Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro08.10.2021 00:16

În Dâmbovița, Inspectoratul Școlar Județean se află în...


A A

Ultimele pregătiri pentru concursul de directori de școli

Ultimele pregătiri pentru concursul de directori de școli

*257 de candidați și-au depus dosarul pe 14 septembrie pentru acest examen, dintre care șapte au fost respinși. Astfel, la nivel județean, 150 de candidați se pregătesc săptămâna viitoare să-și încerce șansa pentru ocuparea unui post de director al unei unități de învățământ

 

În sfârșit, conducătorii unităților de învățământ nu vor mai fi numiți politic, ci își vor dobândi capacitatea prin proba scrisă pentru ocuparea posturilor de directori, care va avea loc săptămâna viitoare, pe 15 octombrie, în toată țara. În județul Dâmbovița,  inspectorul general, prof. Cătălina Homeghiu ne-a confirmat că 257 de candidați și-au depus dosarul pe 14 septembrie pentru acest examen, dintre care șapte au fost respinși.

Astfel, la nivel județean, 150 de candidați se pregătesc săptămâna viitoare să-și încerce șansa pentru ocuparea unui post de director al unei unități de învățământ. Inspectorul general, prof. Cătălina Homeghiu a vorbit despre ultimele pregătiri pentru concursul care va decide noii directori de școli.

Concursul va începe  pe 15 octombrie

„Este o perioadă aglomerată acum pentru că pregătim și concursul pentru directori. Pe lângă problemele cu care ne confruntăm de COVID în unitățile de învățământ, iată că sunt foarte multe de făcut și pentru acest concurs pentru directori care va avea loc pe 15 octombrie, săptămâna viitoare, proba scrisă. După care vor merge la proba de interviu doar cei care au obținut minim nota 7. Interviul se va desfășura în perioada noiembrie-decembrie.

În județul Dâmbovița am avut 257 de candidați care și-au depus dosarul, iar șapte dintre ei au fost respinși. Astfel, avem în jur de 250 de candidați pentru posturile de directori de școli la nivel județean”, a precizat Cătălina Homeghiu, inspectorul general școlar din județul Dâmbovița. De asemenea, cei care vor obține posturile de directori prin intermediul concursului își vor începe mandatul din luna ianuarie 2022.

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

La a 54-a Crizantemă muzicală târgovișteană (II)
Tinerețea Romanței la „Crizantema de aur”
Societățile mari din Târgoviște, afectate de creșterea facturilor la energie!
Simpozion dedicat Zilei Armatei Române
„Creșterea salariului minim nu îmbunătățește cu nimic situația”
Poliția Dâmbovița, cooperare cu autoritățile din Belgia
La a 54-a Crizantemă muzicală târgovișteană (I)
Refacerea DJ 714 din zona montană!
„E o situație critică! Spitalele sunt arhipline”
300 de solicitări de testări COVID pe zi
Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

La a 54-a Crizantemă muzicală târgovișteană (II)

Să amintim eroica ediția a 53-a – nu este o vorbă în vânt, chiar a fost eroică! – desfășurată în plină pandemie de COVID-19, când, pentru că restricțiile erau draconice, festivalul era cât pe-aci să-și întrerupă numărătoarea, ceea ce ar fi putut duce chiar la amânarea sa sine die. Și dacă s-ar fi petrecut așa ceva, ar fi fost unii invidioși păguboși care ar fi... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale