Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



05.10.2015 00:10

Șerban Necșulescu a oferit dezvăluirea anului în fotbalul județean


A A

"Tudor primește un telefon de la echipe și pune arbitri la meciuri"


Șerban Necșulescu și Ion Coman au transmis public, în cadrul unei emisiuni televizate: Tudor Emil impune arbitri la meciuri, la cererea echipelor!

❚ Chiar dacă existau bănuieli sau acuzații în acest sens, acum nu mai încape nicio îndoială că șeful AJF a trimis arbitri la comandă, la solicitarea expresă a anumitor echipe. În mod normal, asemenea dezvăluiri nu pot provoca decât o demisie de onoare a lui Tudor Emil ❚ Atunci când fostul șef al arbitrilor, dar și un fost ecuson FIFA transmit public că președintele de asociație a comandat arbitri la meciuri, acest lucru ar trebui să impună o demisie urgentă, dar și o sesizare de urgență a organelor abilitate ❚ „Dacă are demnitate, Tudor ar trebui să-și dea demisia, dar nu e om. Dacă Mircea Ionescu ar trăi acum, cred că ar râde de noi. Știa exact cum a ajuns Tudor la fotbal. Mai are puțin și iese la pensie, iar după plecarea lui și a altora, o să vedeți ce o să izbucnească acolo”, a sunat mesajul extrem de dur al lui Șerban Necșulescu ❚ Necșulescu nu a ezitat să-i aducă reproșuri și președintelui CJA Dâmbovița, Ioan Negoescu. „Delegările făcute la Divizia D sunt halucinante, erau mai pertinente cele din mandatul Petruței. Negoescu își urmărește interesul, să fie observator, doar că e mai mult prin Anglia” ❚ „Când parcurg delegările arbitrilor la meciuri este un moment care mă distrează. Îi bagă la Liga a IV-a pe niște băieți din ăștia, promovați așa cum nu ar trebui, dar se fac de râs”, a mai spus Ion Coman

COSTIN MIHAI

 


 

Cei mai importanți oameni ai Comisiei Județene de Arbitri vreme de mulți ani, Ion Coman și Șerban Necșulescu, au oferit câteva dezvăluiri incredibile, care nu-l pun deloc într-o lumină favorabilă pe președintele Asociației Județene de Fotbal Dâmbovița, Tudor Emil. Coman și Necșulescu au transmis cât se poate de clar, la ultima ediție a emisiunii Sport Show, de la Columna TV, că Tudor impunea arbitri la anumite meciuri. Chiar dacă existau bănuieli sau acuzații în acest sens, acum nu mai încape nicio îndoială că șeful AJF a trimis arbitri la comandă, la solicitarea expresă a anumitor echipe. Declarațiile oferite de Șerban Necșulescu, fost ecuson FIFA, și Ion Coman, președintele CJA Dâmbovița vreme de peste 20 de ani, nu pot provoca decât o demisie de onoare a lui Tudor Emil.

„Am mai spus-o și o repet. Dacă are demnitate, Tudor ar trebui să-și dea demisia, dar nu e om. Dacă Mircea Ionescu ar trăi acum, cred că ar râde de noi. Știa exact cum a ajuns Tudor la fotbal. Mai are puțin și iese la pensie, iar după plecarea lui și a altora, o să vedeți ce o să izbucnească acolo”, a sunat mesajul extrem de dur al lui Șerban Necșulescu.

„Dacă îl pui pe Tudor să joace fotbal, pune mâna pe minge să o oprească, habar nu are de sportul ăsta”, a transmis și Puiu Tănase, un alt fost șef al arbitrilor dâmbovițeni, prezent sâmbătă la meciul dintre FC Aninoasa și AFC Hărman.

Revoltător! Tudor i-a lui cerut Coman arbitri la comandă

„O spun ca s-o știe toată lumea. Tudor primește un telefon de la echipe și pune arbitri la meciuri. Coman de aia nu a fost bun și nici chiar Petruța Iugulescu. E foarte grav, dar ăsta e adevărul. Șefii arbitrilor nu au comentat, pentru că sunt puși de Tudor. Știți ce făcea Coman în situații din astea? Hotăra să mergem noi ca observatori la acele meciuri. În aceste condiții, ce să le mai ceri arbitrilor? Unii dintre ei nici nu mai știu cum să arbitreze”, a dezvăluit Șerban Necșulescu, confirmat de Ion Coman.

„Domnul Tudor foarte, foarte rar a venit să-mi ceară ceva legat de arbitri, dar a făcut-o. Le transmiteam și eu celor de la delegări că Tudor l-a cerut pe arbitrul cutare la meciul cutare, astfel că mergeam ca observatori eu, Negoescu sau Necșulescu. Să știți că nu se întâmpla nimic”.

În momentul în care fostul șef al arbitrilor, dar și un fost ecuson FIFA transmit public că președintele de asociație le impunea arbitri la meciuri, acest lucru ar trebui să impună o demisie urgentă, dar și o sesizare de urgență a organelor abilitate!

Necșulescu: „Delegările făcute la Divizia D sunt halucinante”

Șerban Necșulescu nu a ezitat să-i aducă reproșuri și președintelui CJA Dâmbovița, Ioan Negoescu, pentru a comenta în termeni deloc favorabili și activitatea altor comisii din cadrul AJF.

„Delegările făcute la Divizia D sunt halucinante, erau mai pertinente cele din mandatul Petruței. Negoescu își urmărește interesul lui, să fie observator, doar că e mai mult prin Anglia. Mai au dreptate și arbitrii care s-au lăsat, dezamăgiți de activitatea pompieristică și fără viitor de aici. Vă spun sincer că am fost la unele meciuri și mi-a fost rușine că sunt arbitru, calamități erau unii trimi și acolo cu fluierul în gură. Eu nu știu cum li s-a permis să devină arbitri. Să nu mai vorbesc și de alte comisii. Un jucător primește cartonaș roșu, dar nu stă nicio etapă, chiar dacă regulamentul este clar în acest sens, scrie minimum două etape de suspendare. Iar când cei de la Comisia de Disciplină dictează suspendări, vine Apelul și le reduce imediat. Plus că nu poți să iei o hotărâre la Comisia de Apel într-o singură persoană. De când sunt eu n-am auzit treaba asta. Dacă mergem în ritmul ăsta, vă dau scris că lumea se plictisește și nu mai vine la fotbal. Problema este că Tudor nu știe fotbal, nu cunoaște fenomenul, dar se bagă atunci când are interes, ca să-i fie lui bine. Sunt chiar și observatori care le trasează anumite directive arbitrilor sau care învață echipele cum să formuleze contestații”.

Coman: „Arbitrii mai fac și prostii, dar numai cu observatori de un anumit calibru”

Ion Coman a vorbit mai puțin de Tudor Emil, pe care l-a ignorat de când a părăsit funcția de președinte al CJA Dâmbovița, în schimb a făcut câteva comentarii legate de activitatea din AJF.

„Când parcurg delegările arbitrilor la meciuri este un moment care mă distrează. Îi bagă la Liga a IV-a pe niște băieți din ăștia, promovați așa cum nu ar trebui, dar se fac de râs. Să-l luăm pe Oncescu. El era fotbalist și am vrut să-l fac central, dar nu a vrut. De când a venit director la sport domnul acela de la el din Gemenea (n.r. Claudiu Mănescu), Oncescu e la toate etapele la centru. Arbitrii mai fac și prostii, dar numai cu observatori de un anumit calibru. Să nu mai spun că iarăși este un moment hazliu când parcurg lista cu observatorii delegați la jocuri. Stroe nici măcar nu s-a prezentat la testare. Am mai scris eu. Acum e perioada gogoșarilor, a gogonelelor, a castraveților. Treaba cu portbagajul plin s-a practicat dintoteauna și se practică în continuare. Eu nu am luat niciodată așa ceva, sub cuvânt de onoare”.

Tot mai mulți se plâng de arbitraje

Nemulțumirile legate de arbitraje au curs cu nemiluita și după etapa de week-end, urmând să le comentăm zilele următoare. Spre exemplu, de la Liga a IV-a cei mai vocali au fost reprezentanții Avicolei Tărtășești, după meciul jucat la Cornești. Sesizările sunt însă foarte multe și unele de o gravitate extremă.

„Doi dintre arbitri au venit direct de la cârciumă, sub influența băuturilor alcoolice. Cel puțin cel de la juniori era beat mangă, abia se mai ținea pe picioare. Nici nu vedea bine ce se petrece pe teren”, a reclamat cineva după un meci de Liga a V-a (Onoare).



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Trimis de arbitru la 05.10.2015 13:10

Delegarile pe vremea Petrutei erau facute de Gligoras si erau mult mai
bine facute ca acuma.Nu arbitram aceasi echipa mai repede de 5-6 etape
si stia care am avut probleme anterioare cu echipele.Cei dinainte lui
Negoescu au fost schimbati ca nu raspundeau la comenzi,din cate am auzit au si dovezi!!!!!!!!!!De ce credeti ca Gligoras nu a mai vrut sa faca delegarile???????????


Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

CSM Târgoviște a pierdut finala mică
Longo, misterul unor luni pierdute
Luptă acerbă la Liga a 5-a, Seria Nord
Anastasia Udroiu Ivan, dublă campioană națională
Bezdead rezistă pe podium în Seria Nord
Apar campionii la înot
Aninoasa pierd primul meci
Medalii la judo pentru CS Târgoviște
Sute de copii din 6 județe, prezenți la Nucet
Victorie importantă în finala mică


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (I)

Pe măsură ce alegerile prezidențiale din România de peste Prut/Republica Moldova se apropie, Kremlinul putinist n-o slăbește din cătarea lui criminală. Printre armele pe care deja le-a pus în bătaie sunt și politicienii românofobi, unii dintre aceștia de neam românesc (!?), și politruci ruși de la Tiraspol, și găgăuzii delicatetei bașcane Evghenia Guțul cu sufletul tot dăruit țarului Putin și cu un kalașnikov pitit sub fustă. Este... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale