Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro23.01.2023 00:16

Mișcări interesante la același sediu social


A A

Uite QUADRA, nu e QUADRA?!

Uite QUADRA, nu e QUADRA?!

*„Este o inginerie de tip «suveică»”, semnalează liderul de sindicat Nicolae Dragodănescu

 

„Mișcări de trupe”... la QUADRA INVEST SRL! Pe adresa fostului agent economic, care a ales calea lichidării în urma unei greve generale care s-a întins pe parcursul mai multor luni, au apărut patru firme, trei cu denumirea de SOLENZARA și una numită GĂEȘTI PROPRIETATE SRL, două administrate de cetățeni germani și două de olandezi. Liderul de sindicat, Nicolae Dragodănescu, susține că mișcarea ar fi de fapt o inginerie de tip ,,suveică" prin care se asigură profit maxim pentru firma angajată în operațiuni cu firma ,,mamă" precum și pentru firmele care vor închiria spațiile si vor vinde mobilă. Partea bună este că foștii salariați au fost contactați în vederea angajării, dar rămâne de văzut ce salarii vor primi oamenii, ținând cont de faptul că de la acest lucru s-a ajuns la închiderea QUADRA INVEST.

„Pe 28 decembrie 2022 s-au înregistrat la Registrul Comerțului 4 firme cu același sediu social - Târgoviște, strada Găești nr. 1 (același sediu social cu al QUADRA INVEST SRL!). Firma SOLENZARA MAISON SRL are ca obiect de activitate fabricarea de mobilă, are 2 asociați și un administrator (cetățenie germană). Firma SOLENZARA SALON SRL are ca obiect de activitate fabricarea de articole confecționate din textile, are 2 asociați si un administrator (cetățenie germană). Firma SOLENZARA GROUP SRL are ca obiect de activitate comerțul cu ridicata a mobilei, are 2 asociați și un administrator (cetățenie olandeză). Firma GĂEȘTI PROPRIETATE SRL, care are ca obiect de activitate închirierea bunurilor imobiliare, care are 2 asociați și un administrator (cetățenie olandeză). Nu este greu de înțeles cum vor funcționa cele patru firme... o firmă va închiria spatiile de producție, o firmă va produce mobilă, alta va avea operațiuni cu prima și cea de-a patra va cumpăra mobilă la un preț și o va vinde cu un alt preț! Este o inginerie de tip «suveică» prin care se asigură profit maxim pentru firma angajată în operațiuni cu firma «mamă» precum și pentru firmele care vor închiria spațiile si vor vinde mobilă. Toate firmele sunt «controlate» prin interpuși de către aceleași persoane sau apropiați ai acestora! Toate cele 4 firme nou înființate pot accesa bani din fonduri europene pentru activitățile eligibile! Va începe recrutarea de personal de la fosta societatea QUADRA, pentru firma care va produce mobilă, și o parte din salariați au fost contactați deja. Vom reveni cu amănunte pe acest subiect!”, a transmis președintele Sindicatului „Valahia” Târgoviște Nicolae Dragodănescu.

 


Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Ministrul Afacerilor Europene la români
Parc fotovoltaic în municipiul Târgoviște
Sprijin pentru instituții sociale din Dâmbovița
Terenurile de tenis din zona Parcului Chindia, în vizorul CJD
Directorul ROMARM, contestat de liderul sindical Constantin Bucuroiu
Zelenskiada (II)
Infrastructura educațională, în continuă dezvoltare
Cascadorii rutiere, penalizate de polițiști
Primăria face deszăpezirea cu proprii salariați și utilaje
„Ziua Poliției Române, sărbătorită, probabil, în stradă”Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Ministrul Afacerilor Europene la români

Din când în când e bine să reevaluăm strategic anumite abordări. Relaționarea României cu Uniunea Europeană a fost un subiect evolutiv, iar acum ne bucurăm de statutul de membru al acestei uniuni politice și economice de 27 de țări europene.

Optimizarea relaționării cu UE a fost o temã pe agenda țării încă înainte de aderarea din 1 ianuarie 2007. Ne amintim că... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale