Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



30.12.2014 00:10

Asta chiar le întrece pe toate!


A A

Ultima mare bătaie de joc din 2014 a AJF-ului

Ultima mare bătaie de joc din 2014 a AJF-ului
Florin Bărăceanu și Petre Honciu sunt total nemulțumiți de atitudinea lui Emil Tudor și Ionel Dănciulescu

❚ La Apel, ultimele două cazuri, IL Caragiale – Unirea Ungureni și PCM Ungureni – Voința Vișina, rămase încă nerezolvate, pot intra lejer în istoria fotbalului județean drept cele mai disputate ❚ Vinerea trecută, Ionel Dănciulescu, Gheorghe Bratu și Costinel Neagu au stabilit ca ieri să fie data de judecare a celor două cazuri ❚ Emil Tudor nu a avut nevoie de mai mult pentru a-i transmite imediat lui Ionel Dănciulescu că nu se va mai ține nicio ședință ❚ „Am schimbat două mașini ca să ajung la AJF. Și acolo, ce să vezi: îmi spun că se amână. Nu m-a anunțat nimeni. Am avut două incidente până să ajung la Târgoviște”, a transmis Florin Bărăceanu ❚ „Am vorbit cu Dănciulescu. De data aceasta, am vorbit frumos, nu l-am mai înjurat. Mi-a spus pe cuvântul lui de onoare că i-a transmis șeful lui, adică Emil Tudor, că nu se mai ține nicio ședință. Dacă s-ar judeca corect, ar trebui să nu mai vină nimeni!”, a spus și Petre Honciu

MĂDĂLIN RĂDUCU,

COSTIN MIHAI

 


 

În acest an, Asociația Județeană de Fotbal Dâmbovița condusă de Emil Tudor a călcat de multe ori strâmb în ceea ce privește organizarea fotbalului în județ. Pe lângă unele delegări neinspirate, schimbări și demisii de mare rezonanță după finalul turului, au mai existat și decizii luate de comisiile jurisdicționale, majoritatea contestate vehement de oficialii implicați. Surprinzător, Comisia de Competiții și Disciplină a lui Vasile Stroe a avut ceva mai multă liniște în tur. În schimb, nu același lucru se poate spune despre cea de Apel, prezidată de Ionel Dănciulescu. Aici, ultimele două cazuri, rămase încă nerezolvate, pot intra lejer în istoria fotbalului județean drept cele mai disputate. IL Caragiale – Unirea Ungureni și PCM Ungureni – Voința Vișina sunt cele două spețe de la Apel care nu-și vor găsi rezolvare în acest an, fiind nevoie ca începutul lui 2015 să aducă lumină.

De ce s-au amânat cazurile?

Dacă inițial, adică la Disciplină, atât Unirea, cât și PCM-ul, au avut câștig de cauză, nu același lucru s-a întâmplat și la Apel, acolo unde au pierdut. Vinerea trecută, Ionel Dănciulescu, Gheorghe Bratu și Costinel Neagu au stabilit ca ieri să fie data de judecare a celor două cazuri. Astfel, trebuiau să fie prezente cele patru părți implicate: Unirea, PCM, Caragiale și Vișina. Petre Honciu și Florin Bărăceanu au primit vestea imediat și au confirmat prezența. Totuși, au fost întâmpinate probleme cu contactarea reprezentantului echipei din Caragiale, care a transmis luni de dimineață, în ziua ședinței, că nu poate ajunge la AJF, fiindcă este plecat în Maramureș. Emil Tudor nu a avut nevoie de mai mult pentru a-i transmite imediat lui Ionel Dănciulescu că nu se va mai ține nicio ședință. Practic, s-a amânat pe loc, urmând să fie programată o alta la o dată ulterioară.

„Nimeni din AJF nu răspunde la telefon”

Florin Bărăceanu, finanțatorul formației PCM Ungureni, a fost nevoit să treacă prin multe clipe grele pentru a ajunge de la București la Târgoviște, ținând cont de condițiile meteorologice. Ba mai mult, patronul celor din Ungureni a căutat în permanență răspunsuri, însă nimeni nu a putut răspunde întrebărilor. „Am schimbat două mașini ca să ajung la AJF. Și acolo, ce să vezi: îmi spun că se amână. Nu m-a anunțat nimeni. Am avut două incidente până să ajung la Târgoviște. O dată ce ne-au anunțat, credeam că se va judeca. Sunt total nemulțumit că nu mi-a spus nimeni nimic”, ne-a declarat Bărăceanu, care a precizat și un amănunt interesant referitor la Emil Tudor: „În primul rând, domnul Tudor nu mai răspunde la niciun telefon. Domnul Tudor ne-a sunat doar când a avut nevoie de noi. Păi ăștia sunt oameni? În loc să ne țină aproape, că de aici mănâncă și ei o pâine, ei ce fac?”. Florin Bărăceanu a sesizat și un aspect interesant. Cum ședința Comisiei de Apel a fost amânată din cauza faptului că reprezentantul celor de la IL Caragiale nu a putut să ajungă la Târgoviște, de ce nu s-a judecat celălalt caz aflat pe rol, PCMVi șina? „Pe lângă cei de la Caragiale, se mai judeca și PCM – Vișina. Pe ăsta de ce nu l-au avut în vedere? Am încercat să tot sun, să găsesc explicații, dar nimeni din AJF nu răspunde la telefon”, a mai spus Bărăceanu.

Întrebările lui Honciu pentru AJF

Petre Honciu, delegatul celor de la Unirea Ungureni, a aflat încă de ieri la prânz că ședința Apelului a fost amânată pentru anul viitor. Cu toate acestea, el a ținut cu tot dinadinsul să fie prezent la sediul AJF. „Am vorbit cu Dănciulescu. De data aceasta, am vorbit frumos, nu l-am mai înjurat. Mi-a spus pe cuvântul lui de onoare că i-a transmis șeful lui, adică Emil Tudor, că nu se mai ține nicio ședință. Dacă s-ar judeca corect, ar trebui să nu mai vină nimeni! Așa mi-a spus și atunci, că am judecat în baza probelor”, ne-a declarat Petre Honciu. Delegatul Unirii Ungureni încă nu are răspuns la unele întrebări, pe care a ținut să le transmită public: „De ce se mai amână pentru la anul? Când o să se judece și cazurile noastre? Ce dacă nu venea cel de la Caragiale? Nu s-a mai judecat și fără noi? Nu a judecat domnul Dănciulescu singur?”. Petre Honciu a comentat și celălalt caz, care ieri a fost identic în suferință cu al echipei sale: „Am fost ieri acolo, la AJF. A venit și băiatul de la PCM Ungureni (n.r. Florin Bărăceanu). A venit de la București special pentru acest lucru. Îmi părea rău de el, că i se stricase și mașina”.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Rezultate bune la baschet și fotbal
CSM Târgoviște își recapătă strălucirea
Urban Titu se desprinde la Liga a 4-a
Etapă Interjudețeană de juniori la Nucet
Un dâmbovițean la Youth Council Coaches
Înfrângere dură la baschet
Cu CSA Steaua să joace juniorii Chindiei!
Sesiune de antrenamente sub egida FRF
Interliga Dâmbovița s-a jucat duminică la Bucșani
Adunare Generală la AJF Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (I)

GEORGE COANDĂ


2024. 13 aprilie. O zi care ar putea rămâne o dată fatidică în istoria niciodată liniștită a umanității. Iranul ayatollahilort fundamentaliști a atacat cu o ploaie de drone și de rachete Israelul. A fost, se poate spune fără nicio urmă de glumă, un atac dinainte anunțat. De multă vreme, Teheranul, însă, nu a avut la îndemână un „casus belli”, fie și jucat la... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale