Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



04.04.2019 00:10

Spectacol voleibalistic la Târgoviște


A A

Turnee semifinale la minivolei și cadete

* La minivolei, trupa pregătită de Ion Atanasiu a terminat pe locul 2 grupa, după CSM București, dar în fața celor de la CSȘ Alexandria și CS Medgidia. Echipa târgovișteană mai are o șansă să ajungă la Turneul Final, pentru că va fi implicată în Faza Semifinală 2 * Din păcate, la cadete, echipa pregătită de Ion Atanasiu nu a reușit calificarea la Turneul Final, pentru că acolo merg doar echipele care au încheiat această fază a competiției pe primul loc. * „Dinamo București reușește să aducă la echipe tot ce e mai bun, dar eu mă mândesc pentru că toate jucătoarele sunt crescute de mine”, a transmis Atanasiu

 

COSMIN SAVA

 


 

Sala Clubului Sportiv Școlar din Târgoviște a găzduit la finalul săptămânii trecute Fazele Semifinale ale competițiilor de Minivolei și Cadete. Clubul Sportiv Școlar a participat cu echipe la ambele categorii, iar formațiile conduse de Ion Atanasiu au obținut rezultate bune.

Echipa de minivolei merge la Turneul Semifinal 2

Echipa de minivolei feminin a Clubului Sportiv Școlar Târgoviște a făcut parte din Seria a 5-a a Fazei Semifinale. Trupa pregătită de Ion Atanasiu a terminat pe locul 2 grupa, după CSM București, dar în fața celor de la CSȘ Alexandria și CS Medgidia. Echipa târgovișteană mai are o șansă să ajungă la Turneul Final, pentru că va fi implicată în Faza Semifinală 2, alături de celelalte echipe care au terminat pe locul 2 în grupele din care au făcut parte, dar și de cele mai bune două echipe care au încheiat această fază a competiției pe locul 3.

Aici sunt șanse de calificare

Atanasiu s-a declarat mulțumit de prestația fetelor și crede că vor obține calificarea la Turneul Final în urma Fazei Semifinale 2. „Am întâlnit CSM București, o echipă foarte bună, care se bate pentru medalii, depinde cum se fac grupele, dar avem o șansă mare la Turneul Semifinal 2. Am avut neșansa să fim în grupă cu CSM, a fost primul an al jucătoarelor de competiție, unele sunt și mai mici de vârstă, nu au avut experiență, a fost un handicap din acest punct de vedere, dar eu sunt mulțumit de prestațiile lor din acest an”, a spus antrenorul târgoviștean. Lotul a fost format din Raluca Puică, Ștefania Neagu, Ema Gâdiuță, Ana Barbu, Diana Ropotan, Raisa Constantin, Andra Stoicescu, Melissa Șotângeanu, Ana Atanasiu, Mara Dumitriu, Alexandra Rotaru și Ștefania Toma.

La cadete nu s-a reușit calificarea

La cadete, CSȘ Târgoviște a făcut parte din Seria a II-a, reușind să încheie această fază a competiției pe locul 2, după Dinamo București, dar mai sus decât Viitorul Pitești și Top Volei Constanța. Din păcate, echipa pregătită de Ion Atanasiu nu a reușit calificarea la Turneul Final, pentru că acolo merg doar echipele care au încheiat această fază a competiției pe primul loc. Antrenorul CSȘ-ului s-a declarat mulțumit de prestația fetelor și spune că echipa pe care o pregătește este în primele zece din țară ca valoare. „Aici am picat cu Dinamo, e greu, pentru că suntem poziționați aproape de București și mereu dăm peste echipe de acolo. Suntem în primele zece echipe din țară, avem o echipă bună, dar e greu atunci când întâlnești o echipă care se bate la titlu, asta e. Ei reușesc să aducă la echipe tot ce e mai bun, dar eu mă mândesc pentru că toate jucătoarele sunt crescute de mine”, a transmis Atanasiu. La această categorie, lotul a fost format din Denisa Bizdrigheanu, Teodora Dumitru, Andrada Dumitrescu, Diana Duță, Camelia Georgescu, Diana Ilinca, Ana Nicolaescu, Ioana Popescu, Diana Cristescu și Andreea Neagu.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Rezultate bune la baschet și fotbal
CSM Târgoviște își recapătă strălucirea
Urban Titu se desprinde la Liga a 4-a
Etapă Interjudețeană de juniori la Nucet
Un dâmbovițean la Youth Council Coaches
Înfrângere dură la baschet
Cu CSA Steaua să joace juniorii Chindiei!
Sesiune de antrenamente sub egida FRF
Interliga Dâmbovița s-a jucat duminică la Bucșani
Adunare Generală la AJF Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)

GEORGE COANDĂ


Un binecunoscut filosof francez Bernard-Henri Levy a deconspirat cum că „suntem în mijlocul celui de-al Treilea Război Mondial”, și că pericolul de moarte, cu toate că pare paradoxal, ne vine din pricina acelei „mari alianțe între islamismul radical și ortodoxia rusă”. Beijingul, totuși, în înțelepciunea lui milenară îndeamnă „părțile relevante... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale