Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



21.11.2014 00:07

Baschet (f). CSM Târgoviște – Sepsi Sf. Gheorghe 51–62 (11-11, 10-13, 10-21, 20-17)


A A

Umilință de la Sepsi

Umilință de la Sepsi
Târgoviște a pierdut fără drept de apel în fața celor de la Sepsi Sf. Gheorghe

❚ Meciul de miercuri seara putea să reprezinte mai mult decât o revanșă ❚ Cu multe ratări, așa a început partida. Nici Chrissy Givens, nici Poole nu au putut găsi antidotul pentru a străpunge apărarea propusă de Zoran Mikes ❚ La pauza mare, târgoviștencele aveau un deficit de trei puncte ❚ Ultimele secvențe au reprezentat o adevărată umilință pentru Târgoviște, care a pierdut al doilea meci de pe teren propriu în sezonul regulat și nu s-a terminat nici turul

MĂDĂLIN RĂDUCU


CSM Târgoviștea venea după o serie de zece victorii consecutive în campionat și dorea să prelungească seria succeselor. Recordul a fost posibil și pentru că în această perioadă numele adversarilor întâlniți nu spun mare lucru în baschetul feminin românesc. În afară de Alba Iulia și Alexandria (ambele în deplasare), au fost echipe de „duzină”. Sepsi Sf. Gheorghe nu putea fi încadrată în această categorie, fiindcă întotdeauna formația din Covasna a cochetat cu podiumul și în debutul actualului sezon a scos CSM-ul din Cupa României. Tocmai de aceea, meciul de miercuri seara putea să reprezinte mai mult decât o revanșă.

Ineficiență la toate capitolele

N-a fost să fie, pentru că nivelul arătat de CSM Târgoviște a fost mult sub așteptările publicului. Cu multe ratări, așa a început partida. Nici Chrissy Givens, nici Poole nu au putut găsi antidotul pentru a străpunge apărarea propusă de Zoran Mikes. S-a ratat mult de ambele părți și doar Huțanu a găsit aruncarea de trei puncte care a menținut în joc formația gazdă. În rest, după un prim sfert modest din punct de vedere baschetbalistic, cu multe faze anevoioase, Sepsi s-a desprins în actul secund. Târgoviștencele reușiseră doar 11 puncte, record negativ, însă nici până la pauza mare nu au reușit să îmbunătățească situația. Poole s-a făcut remarcată la ultima fază, în timp ce pentru oaspete pivoții Pașcalău și Murphy s-au distrat sub panouri, cu recuperări defensive și puncte marcate. De altfel, la același capitol în contul oaspetelor au contribuit din plin Annemarie Pârău și Jeffery. La pauza mare, târgoviștencele aveau un deficit de trei puncte.

Final plin de frustrare

Conform parcursului actual din campionat, CSM-ul avea de partea sa statistica. Cifrele spuneau că formația lui Dan Fleșeriu avea mai mereu o revenire în sfertul trei, deci imediat după pauza mare. Dar, n-a fost să fie, întrucât Sf. Gheorghe s-a distanțat pe tabela de marcaj, grație aruncărilor de trei puncte reușite de aceleași Jeffery și Caldwell. Tocmai din acest motiv, și incapabilă să reacționeze, echipa târgovi șteană s-a văzut în incapacitatea de a încerca o revenire. Aceasta s-a produs în ultimul sfert, dar a rămas doar la stadiul de tentativă, întrucât punerea în practică s-a lovit de jocul solid prestat de Sf. Gheorghe. Ultimele secvențe au reprezentat o adevărată umilință pentru Târgoviște, care a pierdut al doilea meci de pe teren propriu în sezonul regulat și nu s-a terminat nici turul. Mai rămâne recordul negativ de 51 de puncte marcate într-un meci susținut pe teren propriu, precum și spectatorii care au părăsit sala cu multe minute înainte de fluierul final.

Caseta statistică

Sala: „Sporturilor” ; Spectatori: 1.000; Arbitri: Costin Bogdănescu și Andrei Bădilă; Comisar FR Baschet: Cristian Vilcinschi

Târgoviște: Chadijah Whittington, Porchia Green 5 (1x3), Selena Kirberg, Claudia Ușurelu, Raluca Alecu, Andreea Huțanu 5 (1x3), Elena Dincă 3 (1x3), Monique Coker 7 (1x3), Ancuța Stoenescu, Jasmine Watson 2, Porsche Poole 17 (2x3), Chrissy Givens 12. Antrenor: Dan Fleșeriu.

Sf. Gheorghe: Christall Caldwell 13 (3x3), Izabela Lovasz, Kincso Kelemen, Melania Kokovay, Taneisha Harrison 9 (1x3), Florina Pașcalău 8, Annemarie Pârău, Iringo Debreczi, Tunde Kilin, Stefanie Murphy 7, Cristiana Cutaș 8 (2x3), Janeesha Jeffery 17 (4x3). Antrenor: Zoran Mikes.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Rezultate bune la baschet și fotbal
CSM Târgoviște își recapătă strălucirea
Urban Titu se desprinde la Liga a 4-a
Etapă Interjudețeană de juniori la Nucet
Un dâmbovițean la Youth Council Coaches
Înfrângere dură la baschet
Cu CSA Steaua să joace juniorii Chindiei!
Sesiune de antrenamente sub egida FRF
Interliga Dâmbovița s-a jucat duminică la Bucșani
Adunare Generală la AJF Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (I)

GEORGE COANDĂ


2024. 13 aprilie. O zi care ar putea rămâne o dată fatidică în istoria niciodată liniștită a umanității. Iranul ayatollahilort fundamentaliști a atacat cu o ploaie de drone și de rachete Israelul. A fost, se poate spune fără nicio urmă de glumă, un atac dinainte anunțat. De multă vreme, Teheranul, însă, nu a avut la îndemână un „casus belli”, fie și jucat la... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale