Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro23.06.2022 00:18

La Târgoviște,


A A

Ultimele lucrări în zona Bulevardului Regele Carol I

Ultimele lucrări în zona Bulevardului Regele Carol I

A început asfaltarea sensului giratoriu de la intersecția bulevardelor I.C. Brătianu și Regele Carol I. Conducere Primăriei Târgoviște a anunțat că lucrările vor fi desfășurate numai pe timp de noapte până când vor fi finalizate. De asemenea, au avansat lucrările și pe Bulevardul Mircea cel Bătrân. Pentru acest proiect, lucrările presupun refacerea integrală a parții carosabile, turnarea a două straturi de asfalt, dar și refacerea trotuarelor, inclusiv înlocuirea bordurilor existente, deteriorate,  cu borduri de granit. 

În ceea ce privește proiectul de modernizare al Bulevardului Regele Carol I, lucrările au ajuns la final. În următoarele zile vor fi trasate liniile de marcaj, dar acest lucru se va întâmpla după ce va fi asfaltat sensul giratoriu de la intersecția bulevardelor I.C Brătianu și Regele Carol I. O altă arteră rutieră modernizată în cadrul aceluiași proiect a fost strada Locotenent Stancu Ion.

Proiectele privind infrastructura rutieră vor continua și perioada următoare. Primăria Târgoviște are în plan să reabiliteze și Calea Domnească. Cel mai probabil, acest proiect va intra alături de cele 17 străzi din municipiul Târgoviște, care vor fi reabilitate în cadrul Programului Național Anghel Saligny. Vom reveni cu mai multe detalii asupra acestui subiect.

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Hramul mănăstirii Peștera
Războiul lui Putin, la scara necuprinsă a Universului
Investiții ample în infrastructura școlară
Ședința Colegiului Prefectural Dâmbovița, despre probleme... de vară
Procentul de promovare la Evaluarea Națională a fost de 76,65%
Achiziție utilaje pentru dezvoltarea activității societății MONDO PARETI S.R.L.
Achiziție utilaje pentru dezvoltarea activității societății MONDO PARETI S.R.L.
Târgoviște, pe podiumul național la Destinația Anului 2022
Jurnal de război. Suntem înecați într-o lacrimă cât Pământul (I)
Mobilizare generală pentru finalizarea Recensământului Populației și Locuințelor!


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Războiul lui Putin, la scara necuprinsă a Universului

Găuri negre (blackhole) și stele neutronice sunt în ciocnire între ele și, apoi, fuzionează; un obiect cosmic misterios dintr-o galaxie pitică, aflată la 3 miliarde ani-lumină de Terra „a produs 1600 de explozii de energie în doar 60 de ore; celebrul telescop spațial Hubble, iscodind cu ochiul său magic Universul, a descoperit rămășițele gazoase ale unei supernove antice rătăcind în Marele Nor al lui Magellan și că centrul Căii... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale