Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



22.04.2014 08:08

Editorial sportiv :: Lovitura de la colț


A A

Ultima "modă" în fotbal, lovitura cu levierul

Ultima

COSTIN MIHAI


“Din cauza articolelor voastre, vine mereu poliția să mă întrebe de incidentele de pe stadioane. Mai apar probleme, însă și vouă vă place să le înfloriți”, au sunat ca un reproș vorbele președintelui AJF Dâmbovița, Emil Tudor. Omul părea deranjat mai degrabă că aproape săptămânal primește vizitele polițiștilor la birou, decât că pe stadioanele județului actele de huliganism au depășit orice limită.

 

Nu înflorim noi, domnule Tudor, dumneavoastră încercați să ascundeți aceste nereguli, principalii vinovați de toate aceste scandaluri interminabile. În disperarea de a avea cât mai multe echipe, dar și mai multe venituri, judecați cu blândețe sau chiar acoperiți asemenea evenimente. Am impresia că nici măcar nu vă deranjează, câtă vreme vă merge foarte bine și în vremuri de criză, chiar dacă nu vă recomandă prea multe pentru a deține asemenea funcții și avantaje.

Suspendarea terenului sau chiar a unui jucător sau antrenor, care oricum își văd liniștiți de treabă, nu-i vor descuraja niciodată pe huliganii de pe stadioanele județului. Chiar nu vă mănâncă obrazul când vă caută poliția pe la serviciu? Tot aud de “momentul zero” în combatarea actelor de violență din fotbalul dâmbovițean, însă nimeni nu e capabil să oprească această pacoste.

 

Și e așa de ușor de eliminat. Aplicați regulamentul, doar atât, cu riscul de a exclude din competiție o echipă, două, chiar zece. Foarte bine, să rămână puține, dar serioase, având garanția că practică un fotbal civilizat și nu lovitura cu levierul. Unii chiar s-au uzat prin fotbalul dâmbovițean, așa că a venit vremea să plece acasă.

 

Singurul care a avut această demnitate se numește Ion Coman, iar eu îl respect pentru asta. A înțeles că trebuie să facă pasul înapoi. Alții, în schimb, continuă să tragă de funcții, chiar dacă se numără printre miliardarii județului. Nu vă luați după aparențe, știu să pozeze în muritori de foame, dar sunt putred de bogați.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

CSM Târgoviște a pierdut finala mică
Longo, misterul unor luni pierdute
Luptă acerbă la Liga a 5-a, Seria Nord
Anastasia Udroiu Ivan, dublă campioană națională
Bezdead rezistă pe podium în Seria Nord
Apar campionii la înot
Aninoasa pierd primul meci
Medalii la judo pentru CS Târgoviște
Sute de copii din 6 județe, prezenți la Nucet
Victorie importantă în finala mică


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (I)

Pe măsură ce alegerile prezidențiale din România de peste Prut/Republica Moldova se apropie, Kremlinul putinist n-o slăbește din cătarea lui criminală. Printre armele pe care deja le-a pus în bătaie sunt și politicienii românofobi, unii dintre aceștia de neam românesc (!?), și politruci ruși de la Tiraspol, și găgăuzii delicatetei bașcane Evghenia Guțul cu sufletul tot dăruit țarului Putin și cu un kalașnikov pitit sub fustă. Este... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale