Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro10.07.2019 00:25

Președintele forului administrativ județean, Alexandru Oprea, consideră că este nevoie de un plan de urbanism zonal


A A

Ulmi - Aninoasa - Răzvad, zonă industrială în vizorul CJD

Ulmi - Aninoasa - Răzvad, zonă industrială în vizorul CJD

❚ Aceste localități dispun de suprafețe importante de teren extravilan care permit înființarea unor viitoare capacități de producție, un exemplu elocvent în acest sens fiind chiar comuna Ulmi ❚ „În perioada următoare vom propune autorităților locale un regulament de asociere pentru a întocmi acest plan de urbanism zonal”, a declarat președintele CJD, Alexandru Oprea.

 

VIOLETA STANCIU


Consiliul Județean Dâmbovița a ajuns la concluzia că se impune elaborarea în regim de urgență a unui Plan de urbanism zonal pentru zona industrială Ulmi -Aninoasa - Răzvad! Aflate în imediata vecinătate a municipiului Târgoviște, care practic nu prea mai are unde să se extindă, aceste localități dispun de suprafețe importante de teren extravilan care permit înființarea unor viitoare capacități de producție, un exemplu elocvent în acest sens fiind chiar comuna Ulmi.„La nivelul Direcției de Urbanism a CJD am avut o discuție și o analiză cu arhitectul șef al județului, analiză în urma căreia a reieșit necesitatea întocmirii unui plan de urbanism zonal legat de zona industrială Ulmi - Aninoasa – Răzvad. Întrucât sunt necesare reglementări unitare în ceea ce privește dezvoltarea acestei zone, în perioada următoare vom propune autorităților locale un regulament de asociere pentru a întocmi acest plan de urbanism zonal”, a declarat președintele CJD, Alexandru Oprea.Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Banii CJD, împărțiți cu... scântei
"Games of Thrones" cu pilule colorate și efect de... "Star Trek"
Întreruperi de energie electrică
Carmen Holban, președinte executiv interimar PSD Dâmbovița
Investițiile prin PNDL, verificate la bucată
Planul de 10 ani al UE
"Fondul din sănătate este naționalizat și este la Ministerul de Finanțe"
Investițiile în Sănătate, prioritatea CJ Dâmbovița
Centru de hrană pentru 8 creșe la Târgoviște
Pițurcă joacă… țurca cu CSM


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

"Games of Thrones" cu pilule colorate și efect de... "Star Trek"

Uneori ești surprins de câtă fantezie metaforică sunt în stare unii oameni politici care se vor și condottieri porniți în marș spre cucerirea puterii în stat. Uite-l, de pildă, pe acest scorțos și necarismatic Dan Barna sumețit, după victoria (îndoielnică) a USR la europarlamentare, pe drumul spre tronul de la Cotroceni.

[citește tot...]

Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale