Autorizații sanitare la TOATE unitățile de învățământ"
Victor Ponta, vizită în județul Dâmbovița
Leonardo Badea, propunerea PSD pentru premier dacă Guvernul Orban cade
Prezentarea candidaților PSD Târgoviște pentru Primăria Municipiului Târgoviște și Consiliul Local
Moțiunea pentru demiterea Guvernului Orban


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

La alegerile locale s-a echilibrat jocul

În ciuda unor previziuni pesimiste, românii au ieșit duminică, 27 septembrie 2020, masiv și hotărât la vot. Dar și cu o firească disperare a cărei rațiune s-a revendicat din dorința de a se produce o schimbare în bine a traiului lor în județele și localitățile patriei.

[citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale